• Bestel zonder wachtwoord aan te maken
 • Onbeperkt verzenden in NL €4,99 muv Waddeneilanden
Home » Over ons » Retourinformatie en contact

Koffiezone.nl

 • Aflever en postadres: NIEUW ADRES: Vlechter 35 - 5711 LS - Someren.
 • KVK 17265816
 • BTW nr NL8214.40.093.B01
 • Opgericht in 1-12-2020
 • Email; info@koffiezone.nl
 • Telefoon: 06-17988539
 • Arno & Koen van den Boomen

Recht op herroeping voor u als klant.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,60 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retourportaal

 

100% tevredenheidsgarantie: neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op en vertel waarom u niet tevreden bent. Dan vergoeden wij de retourkosten aan u. Wij willen graag continue onze webshop en service blijven verbeteren, daarom zijn wij u dankbaar als u aangeeft waarom u een product wilt retourneren.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@koffiezone.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland bedragen voor bestellingen onder de 23 kilo:

DHL      €5,60

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Buiten Nederland verzenden wij alles met DPD Track & Trace. Hier gelden afwijkende tarieven voor, deze tarieven zijn:

 • €8,00   - België
 • €15,00 - Luxemburg, Oostenrijk
 • €19,00 - Frankrijk, Hongarije, Letland, Monaco, Polen, Tsjechië
 • €22,00 - Estland, Ierland, Italië, Litouwen, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden, Slowakije.
 • €30,00 - Finland, Kroatië, Bulgarije, Roemenië
 • €50,00 - Griekenland

Deze tarieven kunnen ten alle tijden worden aangepast, updates verschijnen op deze pagina en automatisch als u producten besteld. Kies bij; Bereken verzendkosten het land van bestemming, dan ziet u gelijk het tarief. De kosten van eventuele retourzendingen buiten Nederland naar koffiezone zijn geheel voor u zelf.

 

 

We deliver coffee to the following 22 countries: Belgium, Luxembourg, France, Denmark, Austria, Sweden, Czech Republic, Slovakia, Poland, Monaco, Hungary, Greece, Latvia, Estonia, Ireland, Italy, Lithuania, Portugal, Slovenia, Spain and Finland . We deliver to these countries with adjusted shipping rates. The maximun order weight is 30 kilos. Delivery with DPD Track & Trace and an estimated delivery time of a few days or 1 week, sometimes longer. This can differ per country. Returns are for your own account.