• Lorem ipsum

Moak

Moak Moak Forte rock bonen 1 kg
Moak
Moak Forte rock bonen 1 kg
Extravagante aromatische intensiteit versterkt door een buitengewone romigheid. Ideaal voor wie houdt van een rijke en volle koffie. Een dichte mix met hints van pure chocolade en geroosterde amandelen. Ik ben Rock!
€13,69
-13%
Moak Moak Morbido funk 10 cups
Moak
Moak Morbido funk 10 cups
De verzorging van een gezonde bodem en de selectie van verfijnde variëteiten maken van deze blend een koffie die wordt gekenmerkt door sterke aromatische tonen en geuren van hazelnoten en gebrande amandelen. Fluweelzachte body en onderscheidende smaak.
€2,29€1,99
-8%
Moak Moak Intenso soul bonen blik 250 g
Moak
Moak Intenso soul bonen blik 250 g
Mélange van gebrande en fijngemalen koffie, ideaal voor Moka. Ideaal voor wie ook thuis een sterkere, sterkere koffie wil. Het aroma blijft zelfs enkele minuten na het proeven nog hangen
€6,49€5,99
-13%
Moak Moak Decaf classic 10 cups
Moak
Moak Decaf classic 10 cups
De smaak en romigheid van Moak's decaf zullen je niet doen verlangen naar traditionele espresso. Een rijke koffie met fruitige geuren van appel en abrikoos. Zo zoet en licht als een symfonie. Ik ben Classic!
€2,29€1,99
Moak

Geschiedenis van Moak koffie

Met talloze verhalen en rijke ervaringen blijft Moak altijd vooruitkijken, maar vergeet nooit de wortels en het land waar het allemaal begon. In 1967 werd Moak geboren als een bescheiden familielaboratorium in Modica. Dankzij de uitmuntendheid van de producten en de visie van oprichter Giovanni Spadola, die vandaag de dag wordt voortgezet door zijn kinderen Alessandro en Annalisa, is het bedrijf nu aanwezig in meer dan 50 landen.

Dit succes is bereikt door voortdurende groei, zowel op het gebied van productie en organisatie als in de keuzes die altijd met oog voor kwaliteit en detail worden gemaakt.

Moak Manifest

Ons doel is om onze natuurlijke neiging om dingen met harmonie en balans te doen over te brengen aan iedereen die voor ons kiest, waarbij we altijd het hart voorbij elk obstakel brengen.

Onze missie is om alle 'Wonder Hunters' in de wereld momenten van inspiratie te bieden, zodat ze elke dag verwondering kunnen cultiveren en hun eigen leven en dat van de mensen om hen heen kunnen verbeteren.

De Moak koffie

De hoge kwaliteit van onze blends komt voort uit de zorgvuldige selectie van de beste Arabica- en Robusta-planten. We koesteren deze zorgvuldigheid al meer dan vijftig jaar met trots. Daarom kiezen we voor de beste single origins. We controleren het gehele productieproces om ervoor te zorgen dat het trouw is aan onze kwaliteitsnormen: we behandelen de bonen met zorg en roosteren ze op maat, omdat we de aromatische tonen en de geur willen behouden die ontstaan vanaf het moment van oogsten, voor elk type koffie.

Moak-koffie wordt in Italië verpakt en gebrand.

Caffè Moak S.p.A. | Viale delle Industrie | 97015 Modica (RG) | Italië