• Lorem ipsum

Van deze producten zijn de laatste aantallen nu nog bestelbaar.

Wilt u nog genieten van deze producten? Pak dan hier de laatste kans.

-7%
Koffiecreamer 400gr
Koffiecreamer 400gr
Geen zin in zwarte koffie? Geef uw koffie een authentieke melksmaak met de vetarme koffiemelkpoeder van Mokate Koffiecreamer. Gewicht: 400 gram Gemakkelijk te openen. Helpt u uw koffie snel te bereiden
€2,69€2,49
-20%
Starbucks Dolce Gusto House blend grande cups 12x
Starbucks
Dolce Gusto House blend grande cups 12x
Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. Bij de House Blend is aroma, volheid en smaak allemaal in balans met de smaak van noten en cacao, ontstaan door de zorgvuldige branding.
€4,99€3,99
Lavazza Tierra bio-organic for Amazonia bonen 500 gram
Lavazza
Tierra bio-organic for Amazonia bonen 500 gram
Hand geplukte Arabica koffiebonen uit Peru. Bestel deze medium gebrande bonen online. Uit voorraad leverbaar. Bio-Organic for Amazonia. Steun het goede doel.
€9,49
-23%
Julius Meinl Trend Espresso Classico bonen 1kg OP=OP
Julius Meinl
Trend Espresso Classico bonen 1kg OP=OP
Deze koffie is een combinatie van geselecteerde koffiesoorten uit Zuid- en Midden-Amerika en Azië - een mengsel van intense koffiesoorten, zowel in aroma als smaak.
€12,99€9,99
-33%
Bad Heilbrunner Bad Heilbrunner Mate thee Groen
Bad Heilbrunner
Bad Heilbrunner Mate thee Groen
Mate thee Groen Classic. thee uit Zuid-Amerika. Mate thee is een nationale drank in Zuid-Amerika en een van de belangrijkste stimulerende middelen en cultdranken daar.
€2,99€1,99
-7%
Lamborghini Tonino RED bonen 1kg
Lamborghini
Tonino RED bonen 1kg
TONINO LAMBORGHINI RED koffiebonen; evenwichtige intense smaak - Lamborghini Red Caffe is een Arabica melange uit Zuid- en Midden-Amerika en Oost-Afrika met een vleugje robusta bonen.
€27,50€25,50
Mövenpick Der himmlische pads 16x op=op
Mövenpick
Der himmlische pads 16x op=op
Mövenpick der himmlische koffiepads; 100% Arabica. De Mövenpick-klassieker gemaakt van 100% Arabica heeft de perfecte harmonie tussen smaak en aroma. Fijn en sensueel, een waar genot op elk moment van de dag.
€2,29
-7%
Grandioso Grandioso Crema Classico bonen 1kg
Grandioso
Grandioso Crema Classico bonen 1kg
Door zijn krachtige en kruidige smaak met een elegante nuance is hij ideaal voor de bereiding van uw Café Crema en Espresso. Ideaal voor koffie volautomaten.  
€10,79€9,99
-7%
Grandioso Grandioso Crema Schumli bonen 1kg
Grandioso
Grandioso Crema Schumli bonen 1kg
Deze bonen hebben een heel fijn en prettig melange, en gemaakt van de beste koffieplantages ter wereld. Zijn harmonisch en milde aroma zoals zijn fijne crème zorgen voor volmaakt koffiegenot. Ideaal voor volautmaten.100% Arabica bonen.
€11,79€10,99