• Lorem ipsum

Moak koffiebonen

MOAK: het stempel en predicaat van Siciliaanse koffie. Een geschiedenis geboren uit passie. De smaak van Siciliaanse koffie is gevormd door de meest uiteenlopende culturele invloeden, die ook tot uiting komen in de kwaliteit van de producten. Moak Es

Moak Moak Aromatico jazz bonen 1 kg
Moak
Moak Aromatico jazz bonen 1 kg
De aromatische smaak van de verfijnde 100% Arabica blend openbaart zich in de betoverende bloemige en fruitige tonen en de delicate romigheid. Aromatico is een uitgebalanceerde koffie met een zoet en levendig karakter. Ik ben Jazz!
€14,50
Moak Moak Intenso soul bonen 1 kg
Moak
Moak Intenso soul bonen 1 kg
Mix met een aangename balans van smaken en een aanzienlijke body. Dankzij het langzame roosterproces komt een aangename bitterheid van pure cacao en geuren van geroosterd brood vrij. Intense smaak en dikte. Ik ben Soul!
€13,99
Moak Moak Forte rock bonen 1 kg
Moak
Moak Forte rock bonen 1 kg
Extravagante aromatische intensiteit versterkt door een buitengewone romigheid. Ideaal voor wie houdt van een rijke en volle koffie. Een dichte mix met hints van pure chocolade en geroosterde amandelen. Ik ben Rock!
€13,69
-8%
Moak Moak Intenso soul bonen blik 250 g
Moak
Moak Intenso soul bonen blik 250 g
Mélange van gebrande en fijngemalen koffie, ideaal voor Moka. Ideaal voor wie ook thuis een sterkere, sterkere koffie wil. Het aroma blijft zelfs enkele minuten na het proeven nog hangen
€6,49€5,99
-3%
Moak Moak koffiebonen proefpakket
Moak
Moak koffiebonen proefpakket
Ontdek met dit Moak proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€42,18€40,99
Moak koffiebonen

Geschiedenis van Moak

Bij Moak draait alles om verhalen en ervaringen, met een voortdurende blik op de toekomst zonder de wortels en het land te vergeten waar het allemaal begon. Ons verhaal begint in 1967 in Modica als een bescheiden familie-laboratorium. De voortreffelijkheid van onze producten en de visie van oprichter Giovanni Spadola - overgedragen aan zijn kinderen Alessandro en Annalisa, die vandaag de dag het bedrijf leiden - hebben ervoor gezorgd dat Moak aanwezig is in meer dan 50 landen. Dit succes is gegroeid dankzij voortdurende expansie, zowel op het gebied van productie en organisatie als in onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en oog voor detail.

Ons Manifest

Ons verlangen is om aan iedereen die voor ons kiest onze natuurlijke neiging tot harmonie en evenwicht over te brengen, waarbij we met vastberadenheid elk obstakel overwinnen.

Onze missie is om wereldwijd alle 'Wonder Hunters' momenten van inspiratie te bieden, zodat ze dagelijks verwondering kunnen koesteren en zowel hun eigen leven als dat van de mensen om hen heen kunnen verrijken.

De koffie van Moak

De uitmuntende kwaliteit van onze melanges komt voort uit de zorgvuldige selectie van de beste Arabica- en Robusta-planten. Deze toewijding dragen we al meer dan vijftig jaar met trots met ons mee. Daarom kiezen we voor de beste single origins. We bewaken het gehele productieproces om ervoor te zorgen dat het trouw blijft aan onze hoge kwaliteitsnormen: we behandelen de bonen met de grootste zorg en roosteren ze zorgvuldig voor elke variëteit, omdat we de aromatische tonen en geuren willen behouden die vanaf het moment van de oogst tot aan elke kop koffie stralen.