• Lorem ipsum

Julius Meinl

Serveren is onderdeel van Julius Meinl. Sinds 1862 leveren, innoveren en maken we gasten en bedrijven blij met koffie van topkwaliteit, fijne thee en andere producten en diensten. Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.

Geen producten gevonden...
Julius Meinl

Julius Meinl Koffie - HET Oostenrijkse koffiemerk

Ieder van u die ooit naar het mooie land Oostenrijk is gereisd kent het, het expressieve logo van Julius Meinl Kaffee. Het werd ontworpen door de graficus Josef Binder in 1924, HET Oostenrijkse handelsmerk voor koffie, en later het logo voor het hele bedrijf.

Julius Meinl: Weense koffiehuismomenten sinds 1862
Julius Meinl, opgericht in 1862, is een van de oudste koffiebranders ter wereld en een icoon van de Weense koffiehuiscultuur. Al vijf generaties lang streeft de familie Meinl een bijzondere kwaliteitsnorm na, die tot uiting komt in de zorgvuldige sourcing, de perfecte melange en de behoedzame branding van elke afzonderlijke koffieboon. Julius Meinl is ervan overtuigd dat ons leven wordt verrijkt door een mozaïek van vele kleine momenten. Daarom besteden de ervaren brandmeesters de grootste zorg aan het creëren van unieke koffiemelanges met een onvergelijkbaar aroma en smaak. Zo kunnen liefhebbers zoals u met volle teugen van hun koffiemomenten genieten - net zoals de kunstenaars, dichters en denkers van Wenen dat toen deden en de generaties na hen dat nu doen. De deuren van de Weense koffiehuiscultuur staan voor iedereen open. Breng ook een vleugje Wenen in uw huis!

Julius Meinl I opende in 1862 een kruidenwinkel in het hart van Wenen en legde daarmee de basis voor het succesverhaal van het Huis Meinl. Vandaag worden de premium koffieproducten verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd.

De branderij Julius Meinl is er vast van overtuigd dat alleen een duurzame weg de juiste weg naar de toekomst is. Dit loopt door de hele bedrijfsstructuur heen, wat te lezen is in het duurzaamheidsverslag van 2018. De steun komt tot uiting in de aangeboden opleiding, alsook in de technische ondersteuning van het teeltproces.