• Lorem ipsum

Bristot gemalen koffie

Bristot Bristot Classico Intenso e Cremoso gemalen 2 x 250 g
Bristot
Bristot Classico Intenso e Cremoso gemalen 2 x 250 g
het is een volle intense koffie, verkregen door zorgvuldig Arabica en Robusta oorsprong te selecteren. Smaaknotities: tabak, hout en melkchocolade.
€4,99
Bristot Bristot Classico Oro gemalen 2 x 250 g
Bristot
Bristot Classico Oro gemalen 2 x 250 g
Een zachte volle, blend ontworpen voor iedereen die geobsedeerd is door de klassieke chocoladetonen van koffie.
€5,69
Bristot gemalen koffie

Bristot koffie is een gevestigd Italiaans koffiebedrijf

dat bekend staat om zijn hoogwaardige koffieproducten. Het werd opgericht in 1919 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd als producent van premium koffie. Bristot staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap in elke fase van het productieproces, van het selecteren van de beste koffiebonen tot het branden en verpakken van de koffie.

Het bedrijf heeft een breed scala aan koffieproducten, waaronder koffiebonen, gemalen koffie, ESE-servings en capsules, zodat koffieliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete Bristot-koffie op verschillende manieren. Bristot hecht waarde aan het creëren van een onvergetelijke koffie-ervaring en streeft ernaar om de perfecte balans te vinden tussen smaak, aroma en consistentie.

Bristot koffie wordt wereldwijd gewaardeerd

en wordt vaak gekozen door professionals in de horeca, zoals cafés, restaurants en hotels. Het bedrijf richt zich op het leveren van kwaliteitskoffie aan zowel de zakelijke markt als aan particuliere koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een uitzonderlijke smaakbeleving. Met Bristot koffie kun je genieten van de rijke Italiaanse koffiecultuur in elke kop.