• Lorem ipsum

Gimoka gemalen koffie

Gimoka Gimoka Gran Gusto gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Gran Gusto gemalen koffie 250 g
Gimoka Gran Gusto gemalen koffie 250g is door zijn sterkte en dikke room geschikt voor zowel klassieke espresso- als zuivelspecialiteiten, waarbij de melk de smaak van deze koffie niet overweldigt.
€1,99
Gimoka Gimoka Gusto Ricco gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Gusto Ricco gemalen koffie 250 g
Deze koffie onderscheidt zich door zijn uiterst delicate smaak, met hints van karamel en een heerlijk aroma. De langdurige cremalaag zorgt voor een extra genot voor de zintuigen. Het zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van een subtiel zure smaak.
€1,99
Gimoka Gimoka Gran Festa gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Gran Festa gemalen koffie 250 g
is een geweldige mix van geselecteerde Arabica- en Robustabonen, die een verbazingwekkend lichte en milde smaak heeft, bloemig aroma met lichte pruimentonen.
€1,99
Gimoka Gimoka Relax Cafeïnevrij gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Relax Cafeïnevrij gemalen koffie 250 g
cafeïnevrije gemalen koffie Volle en rijke smaak van gemalen cafeïnevrije koffie. Een mengsel van cafeïnevrije koffie voor liefhebbers, voor wie cafeïne schadelijk kan zijn. Deze koffie heeft een licht zure smaak en een aangename, boeiende afdronk.
€2,99
Gimoka gemalen koffie

Gimoka een filterkoffie van uitstekende kwaliteit. Het gemalen koffieassortiment omvat diverse smaken en intensiteiten, zodat er voor iedere koffieliefhebber iets te vinden is. Of je nu houdt van een milde en delicate smaak of juist verlangt naar een krachtige en intense beleving, Gimoka heeft het allemaal. Geniet van een heerlijk kopje Gimoka gemalen koffie.