• Lorem ipsum

Kimbo gemalen koffie

Met een rijke geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, levert Kimbo een onvergetelijke koffie-ervaring die je zintuigen zal betoveren.

Kimbo Kimbo Aroma Italiano gemalen koffie 250 g
Kimbo
Kimbo Aroma Italiano gemalen koffie 250 g
Met een hoog cafeïnegehalte, gecombineerd met een delicate smaak en zoet aroma en tonen van karamel, gaat het perfect samen met melk. Dit aromatische mengsel smaakt het best wanneer bereid in een koffiezetapparaat.
€3,49
Kimbo Kimbo Espresso Intenso gemalen koffie 250 g
Kimbo
Kimbo Espresso Intenso gemalen koffie 250 g
is een heerlijke Zuid-Italiaanse espresso, verrijkt met een intens aroma van pure chocolade en noten, afgedekt met een dik, nootachtig-gouden schuim. In één kopje gevangen, is het werkelijk een droomkoffie.
€3,49
Kimbo Kimbo Macinato Fresco gemalen koffie 250 g
Kimbo
Kimbo Macinato Fresco gemalen koffie 250 g
Een mix van Braziliaanse Arabica bonen (80%) en Robusta (20%) zorgvuldig geselecteerd en zwaar gebrand volgens de Napolitaanse traditie. Gemiddeld cafeïnegehalte.
€3,29
Kimbo Aroma Gold 100% Arabica gemalen koffie 250 g
Kimbo
Aroma Gold 100% Arabica gemalen koffie 250 g
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€4,19
Kimbo Kimbo Espresso Napoli gemalen koffie 250 g
Kimbo
Kimbo Espresso Napoli gemalen koffie 250 g
Vacuümverpakking gemalen met 250g Kimbo. Koffie Kimbo heeft hier een intensieve melange gemaakt met voornamelijk Braziliaanse bonen. Hartig, vol en Zuid-Italiaans, zoals het een Napolitaan betaamt.
€3,69
Kimbo Kimbo Gusto Napoli gemalen koffie 250g
Kimbo
Kimbo Gusto Napoli gemalen koffie 250g
Een volle, zoete en intense gebrande en gemalen koffie, met hints van pure chocolade en kruiden. Een zintuiglijke reis door de straten van Napels.
€2,99
Kimbo gemalen koffie

Ontdek de verleidelijke smaak van Kimbo gemalen koffie, rechtstreeks uit het hart van Italië.

Met een rijke geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, levert Kimbo een onvergetelijke koffie-ervaring die je zintuigen zal betoveren.

Deze exquise Italiaanse koffie, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen, is een ware traktatie voor koffieliefhebbers over de hele wereld. Geniet van de intense aroma’s en volle smaken die Kimbo te bieden heeft, bij elke heerlijke slok.

Waar kun je de authentieke Kimbo gemalen koffie kopen?

Bij Koffiezone, jouw vertrouwde online koffiewinkel. Als een gerenommeerde webshop biedt Koffiezone een uitgebreide selectie van Kimbo-koffieproducten, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete Italiaanse koffie, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.

Bij Koffiezone kun je niet alleen rekenen op een snelle en betrouwbare levering, maar ook op deskundig advies om de perfecte Kimbo-koffie te kiezen die past bij jouw smaakvoorkeuren. Bestel vandaag nog je Kimbo gemalen koffie bij Koffiezone en ontdek de pure smaak van Italië in elk kopje.