• Lorem ipsum

Hag

Hag Hag Herzhaft gemalen 500 gram
Hag
Hag Herzhaft gemalen 500 gram
Deze HAG Herzhaft is de pittige variant van de beide soorten cafeïnevrije koffie van HAG. Donker gebrande Arabica en Robusta bonen. 
€5,69
Hag Hag Klassisch Mild gemalen 500 gram
Hag
Hag Klassisch Mild gemalen 500 gram
Heeft een milde smaak en is geschikt voor ieder moment van de dag en is samengesteld uit hoge kwaliteit Arabica en Robusta. Door de speciale behandeling met natuurlijk koolzuur uit bronwater cafeïnevrij gemaakt, om zo de volle smaak te bewaren. 
€5,69
Hag

HAG goede cafeïnevrije koffie.

Al heel erg lang weet men bij HAG hoe goede cafeïnevrije koffie gemaakt wordt. Tegenwoordig wordt hierbij gebruik gemaakt van de hulp van natuurlijk koolzuur uit bronwater om zo alle natuurlijke smaken en aroma's te behouden.

Hag is een bekend merk van koffie, vooral bekend om zijn cafeïnevrije varianten. Hag-koffie heeft zijn oorsprong in Nederland en heeft een lange geschiedenis in de koffie-industrie.

De producent van Hag-koffie

is het bedrijf JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE), een toonaangevende wereldwijde speler in koffie en thee. JDE is verantwoordelijk voor de productie en distributie van verschillende bekende koffiemerken, waaronder Hag.

Hoewel Hag in de eerste plaats bekendstaat om zijn cafeïnevrije koffie, biedt het merk ook andere varianten aan, zoals reguliere gemalen koffie en koffiebonen.

Hoe is Hag koffie ontstaan?

Hag-koffie heeft zijn oorsprong in Nederland en heeft een interessante ontstaansgeschiedenis. Het merk werd voor het eerst geïntroduceerd in 1903 door de Nederlandse koffiehandelaar Frans Sylvius en zijn zoon George Sylvius. Ze waren pioniers op het gebied van cafeïnevrije koffie.

De naam "Hag" is afgeleid van de afkorting van "Handelmaatschappij Amsterdam-Groningen", de handelsmaatschappij die de koffie produceerde. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op de productie van cafeïnevrije koffie als alternatief voor mensen die de stimulerende werking van cafeïne wilden vermijden.

In de loop der jaren heeft Hag zich ontwikkeld tot een bekend merk van cafeïnevrije koffie en heeft het zijn aanwezigheid uitgebreid naar verschillende landen. Het merk is bekend geworden om zijn kwaliteit en de zorgvuldige processen die worden toegepast om cafeïne uit de koffiebonen te verwijderen, terwijl de smaak behouden blijft.

Koffiezone verkoopt Hag instant koffie en gemalen koffie tegen altijd lage prijzen. U hoeft niet te zoeken naar Hag koffie aanbiedingen. Bestel bij ons altijd voordelig Hag koffie.