• Lorem ipsum

DeLonghi

DeLonghi DeLonghi EcoDecalk ontkalker DLSC200
DeLonghi
DeLonghi EcoDecalk ontkalker DLSC200
Lekker genieten van je koffie? Universele ontkalkingsoplossing met natuurlijke ingrediënten. De DLSC200 is gemaakt met milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare ingrediënten die veilig zijn voor zowel uw machine als het milieu.
€8,99
-6%
DeLonghi DeLonghi Selezione espresso beans 1 kg
DeLonghi
DeLonghi Selezione espresso beans 1 kg
Medium gebrande koffiebonen, 70% Arabica + 30% Robusta. Zoete smaak van vers fruit en het aroma van bloemen, eindigt met een nootachtige, iets kruidige nasmaak.
€15,49€14,49
-2%
DeLonghi DeLonghi Caffè crema bonen 1 kg
DeLonghi
DeLonghi Caffè crema bonen 1 kg
Licht gebrande 100% Arabica koffiebonen. Zoet met lichte zuurgraad en vleugjes karamel, en een aromatische nasmaak.
€15,49€15,19
-6%
DeLonghi DeLonghi Classico espresso bonen 1 kg
DeLonghi
DeLonghi Classico espresso bonen 1 kg
Medium gebrande koffiebonen, 50% Arabica + 50% Robusta. Aangenaam, evenwichtig body met een delicate zuurgraad en een nasmaak met tonen van koekjes, noten en chocolade.
€15,49€14,49
DeLonghi DeLonghi Reinigingsproduct Eco Multiclean DLSC550
DeLonghi
DeLonghi Reinigingsproduct Eco Multiclean DLSC550
De De’Longhi Eco MultiClean DLSC550 is een melksysteemreiniger die zorgt dat jouw espressoapparaat optimaal blijft werken. Het verwijdert de melkresten zoals melkvet uit het melkreservoir of stoompijpje.
€8,99
-11%
DeLonghi DeLonghi bonen proefpakket 3 x 1kg
DeLonghi
DeLonghi bonen proefpakket 3 x 1kg
Ontdek met dit DeLonghi proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€44,85€39,99
-8%
DeLonghi DeLonghi Caffè crema bonen 1 kg THT 23-10-2023
DeLonghi
DeLonghi Caffè crema bonen 1 kg THT 23-10-2023
Licht gebrande 100% Arabica koffiebonen. Zoet met lichte zuurgraad en vleugjes karamel, en een aromatische nasmaak.
€15,19€13,99
DeLonghi

DeLonghi: Waar Italiaans vakmanschap koffie wordt

Bij Koffiezone zijn we er trots op om DeLonghi aan te bieden, een koffiemerk dat synoniem staat voor Italiaanse perfectie en vakmanschap. DeLonghi heeft al decennia lang de norm gezet voor hoogwaardige koffieapparaten en accessoires, en hun passie voor perfectie is duidelijk te zien in elk aspect van hun producten.

Authentieke Italiaanse espresso-ervaring

DeLonghi begrijpt als geen ander hoe belangrijk een heerlijke kop espresso is voor koffieliefhebbers. Daarom hebben ze een uitgebreid assortiment espressoapparaten ontwikkeld die in staat zijn om de meest smaakvolle en aromatische espresso te bereiden. Met DeLonghi in uw koffiezone haalt u de authentieke Italiaanse espresso-ervaring naar uw Nederlandse webshop.

Innovatie en gebruiksgemak

Naast hun aandacht voor smaak, blinkt DeLonghi ook uit in innovatie en gebruiksgemak. Hun koffieapparaten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om de koffiebereiding eenvoudig en foutloos te maken. Of het nu gaat om volautomatische machines, espressomachines of koffiezetapparaten, DeLonghi staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Koffiezone's keuze voor kwaliteit

Bij Koffiezone begrijpen we de waarde van uitstekende koffieproducten, en daarom hebben we DeLonghi geselecteerd als een van onze topmerken. Met DeLonghi in uw assortiment biedt u uw klanten de garantie van premium koffie-ervaringen.

Bestel DeLonghi bij Koffiezone

Versterk uw assortiment met DeLonghi en bied uw klanten de kans om thuis te genieten van Italiaanse koffie-excellentie. Bestel vandaag nog bij Koffiezone en geef uw webshop een vleugje Italiaanse klasse en kwaliteit. Ontdek waarom DeLonghi de keuze is van koffieliefhebbers wereldwijd.