• Lorem ipsum

Moak koffiebonen aanbieding

MOAK: HET STEMPEL EN HET PREDICAAT VAN SICILIAANSE KOFFIE. Een geschiedenis geboren uit passie. De smaak van Siciliaanse koffie is gevormd door de meest uiteenlopende culturele invloeden, die ook tot uiting komen in de kwaliteit van de producten. Moak Es

Moak Forte rock bonen 1 kg
Moak
Forte rock bonen 1 kg
Extravagante aromatische intensiteit versterkt door een buitengewone romigheid. Ideaal voor wie houdt van een rijke en volle koffie. Een dichte mix met hints van pure chocolade en geroosterde amandelen. Ik ben Rock!
€14,99
Moak Intenso soul bonen 1 kg
Moak
Intenso soul bonen 1 kg
Mix met een aangename balans van smaken en een aanzienlijke body. Dankzij het langzame roosterproces komt een aangename bitterheid van pure cacao en geuren van geroosterd brood vrij. Intense smaak en dikte. Ik ben Soul!
€14,99
Moak Aromatico jazz bonen 1 kg
Moak
Aromatico jazz bonen 1 kg
De aromatische smaak van de verfijnde 100% Arabica blend openbaart zich in de betoverende bloemige en fruitige tonen en de delicate romigheid. Aromatico is een uitgebalanceerde koffie met een zoet en levendig karakter. Ik ben Jazz!
€15,49
Moak koffiebonen aanbieding

Moak geschiedenis

Zoveel verhalen, zoveel ervaring, altijd vooruit kijken maar nooit de wortels en het land vergeten waar het allemaal begon.

Moak werd in 1967 in Modica geboren als een klein familielaboratorium. De uitmuntendheid van de producten en de visie van de oprichter GiovanniSpadola - doorgegeven aan zijn zonen Alessandro en Annalisa, vandaag aan het roer van het bedrijf - hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf aanwezig is in meer dan 50 landen.
Een succes dat zijn weg heeft gevonden door constante groei zowel qua productie en organisatie als in de keuzes die altijd met oog voor kwaliteit en oog voor detail gemaakt worden.

Ons manifest

We willen aan iedereen die voor ons kiest onze natuurlijke neiging om dingen met harmonie en evenwicht te doen overbrengen, waarbij we het hart altijd voorbij elk obstakel brengen.

Onze missie is om alle Wonder Hunters in de wereld momenten van inspiratie te bieden, zodat ze elke dag verwondering kunnen cultiveren en hun eigen leven en dat van de mensen om hen heen kunnen verbeteren.

De koffie

De hoge kwaliteit van onze melanges komt van de zorgvuldige selectie van de beste Arabica- en Robusta-planten. Een zorgvuldigheid die we al meer dan vijftig jaar met veel trots met ons meedragen. Daarom kiezen we voor de beste single origins. We controleren of het hele productieproces trouw is aan onze kwaliteitsnormen: we behandelen de bonen met zorg, we roosteren ze voor elke kwaliteit, omdat we de aromatische tonen en de geur willen behouden die uitgaat van het moment dat het wordt geoogst voor elk type van koffie.