• Lorem ipsum

Koffie proefpakket voor bonen, gemalen of cups

Ontdek met een koffie proefpakket welke koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen. Ruime keuze en uit voorraad leverbaar. Lekker voor u zelf of geef het als cadeau.

-6%
illy illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
illy
illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
Maak kennis met illy koffie uit het 250 gram blik. Proef deze illy bonen allemaal. De blikken kun je eventueel hergebruiken. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€34,94€32,99
-4%
Segafredo  Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€27,45€26,45
-6%
Dolce Gusto Dolce Gusto proefpakket
Dolce Gusto
Dolce Gusto proefpakket
Weet u nog niet helemaal zeker welke dolce Gusto cups nou echt bij u passen? Maak dan gebruik van dit geweldige Dolce Gusto cups proefpakket.
€29,94€28,00
-2%
Lavazza Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza
Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Expert koffie. Proef deze Expert bonen in sterkte 7, 8, 9 en 10/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€42,64€41,65
-4%
Segafredo  Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€47,54€45,50
-5%
Gimoka Gimoka proefpakket koffiebonen
Gimoka
Gimoka proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gimoka proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€44,14€42,00
-2%
Mövenpick Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick
Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick is al decennia lang één van de premium koffiesoorten. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar hooggehouden, want alleen een hoge kwaliteit van de bonen waarborgt een hoge kwaliteit in het kopje.
€49,95€48,95
-3%
Kimbo Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Kimbo
Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Kimbo. Dit redelijk bekende merk bij fijnproevers zal vanzelf bekender gaan worden. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€51,73€49,99
-4%
Jacobs koffie Jacobs Barista bonen proefpakket 4 x 1kg
Jacobs koffie
Jacobs Barista bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Jacobs Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€39,99€38,59
-4%
Eduscho Eduscho proefpakket koffiebonen
Eduscho
Eduscho proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Eduscho proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€35,80€34,49
-5%
Lavazza Lavazza Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 6, 7 en 9/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€43,97€41,95
-4%
Lavazza Lavazza Blue bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Blue bonen proefpakket 3 x 1kg
Een uitmuntende blend en perfecte balans. Gemaakt voor verschillende aromatische profielen: aromatisch, gebalanceerd en donker. Elegantie is een traditie, voor Lavazza. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€43,59€42,00
-7%
Eduscho Eduscho proefpakket gemalen filter koffie
Eduscho
Eduscho proefpakket gemalen filter koffie
Ontdek met dit Eduscho proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€13,84€12,89
-4%
Lazarro Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro
Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro is een kwalitatief hoogwaardig merk van Nederlandse makelij. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€43,74€41,99
-3%
Lavazza Lavazza Top koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza
Lavazza Top koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket TOP kwaliteit Lavazza koffiebonen. 4 verschillende smaken, met dit cadeau maak je mensen blij.   
€68,92€67,00
-3%
Melitta Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Melitta
Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Maak kennis met Melitta koffie. Proef deze Crema bonen in sterkte 2, 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,95€43,50
-4%
Jacobs koffie Jacobs bonen proefpakket 4 x 1kg
Jacobs koffie
Jacobs bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Jacobs koffie. Proef deze bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€35,96€34,49
-5%
Lavazza Lavazza Tierra bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra bonen proefpakket 3 x 1kg
Drie toppers van Lavazza Tierra koffiebonen in 1 proefpakket. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€52,47€49,95
-7%
Bristot Bristot koffiebonen proefpakket 4 x 500 g
Bristot
Bristot koffiebonen proefpakket 4 x 500 g
Ontdek met dit Bristot proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€32,24€29,95
-3%
Caffè Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€35,17€33,99
-4%
Lucaffé Lucaffe proefpakket koffiebonen
Lucaffé
Lucaffe proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Lucaffe proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€88,55€85,00
-4%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla proefpakket koffiebonen
Joerges Gorilla koffie
Gorilla proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gorilla proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€83,64€79,99
-3%
Minges Minges  proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Minges
Minges proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Maak kennis met Minges koffie uit Duitsland. Proef deze specialiteiten. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,23€42,99
-2%
Dallmayr  Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Dallmayr
Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Dallmayr D'oro koffie. Proef deze D'oro bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€43,96€42,95
Koffie proefpakket voor bonen, gemalen of cups

Ontdek de heerlijke wereld van koffie met ons koffiebonen proefpakket

Ben je een gepassioneerde koffieliefhebber die altijd op zoek is naar nieuwe smaken en aroma's? Dan is ons koffiebonen proefpakket de perfecte keuze om je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Ons koffiebonen proefpakket biedt een selectie van hoogwaardige koffiebonen uit verschillende regio's en met diverse smaakprofielen. Elk pakket bevat zorgvuldig geselecteerde koffiebonen van topkwaliteit, afkomstig van gerenommeerde koffieproducenten. Dit stelt je in staat om een breed scala aan koffiesmaken te ontdekken en te genieten van de diversiteit die de koffiewereld te bieden heeft.

Of je nu houdt van een rijke en intense espresso, een zachte en gebalanceerde medium roast, of een levendige en fruitige single origin koffie, ons proefpakket heeft voor elk wat wils. Het stelt je in staat om verschillende koffiebonen te proeven, de nuances in smaak en aroma te ervaren, en je persoonlijke voorkeuren te ontdekken.

Elk proefpakket bevat meerdere porties koffiebonen

zodat je voldoende hebt om meerdere kopjes koffie te zetten en een grondige smaaktest uit te voeren.

Daarnaast is ons koffiebonen proefpakket ook een geweldig cadeau-idee voor koffieliefhebbers. Verwen jezelf of verras iemand met de sensatie van het ontdekken van nieuwe koffiesmaken.

Ons koffiebonen proefpakket is de ideale manier om je koffie-avontuur te beginnen of uit te breiden. Ontdek nieuwe smaken, geniet van de verscheidenheid aan aroma's en laat je verrassen door de rijke wereld van koffie.

Bestel vandaag nog ons koffiebonen proefpakket.