• Lorem ipsum

Extra voordelig Farmers Origins cups van Nescafé kopen. Super aanbieding

Nergens goedkoper verkrijgbaar!

Nescafé koffie  Braziliaanse Lungo  12x10 cups
Nescafé koffie
Braziliaanse Lungo 12x10 cups
Geschikt voor Nespresso machines behalve de Vertuo machines. Je proeft het zonlicht en de passie van de boeren direct in je NESCAFÉ Farmers Origins Lungo Brazil. Deze onovertroffen, soepele en gebalanceerde lungo gloeit met de geroosterde tonen van graan.
€29,58
Stukprijs: €2,47 /
Nescafé koffie  Farmers Origins Americas Lungo 12x10 cups
Nescafé koffie
Farmers Origins Americas Lungo 12x10 cups
Zij maken optimaal gebruik van de grote hoogten, rijke grond en gevarieerde microklimaten om deze ongelooflijke melange te creëren. De nootachtige tonen met een accent van rokerigheid in deze kop smeken om een avontuur.
€29,58
Stukprijs: €2,47 /
Nescafé koffie  Afrikaanse Ristretto 12x10 cups
Nescafé koffie
Afrikaanse Ristretto 12x10 cups
Geschikt voor Nespresso machines behalve de Vertuo machines. Een zoet smakende koffie die je niet snel zult vergeten, het barst van de tonen van wilde bessen. Ethiopische en Ugandese boeren dragen het erfgoed van 's werelds eerste koffiebonen.
€29,58
Stukprijs: €2,47 /
Nescafé koffie  Colombiaanse Cafeïnevrije Espresso 12x10 cups
Nescafé koffie
Colombiaanse Cafeïnevrije Espresso 12x10 cups
Geschikt voor Nespresso machines behalve de Vertuo machines. Dankzij hun expertise selecteren de boeren alleen de beste koffiebonen, waardoor deze Arabica-melange het klassieke fruitige koffiekarakter van deze regio heeft weten te behouden zonder cafeïne
€29,58
Stukprijs: €2,47 /
Extra voordelig Farmers Origins cups van Nescafé kopen. Super aanbieding
Elke koffie heeft een verhaal.

Elke kop NESCAFÉ® Farmers Origins-koffie draagt bij aan een bloeiende toekomst voor boeren, hun gemeenschappen en onze planeet. En jij bent een onderdeel van het verhaal.

Scan de QR-code op de verpakking voor meer informatie over de herkomst van de koffie en ontdek de sociale en economische projecten in deze regio's. 

Eindeloos hergebruiken.
We kiezen voor aluminium voor onze capsules, omdat het de goede koffiesmaak langer vers houdt. En aluminium kun je eindeloos hergebruiken, wat betekent dat we samen keuzes maken die beter smaken. Goed voor onze planeet en goed voor je kopje koffie.
 
Op de boeren, de branders en zij die nooit opgeven.
Een goede koffie begint met de passie en zorg van de boeren die ervoor kiezen het leven beter te laten smaken.