• Lorem ipsum

Moak koffiebonen

MOAK: het stempel en predicaat van Siciliaanse koffie. Een geschiedenis geboren uit passie. De smaak van Siciliaanse koffie is gevormd door de meest uiteenlopende culturele invloeden, die ook tot uiting komen in de kwaliteit van de producten. Moak Es

Geen producten gevonden...
Moak koffiebonen

Geschiedenis van Moak

Bij Moak draait alles om verhalen en ervaringen, met een voortdurende blik op de toekomst zonder de wortels en het land te vergeten waar het allemaal begon. Ons verhaal begint in 1967 in Modica als een bescheiden familie-laboratorium. De voortreffelijkheid van onze producten en de visie van oprichter Giovanni Spadola - overgedragen aan zijn kinderen Alessandro en Annalisa, die vandaag de dag het bedrijf leiden - hebben ervoor gezorgd dat Moak aanwezig is in meer dan 50 landen. Dit succes is gegroeid dankzij voortdurende expansie, zowel op het gebied van productie en organisatie als in onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en oog voor detail.

Ons Manifest

Ons verlangen is om aan iedereen die voor ons kiest onze natuurlijke neiging tot harmonie en evenwicht over te brengen, waarbij we met vastberadenheid elk obstakel overwinnen.

Onze missie is om wereldwijd alle 'Wonder Hunters' momenten van inspiratie te bieden, zodat ze dagelijks verwondering kunnen koesteren en zowel hun eigen leven als dat van de mensen om hen heen kunnen verrijken.

De koffie van Moak

De uitmuntende kwaliteit van onze melanges komt voort uit de zorgvuldige selectie van de beste Arabica- en Robusta-planten. Deze toewijding dragen we al meer dan vijftig jaar met trots met ons mee. Daarom kiezen we voor de beste single origins. We bewaken het gehele productieproces om ervoor te zorgen dat het trouw blijft aan onze hoge kwaliteitsnormen: we behandelen de bonen met de grootste zorg en roosteren ze zorgvuldig voor elke variëteit, omdat we de aromatische tonen en geuren willen behouden die vanaf het moment van de oogst tot aan elke kop koffie stralen.