• Lorem ipsum

Piazza d'Oro koffiebonen

Unieke smaaksensaties Piazza D’Oro biedt een selectie uitgesproken koffie blends, met elk zijn eigen unieke smaaksensatie. Geliefd door consumenten en aanbevolen door barista’s en chefs. Deze 3 blends bevatten voornamelijk Arabica koffiebonen.

-6%
Piazza d'Oro Piazza D'Oro Dolce Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro
Piazza D'Oro Dolce Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Dolce bonen; Het soepele en milde smaakkarakter ontleent Piazza D'Oro Dolce aan de 100% Arabica koffiebonen van de allerbeste kwaliteit die met de grootste zorg worden gebrand.
€12,75€11,98
-3%
Piazza d'Oro Piazza D'Oro Forza Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro
Piazza D'Oro Forza Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Forza bonen: Het volle roosteren van de koffie maakt Piazza D'Oro Forza zeer smaakvol als pure ristretto of espresso, maar is ook een solide basis voor een cappuccino of latte macchiato.
€12,29€11,98
Piazza d'Oro Piazza D'Oro Intenso Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro
Piazza D'Oro Intenso Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Intenso bonen. Een intense koffie met levendige accenten van ceder en nootmuskaat, extra aangezet door een hint van zwarte peper.
€12,75
-5%
Piazza d'Oro Piazza D'oro bonen proefpakket 3 x 1kg
Piazza d'Oro
Piazza D'oro bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Piazza d'Oro koffie. Proef deze bonen in in alle sterktes en smaak. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€37,79€35,99
Piazza d'Oro koffiebonen

Door koffie te creëren met stijl, creativiteit en bezieling, veranderen we vakmanschap in kunst. Zo komt smaak tot leven, iedere keer dat jij Piazza D'Oro proeft, voelt en ervaart.
Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.

Zoek je naar de perfecte koffiebonen voor je horecabedrijf of MKB of lekkere koffie voor thuis?

Ontdek dan de buitengewone kwaliteit van Piazza d'Oro koffiebonen, vervaardigd door het gerenommeerde Jacobs Douwe Egberts. Deze koffiebonen zijn een ware traktatie voor elke koffieliefhebber en worden wereldwijd gewaardeerd om hun uitstekende smaakprofiel en consistente kwaliteit.

Bij Koffiezone vind je Piazza d'Oro koffiebonen altijd tegen super voordelige prijzen. Met een ruime selectie van drie heerlijke smaken - Forza, Dolce en Intenso - is er voor elk wat wils. Of je nu houdt van een krachtige en intense smaak, een subtiele zoetheid, of iets daar tussenin, met Piazza d'Oro koffiebonen geniet je keer op keer van een perfect kopje koffie.

Laat je klanten genieten van de authentieke Italiaanse koffie-ervaring met Piazza d'Oro koffiebonen. Bestel vandaag nog bij Koffiezone en ontdek waarom deze koffiebonen zo geliefd zijn in de horeca en het MKB!

Jacobs Douwe Egberts Professional line.

Adres van de fabrikant:

Jacobs Douwe Egberts Professional

Vleutensevaart 35, 3532 AD Utrecht, Nederland