• Lorem ipsum

Minges

Minges Minges bonen proefpakket 5 x 1kg
Minges bonen proefpakket 5 x 1kg
Maak kennis met Minges koffie uit Duitsland. Proef deze specialiteiten. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€35,50
Minges Melange Caramel 18 pads
Melange Caramel 18 pads
Minges Melange Caramel pads; Senseo pads van het duitse merk Minges. Een mild geroosterde melange met caramel aroma. Geeft een mooie cremalaag.
€1,69
Minges Roasted Hazelnut 18 pads
Roasted Hazelnut 18 pads
Minges Roasted Hazelnut pads; Senseo pads van het duitse merk Minges. Een mild geroosterde melange met hazelnoot aroma. 
€1,69
Minges Double Chocolate 18 pads
Double Chocolate 18 pads
Minges Double Chocolate pads; Senseo pads van het duitse merk Minges. Een mild geroosterde melange van noten chocolade aroma.
€1,69
Minges Espresso Tradition bonen 1kg
Espresso Tradition bonen 1kg
Minges Espresso Tradition bonen; ideaal geschikt voor alle gangbare koffie- en espressomachines. Deze edele melange wordt gekenmerkt door een intens aroma en een weelderige crema.
€7,79
Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
De duurzaam en biologisch geteelde koffiebonen overtuigt zelfs fijnproevers met zijn volle, aromatische body. En een geweldige rijke, bloemig-fruitachtige smaak. 100% Arabica bonen van gecertificeerde teelt.
€9,75
Minges Espresso Barista bonen 1kg
Espresso Barista bonen 1kg
Een espresso compositie verfijnd met de fijnste hoogland arabica's. De kruidig-nootachtige body zorgt voor een intens aroma, bekroond door een chocoladebruine crema.
€8,49
Minges Pepes Espresso bonen 1kg OP+OP
Pepes Espresso bonen 1kg OP+OP
Minges Pepes Espresso bonen; een uitgelezen mengeling van de fijnste Robusta- en Arabica-koffiesoorten, zacht gebrand.
€6,39
Minges Caffé Cremano bonen 1kg
Caffé Cremano bonen 1kg
Minges Caffé Cremano bonen; een uiterst kruidig-aromatische Caffè Crema, die de Frahling-liefhebbers overtuigt door zijn exquise volheid van smaak en een delicate crema. Een uitgelezen compositie voor het dagelijks genot van koffiespecialiteiten.
€7,99
Minges Creme Schweizer Schümli II bonen 1kg
Creme Schweizer Schümli II bonen 1kg
Minges Creme Schweizer Schümli II bonen; bekroond met de Superior Taste Award 2006 door het International Taste & Quality Institute, certificeert het prestigieuze Brusselse instituut de goede smaak en vooral de kwaliteit van Minge's Swiss Schümli 2.
€7,79
Minges French Vanille 18 pads
French Vanille 18 pads
Minges French Vanille pads; Senseo pads van het duitse merk Minges. De pads zijn geschikt voor alle gangbare padmachines.
€1,69
Minges Proefbakje Minges BIO-Cafe Arabica 200 gram
Proefbakje Minges BIO-Cafe Arabica 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,52
Minges Caffé Crema Kaffeehaus bonen 1kg
Caffé Crema Kaffeehaus bonen 1kg
Minges Caffé Crème Kaffeehaus bonen; volgens Oostenrijks recept, Aromatisch - Intens. Een sterk gebrande melange staat garant voor een uitgesproken koffiesmaak met een discrete zuurgraad en een intensief aroma.
€7,99
Minges

WE MAKEN, WAAR WE VAN HOUDEN
Koffie komt van vaardigheid
Al meer dan 80 jaar viert de familie Minges de kunst van het koffiebranden. Net als vroeger blazen we onze passie voor koffie in bonen uit de beste teeltregio's ter wereld met onze originele Minges long-life branding. Wij geven de bonen de tijd om hun veelzijdige aroma te ontwikkelen - en verfijnen ze dan tot in de perfectie om onze fijne, volle koffiespecialiteiten te creëren.