• Lorem ipsum

Royal T-Stick

De Royal T-Sticks zijn individueel verpakt in een composteerbare folie. De combinatie van grote bladthee en zorgvuldig afgemeten perforaties in de Royal T-Stick zorgt ervoor dat gevreesde druppels thee niet meer zijn.

Royal T-stick T-stick Rooibos thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Rooibos thee 15 x
Rooibos, ook bekend als 'Red Bush' in Zuid-Afrika, is een populaire kruidendrank die lijkt op thee. Het heeft gezonde eigenschappen maar bevat geen cafeïne. 100 % natuurlijk
€2,49
Royal T-stick T-Stick sinaasappel 15 x
Royal T-stick
T-Stick sinaasappel 15 x
Op basis van Assam Thee uit India gecombineerd met echte stukjes sinaasappel. In deze soorten thee worden zwarte thee (Assam) en alleen maar natuurlijke aroma’s gebruikt.
De “vruchtenthee varianten” bevatten echte stukjes fruit. 100 % natuurlijk
€2,49
Royal T-stick T-Stick Appel kaneel thee 15 x
Royal T-stick
T-Stick Appel kaneel thee 15 x
Deze thee heeft de smaak van appel en net genoeg kaneel om het op te fleuren. Deze kleine aanpassing betekent dat gevreesde druppel thee niet meer is.
€2,49
Royal T-stick T-stick Kamille thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Kamille thee 15 x
Royal T-Stick biedt een unieke kamillethee-ervaring, met een fijne combinatie van grote bladtheebladeren en perforaties die ervoor zorgen dat de thee niet meer druppelt.
€2,49
Royal T-stick T-stick Verveine thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Verveine thee 15 x
Verveine thee is een geurige thee met behulp van natuurlijke ingrediënten. Er wordt gezegd dat het een van de meest gezonde theeën is en vele gezondheidsvoordelen heeft, waaronder het gebrek aan cafeïne
€2,49
Royal T-stick T-stick High tea 15 x
Royal T-stick
T-stick High tea 15 x
Geniet van een kopje zwarte thee uit de Assam regio van India met English Melange. Deze thee brouwt een bordeauxrode kop met een rijk aroma en sterke, moutige smaak. Ingrediënten: 100% natuurlijke Assam thee.
€2,49
Royal T-Stick

Ontdek de Unieke Smaakervaring van Royal T-sticks: 12 Verfijnde Variëteiten en hun Bereiding

Welkom in de betoverende wereld van Royal T-sticks, waar kwaliteit en smaak samenkomen om u de ultieme theemomenten te bezorgen. Met een prachtige selectie van 12 verfijnde smaken biedt Royal T-sticks een unieke en eenvoudige manier om te genieten van heerlijke thee. Ontdek de verschillende smaakprofielen en bereidingsmethoden en laat u meeslepen door de ongeëvenaarde theebeleving die Royal T-sticks te bieden heeft.

 1. Royal T-Stick Moroccan Mint Green Tea, theestokjes bevatten geen calorieën en hebben een ph-waarde die neutraal is. Ingrediënten omvatten gearomatiseerde groene thee uit Assam, India, met natuurlijk muntaroma.
 2. Royal T-Stick perzik thee, levendig en fruitig, maar niet overdreven zoet, kan deze thee op smaak worden gebracht door het toevoegen van een beetje suiker of honing. Geen gedoe meer met druppels of overmatige theeblaadjes
 3. Royal T-Stick Earl Grey thee, Earl Grey is een benaming voor een melange van zwarte thee, op smaak gebracht met bergamotolie, gewonnen uit de schil van de vruchten van de citroenachtige bergamotplant. 100 % natuurlijk.
 4. Royal T-Stick aardbei thee, zijn een zomerse fruitthee met een subtiele aardbeiensmaak die wordt gecreëerd door een mengsel van stukjes echte aardbei en Assam thee. 100% natuurlijk en dat proef je.
 5. Royal T-Stick Bosvruchten thee, 100 % natuurlijk T-sticks met bosvruchten thee. In deze soorten thee worden zwarte thee (Assam) en alleen maar natuurlijke aroma’s gebruikt. De “vruchtenthee varianten” bevatten echte stukjes fruit.
 6. Royal T-Stick Verveine thee, is een geurige thee met behulp van natuurlijke ingrediënten. Er wordt gezegd dat het een van de meest gezonde theeën is en vele gezondheidsvoordelen heeft, waaronder het gebrek aan cafeïne.
 7. Royal T-Stick Appel kaneel thee, deze thee heeft de smaak van appel en net genoeg kaneel om het op te fleuren. Deze kleine aanpassing betekent dat gevreesde druppel thee niet meer is.
 8. Royal T-Stick Groene thee citroen, 100 % natuurlijk en geïmporteerd uit India. Deze speciale blend combineert groene thee met een hint van citroen voor een verfijnde drank. De thee is met de hand geoogst op Indiase theeplantages. Groene thee Citroen bevat geen calorieën en is ph neutraal.
 9. Royal T-Stick Sinaasappel thee, op basis van Assam Thee uit India gecombineerd met echte stukjes sinaasappel. In deze soorten thee worden zwarte thee (Assam) en alleen maar natuurlijke aroma’s gebruikt. De “vruchtenthee varianten” bevatten echte stukjes fruit. 100 % natuurlijk
 10. Royal T-Stick Kamille thee, biedt een unieke kamillethee-ervaring, met een fijne combinatie van grote bladtheebladeren en perforaties die ervoor zorgen dat de thee niet meer druppelt.
 11. Royal T-Stick Rooibos thee, Rooibos, ook bekend als 'Red Bush' in Zuid-Afrika, is een populaire kruidendrank die lijkt op thee. Het heeft gezonde eigenschappen maar bevat geen cafeïne. 100 % natuurlijk.
 12. Royal T-Stick High tea, geniet van een kopje zwarte thee uit de Assam regio van India met English Melange. Deze thee brouwt een bordeauxrode kop met een rijk aroma en sterke, moutige smaak. Ingrediënten: 100% natuurlijke Assam thee.

Of toch liever het Royal T-stick proefpakket exclusief kopen bij ons? Bestel dit thee proefpakket hier.

Met de uitgebreide selectie van 12 verfijnde smaken biedt Royal T-sticks een unieke en gemakkelijke manier om te genieten van hoogwaardige thee. Of u nu kiest voor de klassieke Earl Grey, de fruitige bosvruchtenmelange of de rustieke appel en kaneel, elke Royal T-stick levert een ongeëvenaarde smaakervaring. Probeer ze allemaal en ontdek uw favoriete variëteit. Geniet van de magie van Royal T-sticks en verrijk uw theemomenten met deze heerlijke en gemakkelijke bereidingswijze.