• Lorem ipsum

Bristot gemalen koffie

Ideaal voor espresso's, cappuccino’s of latte macchiato's, Bristot gemalen koffie is een must-have. Wacht niet langer, verwen uzelf of verras iemand met de luxe van Bristot gemalen koffie. Bestel nu en ervaar waar echte koffieliefhebbers bij zweren!

Bristot Bristot Decafe filterkoffie 250 g
Bristot
Bristot Decafe filterkoffie 250 g
Evenwichtige melange met een aangename intensiteit. Cafeïne niet meer dan 0,10%. Met tonen van kruiden, mout en melkchocolade. Intensiteit 6 uit 10.
€3,99
Bristot gemalen koffie

Bristot koffie is een gevestigd Italiaans koffiebedrijf

dat bekend staat om zijn hoogwaardige koffieproducten. Het werd opgericht in 1919 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd als producent van premium koffie. Bristot staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap in elke fase van het productieproces, van het selecteren van de beste koffiebonen tot het branden en verpakken van de koffie.

Het bedrijf heeft een breed scala aan koffieproducten, waaronder koffiebonen, gemalen koffie, ESE-servings en capsules, zodat koffieliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete Bristot-koffie op verschillende manieren. Bristot hecht waarde aan het creëren van een onvergetelijke koffie-ervaring en streeft ernaar om de perfecte balans te vinden tussen smaak, aroma en consistentie.

Bristot koffie wordt wereldwijd gewaardeerd

en wordt vaak gekozen door professionals in de horeca, zoals cafés, restaurants en hotels. Het bedrijf richt zich op het leveren van kwaliteitskoffie aan zowel de zakelijke markt als aan particuliere koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke smaakbeleving. Met Bristot koffie kun je genieten van de rijke Italiaanse koffiecultuur in elke kop.