• Lorem ipsum

Koffiebonen proefpakket of gemalen koffie online kopen met korting.

Ontdek met een koffie proefpakket welke koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen. Ruime keuze en uit voorraad leverbaar. Lekker voor u zelf of geef het als cadeau.

-6%
illy illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
illy
illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
Maak kennis met illy koffie uit het 250 gram blik. Proef deze illy bonen allemaal. De blikken kun je eventueel hergebruiken. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€34,94€32,99
-3%
Caffè Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€33,43€32,49
-6%
Kimbo Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Kimbo
Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Kimbo. Dit redelijk bekende merk bij fijnproevers zal vanzelf bekender gaan worden. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€53,14€49,99
-4%
Segafredo  Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€28,17€26,99
-6%
Lazarro Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro
Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro is een kwalitatief hoogwaardig merk van Nederlandse makelij. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€42,49€39,99
-7%
Bristot Bristot koffiebonen proefpakket 4 x 500 g
Bristot
Bristot koffiebonen proefpakket 4 x 500 g
Ontdek met dit Bristot proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€32,24€29,95
-5%
Segafredo  Segafredo Speciale koffiebonen proefpakket
Segafredo
Segafredo Speciale koffiebonen proefpakket
Ontdek met dit Segafredo Speciale proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€47,37€45,00
-6%
Dolce Gusto Dolce Gusto proefpakket
Dolce Gusto
Dolce Gusto proefpakket
Weet u nog niet helemaal zeker welke dolce Gusto cups nou echt bij u passen? Maak dan gebruik van dit geweldige Dolce Gusto cups proefpakket.
€29,94€28,00
-3%
Lavazza Lavazza Top koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza
Lavazza Top koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket TOP kwaliteit Lavazza koffiebonen. 4 verschillende smaken, met dit cadeau maak je mensen blij.   
€68,92€67,00
-3%
Lavazza Lavazza Blue bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Blue bonen proefpakket 3 x 1kg
Een uitmuntende blend en perfecte balans. Gemaakt voor verschillende aromatische profielen: aromatisch, gebalanceerd en donker. Elegantie is een traditie, voor Lavazza. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€42,10€41,00
-5%
Lavazza Lavazza Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 6, 7 en 9/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€43,87€41,50
-5%
Piazza d'Oro Piazza D'oro bonen proefpakket 3 x 1kg
Piazza d'Oro
Piazza D'oro bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Piazza d'Oro koffie. Proef deze bonen in in alle sterktes en smaak. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€37,79€35,99
-3%
Segafredo  Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€45,09€43,75
-5%
Gimoka Gimoka proefpakket koffiebonen
Gimoka
Gimoka proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gimoka proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€44,14€42,00
-5%
Moak Moak koffiebonen proefpakket
Moak
Moak koffiebonen proefpakket
Ontdek met dit Moak proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€45,47€43,25
-2%
Lavazza Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza
Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Expert koffie. Proef deze Expert bonen in sterkte 7, 8, 9 en 10/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€42,64€41,65
-4%
Jacobs koffie Jacobs bonen proefpakket 4 x 1kg
Jacobs koffie
Jacobs bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Jacobs koffie. Proef deze bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€38,88€37,49
-3%
Jacobs koffie Jacobs Barista bonen proefpakket 4 x 1kg
Jacobs koffie
Jacobs Barista bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Jacobs Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€41,16€39,99
-3%
Minges Minges  proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Minges
Minges proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Maak kennis met Minges koffie uit Duitsland. Proef deze specialiteiten. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,23€42,99
-3%
Melitta Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Melitta
Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Maak kennis met Melitta koffie. Proef deze Crema bonen in sterkte 2, 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,95€43,50
-11%
DeLonghi DeLonghi bonen proefpakket 3 x 1kg
DeLonghi
DeLonghi bonen proefpakket 3 x 1kg
Ontdek met dit DeLonghi proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€44,85€39,99
-5%
Lavazza Lavazza Tierra bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra bonen proefpakket 3 x 1kg
Drie toppers van Lavazza Tierra koffiebonen in 1 proefpakket. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€52,47€49,95
-7%
Eduscho Eduscho proefpakket gemalen filter koffie
Eduscho
Eduscho proefpakket gemalen filter koffie
Ontdek met dit Eduscho proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€13,84€12,89
-4%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla proefpakket koffiebonen
Joerges Gorilla koffie
Gorilla proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gorilla proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€83,34€79,95
Koffiebonen proefpakket of gemalen koffie online kopen met korting.

Ontdek de heerlijke wereld van koffie met ons koffiebonen proefpakket

Ben je een gepassioneerde koffieliefhebber die altijd op zoek is naar nieuwe smaken en aroma's? Dan is ons koffiebonen proefpakket de perfecte keuze om je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Ons koffiebonen proefpakket biedt een selectie van hoogwaardige koffiebonen uit verschillende regio's en met diverse smaakprofielen. Elk pakket bevat zorgvuldig geselecteerde koffiebonen van topkwaliteit, afkomstig van gerenommeerde koffieproducenten. Dit stelt je in staat om een breed scala aan koffiesmaken te ontdekken en te genieten van de diversiteit die de koffiewereld te bieden heeft.

Of je nu houdt van een rijke en intense espresso, een zachte en gebalanceerde medium roast, of een levendige en fruitige single origin koffie, ons proefpakket heeft voor elk wat wils. Het stelt je in staat om verschillende koffiebonen te proeven, de nuances in smaak en aroma te ervaren, en je persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Elk proefpakket bevat meerdere porties koffiebonen

zodat je voldoende hebt om meerdere kopjes koffie te zetten en een grondige smaaktest uit te voeren.

Daarnaast is ons koffiebonen proefpakket ook een geweldig cadeau-idee voor koffieliefhebbers. Verwen jezelf of verras iemand met de sensatie van het ontdekken van nieuwe koffiesmaken.

Ons koffiebonen proefpakket is de ideale manier om je koffie-avontuur te beginnen of uit te breiden. Ontdek nieuwe smaken, geniet van de verscheidenheid aan aroma's en laat je verrassen door de rijke wereld van koffie.

Bestel vandaag nog ons koffiebonen proefpakket.