• Lorem ipsum

illy gemalen koffie

Ontdek de fascinerende reis van Illy gemalen koffie, van zijn Italiaanse wortels tot het worden van een symbool van premium espresso wereldwijd.

illy illy Classico gemalen 250 gram
illy
illy Classico gemalen 250 gram
Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit. 100% Arabica koffie.
€5,69
-16%
illy illy Classico MOKA gemalen 250 gram
illy
illy Classico MOKA gemalen 250 gram
Bestaat uit 100% Arabica bonen. In totaal negen verschillende Arabica variëteiten harmoniëren met elkaar. De medium branding heeft een iets grovere maling dan normale espressomaling, waardoor hij perfect is voor de bereiding als mokka.
€6,99€5,89
illy Illy espresso classico 90 jaar editie gemalen blik 250 g
illy
Illy espresso classico 90 jaar editie gemalen blik 250 g
Om ons 90-jarig jubileum te vieren, hebben we een iconisch blik gecreëerd in beperkte oplage. Het blik is versierd met de symbolen van ons verhaal: de 5 logo's die deel uitmaken van onze zoektocht naar de beste kwaliteit van 1933 tot nu.
€5,49
illy illy Intenso gemalen 250 gram
illy
illy Intenso gemalen 250 gram
Gedurfd, energiek en to-the-point: een samenspel van echte smaken, een grote stap in de richting van het cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel. 
€5,69
illy illy Decaf gemalen 250 gram
illy
illy Decaf gemalen 250 gram
Cafeïnegehalte niet hoger dan 0,1%. Vol aroma, noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Rijke, fluweelzachte smaak en een tikkeltje bitterheid die na twee minuten verdwijnt.
€5,69
illy gemalen koffie

Een wereldwijde ambassadeur van de Italiaanse koffiecultuur

Vandaag de dag is Illy nog steeds een familiebedrijf dat zijn erfgoed bewaart en innoveert voor de toekomst. Als wereldwijde ambassadeur van de Italiaanse koffiecultuur wordt Illy koffie nu gedronken in meer dan 140 landen en brengt het de unieke smaak van Italiaanse espresso naar koffieliefhebbers over de hele wereld.

Het illy universum

illy caffè staat voor hoge kwaliteit en onmiskenbare smaak. Een unieke koffiemelange van negen zuivere Arabica-variëteiten waarvan miljoenen mensen op alle 5 continenten van de wereld elke dag genieten. Het bedrijf heeft een hele wereld van verfijning, ervaring, smaak, wetenschap en kunst opgebouwd rond het perfecte genot van koffie. Vandaag de dag omvat het illy assortiment ook koffiemachines, design kopjes en accessoires. Het illy universum strekt zich uit tot "espressamente illy, een wereldwijde franchiseketen in de stijl van typisch Italiaanse koffiebars, alsmede een netwerk van internationale top barista's die de titel Artisti del Gusto - smaakkunstenaars - mogen voeren. De illy Classico normal roast is een echte hit onder de illy koffiesoorten in praktische CAPSULE, PADS en WHOLE BOARDS. Als je van iets sterkers houdt, ga dan voor de ILLY INTENSO STRONG ROAST.

illy gemalen koffie aanbieding

Bij Koffiezone hebben we illy gemalen koffie aanbiedingen, zie hier

Is illy koffie duurzaam?

Vanaf het begin is Illy toegewijd aan duurzaamheid en het streven naar uitmuntendheid. Het bedrijf betrekt zijn bonen van de beste 1% Arabica-koffie die wereldwijd wordt verbouwd, zodat elk kopje Illy-koffie getuigt van kwaliteit en duurzaamheid. Illy's toewijding gaat verder dan zijn producten en omarmt een verantwoordelijk bedrijfsmodel dat koffietelers ondersteunt door middel van eerlijke praktijken en rentmeesterschap voor het milieu.