• Bestel zonder wachtwoord aan te maken
  • Onbeperkt verzenden in NL €4,99 muv Waddeneilanden
Home » Koffiebonen » Pellini

Pellini koffiebonen. Unieke en exclusieve melanges die uitsluitend bestaan uit de beste Arabica- en Robusta-kwaliteiten. Technologische en productieve innovatie om een premium koffie te garanderen met een team van gekwalificeerde proevers.

Pellini koffie waar te koop? Bij koffiezone de online Pellini winkel. Voor echt koffie voordeel moet je bij Koffiezone zijn.

Koop hier je Pellini koffie voor op het werk. Pellini koffie zakelijk kopen met korting per hele doos.

Koffiezone heeft Pellini koffie aanbieding voor grootverbruikers zoals horeca, bedrijven en andere zakelijke gebruikers. Zakelijk Pellini koffiebonen bestellen of kopen doe je bij Koffiezone. Is koffie zakelijk aftrekbaar? Koffie zakelijk kopen zijn zakelijke kosten en is dus aftrekbaar zolang het uitgaven zijn die u doet voor uw onderneming. U kunt kiezen voor een Pellini koffie zakelijk abonnement bij Koffiezone. Bel ons gerust.

Pellini is een Italiaanse koffiebrander die met de dag populairder wordt in Nederland. Pellini-koffie wordt geroemd door professionele barista's en koffiekenners, maar ook door beginnende koffieliefhebbers die iets bijzonders zien in Pellini-koffie.