• Lorem ipsum

Royal T-Stick is er in 12 heerlijke smaken, afkomstig van theeplantages over de hele wereld

De Royal T-Sticks zijn individueel verpakt in een composteerbare folie. De combinatie van grote bladthee en zorgvuldig afgemeten perforaties in de Royal T-Stick zorgt ervoor dat gevreesde druppels thee niet meer zijn.

-10%
Royal T-stick T-Stick proefpakket 12 smaken thee
Royal T-stick
T-Stick proefpakket 12 smaken thee
Royal T-Stick is er in 12 heerlijke smaken, afkomstig van theeplantages over de hele wereld
De Royal T-Sticks zijn individueel verpakt in een composteerbare folie. Geen geknoei en geklieder meer met heet water.
€29,88€26,88
Royal T-stick T-Stick Earl grey thee 15 x
Royal T-stick
T-Stick Earl grey thee 15 x
Earl Grey is een benaming voor een melange van zwarte thee, op smaak gebracht met bergamotolie, gewonnen uit de schil van de vruchten van de citroenachtige bergamotplant. 100 % natuurlijk
€2,49
Royal T-stick T-stick Aardbei thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Aardbei thee 15 x
Royal T-Sticks zijn een zomerse fruitthee met een subtiele aardbeiensmaak die wordt gecreëerd door een mengsel van stukjes echte aardbei en Assam thee. 100% natuurlijk en dat proef je.
€2,49
Royal T-stick T-stick Bosvruchten thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Bosvruchten thee 15 x
100 % natuurlijk T-sticks met bosvruchten thee. In deze soorten thee worden zwarte thee (Assam) en alleen maar natuurlijke aroma’s gebruikt. De “vruchtenthee varianten” bevatten echte stukjes fruit.
€2,49
Royal T-stick T-Stick Groene thee citroen 15 x
Royal T-stick
T-Stick Groene thee citroen 15 x
100 % natuurlijk en geïmporteerd uit India. Deze speciale blend combineert groene thee met een hint van citroen voor een verfijnde drank. De thee is met de hand geoogst op Indiase theeplantages. Groene thee Citroen bevat geen calorieën en is ph neutraal
€2,49
Royal T-stick T-stick Marokkaanse munt thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Marokkaanse munt thee 15 x
Marokkaanse Mint Green theestokjes bevatten geen calorieën en hebben een ph-waarde die neutraal is. Ingrediënten omvatten gearomatiseerde groene thee uit Assam, India, met natuurlijk muntaroma.
€2,49
Royal T-stick T-stick Perzik thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Perzik thee 15 x
Levendig en fruitig, maar niet overdreven zoet, kan deze thee op smaak worden gebracht door het toevoegen van een beetje suiker of honing. Geen gedoe meer met druppels of overmatige theeblaadjes!
€2,49
Royal T-stick T-Stick Appel kaneel thee 15 x
Royal T-stick
T-Stick Appel kaneel thee 15 x
Deze thee heeft de smaak van appel en net genoeg kaneel om het op te fleuren. Deze kleine aanpassing betekent dat gevreesde druppel thee niet meer is.
€2,49
Royal T-stick T-stick High tea 15 x
Royal T-stick
T-stick High tea 15 x
Geniet van een kopje zwarte thee uit de Assam regio van India met English Melange. Deze thee brouwt een bordeauxrode kop met een rijk aroma en sterke, moutige smaak. Ingrediënten: 100% natuurlijke Assam thee.
€2,49
Royal T-stick T-Stick sinaasappel 15 x
Royal T-stick
T-Stick sinaasappel 15 x
Op basis van Assam Thee uit India gecombineerd met echte stukjes sinaasappel. In deze soorten thee worden zwarte thee (Assam) en alleen maar natuurlijke aroma’s gebruikt.
De “vruchtenthee varianten” bevatten echte stukjes fruit. 100 % natuurlijk
€2,49
Royal T-stick T-stick Rooibos thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Rooibos thee 15 x
Rooibos, ook bekend als 'Red Bush' in Zuid-Afrika, is een populaire kruidendrank die lijkt op thee. Het heeft gezonde eigenschappen maar bevat geen cafeïne. 100 % natuurlijk
€2,49
Royal T-stick T-stick Kamille thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Kamille thee 15 x
Royal T-Stick biedt een unieke kamillethee-ervaring, met een fijne combinatie van grote bladtheebladeren en perforaties die ervoor zorgen dat de thee niet meer druppelt.
€2,49
Royal T-stick T-stick Verveine thee 15 x
Royal T-stick
T-stick Verveine thee 15 x
Verveine thee is een geurige thee met behulp van natuurlijke ingrediënten. Er wordt gezegd dat het een van de meest gezonde theeën is en vele gezondheidsvoordelen heeft, waaronder het gebrek aan cafeïne
€2,49