• Lorem ipsum

Roerstaafjes, suikerriet bekers

Lamborghini Tonino BLACK Latte kop en schotel
Tonino BLACK Latte kop en schotel
Kop en schotel van porselein, ca 230 ml - Vaatwasserbestendig  De kopjes van Tonino Lamborghini, met hun ergonomische handvatten en stevige schotels, zijn zo ontworpen dat de warmte van de dranken behouden blijft en dat de koffieroom goed blijft zitten.
€14,00
Lamborghini Tonino Black Espresso kop en schotel
Tonino Black Espresso kop en schotel
TONINO LAMBORGHINI WHITE Espresso kop en schotel van porselein, ca 60 ml - Vaatwasserbestendig.
€9,00
Lamborghini Tonino WHITE Espresso kop en schotel
Tonino WHITE Espresso kop en schotel
Espresso kop en schotel van porselein, ca 60 ml - Vaatwasserbestendig.   De kopjes van Lamborghini, met hun ergonomische handvatten en stevige schotels, zijn zo ontworpen dat de warmte van de dranken behouden blijft en dat de koffieroom goed blijft zitten
€9,00
Lamborghini Tonino WHITE Cappuccino kop en schotel
Tonino WHITE Cappuccino kop en schotel
Cappuccino kop en schotel van porselein, ca 160 ml - Vaatwasserbestendig.  De kopjes van Tonino Lamborghini, met hun ergonomische handvatten en stevige schotels, zijn zo ontworpen dat de warmte van de dranken behouden blijft.
€10,00
Roerstaafjes BIO hout 11cm 1000x
Roerstaafjes BIO hout 11cm 1000x
Bio roerstaafjes, 1000 stuks, 11cm hout.Houten roerstaafjes zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele roerstaafjes, die van plastic gemaakt zijn. De roerstaafjes zijn sterk en met 11 cm hebben ze de ideale lengte om koffie en thee mee te roeren.
€5,99
Suikerrietbeker 25cl x10
Suikerrietbeker 25cl x10
Suikerriet beker 25cl x10 Voor bediening aan tafel, eco-concept.  Merk: COOK CONCEPT
Afmeting (cm): 9.1x8.4x8.4 Materiaal: hout - Overigen houtsoort Kleuren: champagne Productlijn: milieuvriendelijk, duurzaam, ecologisch
€2,99