• Lorem ipsum

Segafredo gemalen koffie

Beide geschikt als filterkoffie. Segafredo Intermezzo en Casa is gemalen koffie die met succes kan worden gebrouwen in een Moka-koffiezetapparaat, French Press-brouwer en op een traditionele manier.

-11%
Segafredo  Segafredo Intermezzo gemalen 250 gram
Segafredo
Segafredo Intermezzo gemalen 250 gram
Segafredo gemalen koffie de "twaalfcilinder" onder de Italiaanse espresso's: compromisloos sterk, vol van aroma, pittig van smaak met een fijne, fluweelzachte crema.
€2,79€2,49
-7%
Segafredo  Segafredo Casa Espresso gemalen 250 gram
Segafredo
Segafredo Casa Espresso gemalen 250 gram
de Casa Espresso is een melange van Arabica en Robusta. Rijker aroma, zwakke nasmaak en daardoor zeer geschikt voor doordrinkers.
€2,85€2,65
Segafredo  Segafredo Decacrem Cafeinevrij gemalen koffie 250 g
Segafredo
Segafredo Decacrem Cafeinevrij gemalen koffie 250 g
Segafredo Deca Crèm is een hoogwaardige, natuurlijk cafeïnevrije koffiemelange gemaakt van alleen de beste koffiesoorten. Het is gemaakt voor degenen die gevoelig zijn voor cafeïne, maar het plezier van goede, aromatische koffie niet willen opgeven.
€3,39
Segafredo gemalen koffie

Segafredo-koffie wordt gemaakt in de Sesto di Rastignano-brander. De producent, Massimo Zanetti, is een bedrijf met een vrij korte traditie, maar bekend in meer dan twintig landen over de hele wereld. Zanetti is opgericht in het begin van de jaren 70 en wint sindsdien geleidelijk aan populariteit in andere landen.

Segafredo koffie waar te koop? Bij Koffiezone. De beste Segafredo gemalen koffie aanbieding vindt u hier.