• Lorem ipsum

illy gemalen koffie aanbieding. Beste 12 blikken of meer met korting.

illy illy Classico gemalen 250 gram
illy
illy Classico gemalen 250 gram
Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit. 100% Arabica koffie.
€5,69
illy illy Decaf gemalen 250 gram
illy
illy Decaf gemalen 250 gram
Cafeïnegehalte niet hoger dan 0,1%. Vol aroma, noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Rijke, fluweelzachte smaak en een tikkeltje bitterheid die na twee minuten verdwijnt.
€5,69
-19%
illy illy Classico MOKA gemalen 250 gram
illy
illy Classico MOKA gemalen 250 gram
Bestaat uit 100% Arabica bonen. In totaal negen verschillende Arabica variëteiten harmoniëren met elkaar. De medium branding heeft een iets grovere maling dan normale espressomaling, waardoor hij perfect is voor de bereiding als mokka.
€6,99€5,69
illy illy Intenso gemalen 250 gram
illy
illy Intenso gemalen 250 gram
Gedurfd, energiek en to-the-point: een samenspel van echte smaken, een grote stap in de richting van het cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel. 
€5,69
illy gemalen koffie aanbieding. Beste 12 blikken of meer met korting.

ILLY: DE HELE WERELD VAN DE KOFFIECULTUUR


Vanuit de diepe overtuiging dat koffie een element is van vriendschap, ontmoeting, vreugde en plezier, brengt het bedrijf illy sinds 1933 de Italiaanse koffiecultuur de wereld in. De in Hongarije geboren Francesco Illy kwam naar Trieste na de Eerste Wereldoorlog. Creatief, vindingrijk en kosmopolitisch als hij was, vond hij hier de drie grote liefdes van zijn leven: zijn vrouw, de stad Triëst en koffie. Hij richtte het bedrijf illy caffè op. Geleidelijk aan kreeg hij belangstelling voor cacao en koffie, die uit alle delen van de wereld in de haven van Triëst aankwamen. Vandaag de dag staat de illy familie als derde generatie aan het hoofd van het bedrijf en staat het bekend om zijn authentieke illy espresso.

HET ILLY UNIVERSUM


illy caffè staat voor hoge kwaliteit en onmiskenbare smaak. Een unieke koffiemelange van negen zuivere Arabica-variëteiten waarvan miljoenen mensen op alle 5 continenten van de wereld elke dag genieten. Het bedrijf heeft een hele wereld van verfijning, ervaring, smaak, wetenschap en kunst opgebouwd rond het perfecte genot van koffie. Vandaag de dag omvat het illy assortiment ook koffiemachines, design kopjes en accessoires. Het illy universum strekt zich uit tot "espressamente illy, een wereldwijde franchiseketen in de stijl van typisch Italiaanse koffiebars, alsmede een netwerk van internationale top barista's die de titel Artisti del Gusto - smaakkunstenaars - mogen voeren. De illy Classico normal roast is een echte hit onder de illy koffiesoorten in praktische CAPSULE, PADS en WHOLE BOARDS. Als je van iets sterkers houdt, ga dan voor de ILLY INTENSO STRONG ROAST.