• Lorem ipsum

Uitmuntendheid en Harmonie

Bij Pascucci bevorderen we een evenwichtige relatie met telers om hen te stimuleren om steeds beter te werken, maar ook met leveranciers, met al het werkende personeel, met klanten.

Pascucci Pascucci Extra Bar Classic Espresso bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Extra Bar Classic Espresso bonen 1kg
De koffiemelange is een sterke en volle espresso met een hoog cafeïnegehalte. De smaak kan worden omschreven als een mix van geroosterde broodkorst en pure chocolade.
€25,95
Pascucci Pascucci Caffe Gold Espresso 1kg koffiebonen
Pascucci
Pascucci Caffe Gold Espresso 1kg koffiebonen
Gold koffie is een zeer frisse koffie, erg zoet, met een zuivere smaak en een fruitig en bloemig aroma. Samengesteld uit natuurlijke en gewassen koffie, waaruit de hints van abrikoos, rijpe cacao, chocolade, amandelen en citrus naar voren komen.
€27,99
Pascucci Pascucci Biologische bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Biologische bonen 1kg
De aromatische zuurheid van goed gewassen Arabica overheerst op alles. Het is een primitieve koffie, zoet, delicaat ruw, met een heel fris aroma en een donkere nasmaak.
De fruitige noten van abrikoos, avocado en groene amandelen komen vooral naar voren.
€29,99
Pascucci Pascucci Extra Bar Mild Espresso bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Extra Bar Mild Espresso bonen 1kg
Deze koffie wordt "Mild" genoemd vanwege de bijna uitsluitend gewassen koffiebonen uit Midden-Amerika. De koffie heeft aangename bloemige noten met een vleugje specerijen, broodkruimel, chocolade, cacao en rijpe persimmon.
€25,95
Uitmuntendheid en Harmonie

Pascucci koffie kopen doe je hier.

Bij Pascucci weten we dat door te werken met respect voor de menselijke waardigheid en respect voor de omgeving die ons omringt, we evenwicht en harmonie vinden totdat we de juiste harmonie bereiken.

Bij Pascucci bevorderen we een evenwichtige relatie met telers om hen te stimuleren om steeds beter te werken, maar ook met leveranciers, met al het werkende personeel, met klanten.

We willen meer welvaart voor iedereen.

Het woord passie combineren met werk lijkt misschien overdreven, maar hoe kunnen we de opeenstapeling van gevoelens die de leden van de familie en al het personeel van Pascucci ertoe aanzetten om altijd op hun best te werken en in alle sectoren van het bedrijf te beschrijven, zo niet als passie?
De band met koffie en zijn merk is voor Pascucci de motivatie, de grootste drijfveer voor het streven naar uitmuntendheid.
Passie, enthousiasme en de wil om te verbeteren worden worden door Pascucci altijd gegeven aan alle operators.
Bij Pascucci hebben we geleerd dat er twee manieren van werken zijn, de eerste goed, de tweede goed met passie.
We weten dat het resultaat van de twee werkmethoden slechts ogenschijnlijk hetzelfde is. Het is niet eenvoudig om deze gevoeligheid over alle operators te verspreiden.
Maar Pascucci's human resources zijn de eerste troef van het bedrijf.
Dat is wat we verhandelen met koffie.