• Lorem ipsum

Minges

Minges Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
Minges
Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
De duurzaam en biologisch geteelde koffiebonen overtuigt zelfs fijnproevers met zijn volle, aromatische body. En een geweldige rijke, bloemig-fruitachtige smaak. 100% Arabica bonen van gecertificeerde teelt.
€10,98
Minges Minges Espresso Tradition bonen 1kg
Minges
Minges Espresso Tradition bonen 1kg
Minges Espresso Tradition bonen; ideaal geschikt voor alle gangbare koffie- en espressomachines. Deze edele melange wordt gekenmerkt door een intens aroma en een weelderige crema.
€6,89
Minges Minges Café creme Cremano bonen 1kg
Minges
Minges Café creme Cremano bonen 1kg
Minges Café Cremano bonen; een uiterst kruidig-aromatische Caffè Crema, die de Frahling-liefhebbers overtuigt door zijn exquise volheid van smaak en een delicate crema. Een uitgelezen compositie voor het dagelijks genot van koffiespecialiteiten.
€7,09
Minges Minges Creme Schweizer Schümli II bonen 1kg
Minges
Minges Creme Schweizer Schümli II bonen 1kg
Minges Creme Schweizer Schümli II bonen; bekroond met de Superior Taste Award 2006 door het International Taste & Quality Institute, certificeert het prestigieuze Brusselse instituut de goede smaak en vooral de kwaliteit van Minge's Swiss Schümli 2.
€9,39
-3%
Minges Minges  proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Minges
Minges proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Maak kennis met Minges koffie uit Duitsland. Proef deze specialiteiten. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,23€42,99
Minges Minges Caffé Crema Vienna bonen 1kg
Minges
Minges Caffé Crema Vienna bonen 1kg
Minges Caffé Crème Vienna bonen; volgens Oostenrijks recept, Aromatisch - Intens. Een sterk gebrande melange staat garant voor een uitgesproken koffiesmaak met een discrete zuurgraad en een intensief aroma.
€8,98
Minges Minges Espresso Barista bonen 1kg
Minges
Minges Espresso Barista bonen 1kg
Een espresso compositie verfijnd met de fijnste hoogland arabica's. De kruidig-nootachtige body zorgt voor een intens aroma, bekroond door een chocoladebruine crema.
€8,99
Minges

WE MAKEN, WAAR WE VAN HOUDEN


Koffie komt van vaardigheid
Al meer dan 80 jaar viert de familie Minges de kunst van het koffiebranden. Net als vroeger blazen we onze passie voor koffie in bonen uit de beste teeltregio's ter wereld met onze originele Minges long-life branding. Wij geven de bonen de tijd om hun veelzijdige aroma te ontwikkelen - en verfijnen ze dan tot in de perfectie om onze fijne, volle koffiespecialiteiten te creëren.