• Lorem ipsum

Hausbrandt koffiebonen

Hausbrandt is een van de oudste Italiaanse rookkamers, opgericht in 1892 in Triëst. Wilt u een proefbakje kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting.

Geen producten gevonden...
Hausbrandt koffiebonen

Een uitstekende Italiaanse koffiebrander die zijn succes heeft behaald dankzij een harmonieuze combinatie van traditie en ervaring met een modern productieproces.

Hausbrandt Espresso - alleen het beste is goed genoeg
Telkens wanneer zich in de afgelopen 120 jaar nieuwe ontwikkelingen voordeden in de koffieteelt of -verwerking, heeft Hausbrandt Kaffee deze aangegrepen om de kwaliteit van de koffie te verbeteren. Zo gebruikte Hausbrandt Kaffee reeds rond 1900 nieuwe, elektrisch aangedreven brandmachines met het gepatenteerde "Grevenbroich-systeem". De braadgraden konden zo perfect worden bepaald en gehandhaafd. En de Hausbrandt espresso smaakte veel beter dan de bonen die thuis in de pan verbrandden.

In een vroeg stadium werd ook een koelsysteem geïnstalleerd, waarmee het verlies van aroma in vers gebrande koffie aanzienlijk kon worden verminderd. En zelfs vandaag de dag wordt de gebruikte technologie nog steeds verder ontwikkeld. Intussen zorgt een automatische biochromatische selectie van de koffiebonen ervoor dat alleen bonen van perfecte kwaliteit en optimale rijpheid de brandmachines ingaan. Ook de distributie en de opslag- en leveringstermijnen zijn verder geoptimaliseerd.

Espresso uit Triëst voor fijnproevers over de hele wereld
Kenners waarderen de unieke smaak van de producten van het traditionele Italiaanse bedrijf. Opgericht door Hermann Ernest Hausbrandt als "Prima Tostatura Triestina di Caffè", is de onderneming altijd een van de pioniers geweest in de verdere ontwikkeling van het brandersambacht en de daarvoor gebruikte technologieën. Ervaren en creatieve brandmeesters produceren hier echte gourmetkoffies van geselecteerde bonen. De klassieke Hausbrandt Espresso heeft de uitstekende reputatie van Hausbrandt Koffie als een van de toonaangevende branders van Italië al meer dan 120 jaar hoog gehouden. Het proefpakket met drie populaire soorten - Super Bar, Hausbrandt Espresso en Qualita Rossa - is perfect om de meest populaire brandingen van Hausbrandt koffie te proeven en is een overtuigend cadeau-idee.

Adres van de fabrikant:

Hausbrandt Trieste 1892 S.p.A.

Via Foscarini, 52 - 31040 - Nervesa della Battaglia (TV) - Italy