• Lorem ipsum

Ghirardelli

Ghirardelli Zoet Gemalen Poeder Chocolate & Cocoa
Ghirardelli
Zoet Gemalen Poeder Chocolate & Cocoa
Om te bakken of om chocola van te drinken, de rijke smaak van Ghirardelli's Sweet Ground Chocolate & Cocoa Powder zorgt voor een intense chocolade-ervaring. Perfect uitgebalanceerde chocoladesmaak met een diepe mahoniekleur.
€42,95
Ghirardelli Zoet gemalen poeder Witte chocolade gearomatiseerd
Ghirardelli
Zoet gemalen poeder Witte chocolade gearomatiseerd
Zoete gemalen witte chocolade voor je favoriete milkshake recept of serveer de witte drinkchocolade op zichzelf, met siroop of saus. Overal lekker om de zoete, rijke smaak van witte chocolade op te roepen.
€45,90
Ghirardelli Frappé Classic Wit bus 1,42 kg
Ghirardelli
Frappé Classic Wit bus 1,42 kg
De luxueuze, volle smaak van Ghirardelli's Classic White Frappé creëert een aangenaam zacht verwenmoment dat liefhebbers van witte mokka zullen waarderen. Gebruik het hoogwaardige drankpoeder om frappés met witte chocoladesmaak te bereiden.
€49,75
Ghirardelli Frappé met chocoladesmaak bus 1,42 kg
Ghirardelli
Frappé met chocoladesmaak bus 1,42 kg
De luxe, volle smaak van Ghirardellis Frappé met chocoladesmaak zorgt voor een intense chocoladebeleving in ijsdranken. Gebruik het hoogwaardige poeder om frappés met chocoladesmaak te bereiden.
€49,95
Ghirardelli

De naam Ghirardelli staat synoniem voor sensuele chocolade-ervaringen en jarenlange expertise. De  premium chocoladefabrikant werd in 1852 opgericht in de Verenigde Staten. Tot op de dag van vandaag is elke slok van de heerlijk romige drinkchocolade en frappés de fascinatie voor exquise verwennerij.

Non-GMO ● Geen kunstmatige smaak-, kleur- of conserveermiddelen

Ghirardelli Frappé Mixes zijn perfect voor bevroren dranken, waaronder frappés, smoothies en milkshakes. Onze mixen leveren een rijke en romige smaak, behouden hun integriteit na het mengen en zijn gemakkelijk te bereiden met water, melk, sap of koffie. Voeg gewoon je kenmerkende ingrediënten toe, meng en maak indruk.