• Lorem ipsum

Caffé del Doge koffiebonen

Koop 6 kg met korting of 18 met nog meer korting

Caffè del Doge  Caffè del Doge Rosso Espresso 100% Arabica bonen 1kg
Caffè del Doge
Caffè del Doge Rosso Espresso 100% Arabica bonen 1kg
Espressokoffie "Doge Rosso" is een melange samengesteld uit 100% Arabica bonen uit Brazilië, Colombia in Costa Rica. Elke oogst wordt apart gebrand en vervolgens koud gemengd volgens de Venetiaanse traditie.
€18,95
Caffé del Doge koffiebonen
Caffè del Doge

Caffé del Doge werd meer dan 50 jaar geleden in Venetië geboren met een Italiaans concept van traditioneel
Roosteren dat door de jaren heen en door de landen die het heeft bezocht altijd het aroma en de smaak van "il vero caffé di Venezia" heeft behouden.

Het is een Italiaans concept van traditioneel koffiebranden Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar, beginnend met de productie van verschillende soorten koffie, het branden, de selectie en de verkoop vanuit het centrum van het historische Venetië.

Tegen het begin van de jaren '90 werd het oprichtende bedrijf overgenomen door een zakelijke groep, die de commercialisering van het product bevorderde, niet alleen in zijn eigen lokalen, maar ook in die van derden, of het nu in de winkel werd geserveerd of in korrels werd verkocht of in het zicht werd gemalen om mee te nemen van de toonbank. Op deze manier hebben de nieuwe eigenaars een productiefaciliteit opgezet buiten Venetië (in het industriepark van Padua), met een systeem van productieautomatisering, waarbij ze afstapten van het louter ambachtelijke, gezien de hoge verkoopvolumes die werden behaald, met behoud van of essentie van Venetiaanse koffie.