• Lorem ipsum

The Yeah blend

The Yeah blend Suikervrije Chai Latte bus 250g
The Yeah blend
Suikervrije Chai Latte bus 250g
Suikervrije, veganistische chai latte mix met kaneel, kardemom, kruidnagel, gember, peper en matcha. De puur natuurlijke ingrediënten uit India zorgen voor een pittige smaakkick!
€24,99
The Yeah blend Original Chai Latte bus 250g
The Yeah blend
Original Chai Latte bus 250g
Vegan chai latte mix met echte specerijen uit India en matcha groene thee uit Japan voor een kruidige warme drank die het lichaam verwarmt.
€23,50
The Yeah blend Vegan Chai Barista Stijl bus 250g
The Yeah blend
Vegan Chai Barista Stijl bus 250g
Vegan chai latte speciaal voor barista's met echte kruiden uit India. Binnen enkele seconden bereid met uitstekende oplosbaarheid. Werkt perfect met melk & elke plantaardige drank en is 100% natuurlijk.
€23,50
The Yeah blend Suikervrije Matcha Latte bus 250g
The Yeah blend
Suikervrije Matcha Latte bus 250g
Suikervrije, veganistische matchamix met matcha uit Japan. Aangenaam intens, vol en licht gezoet. Ideaal om de unieke groene theesmaak en een intens groene kleur toe te voegen aan alle lattevariaties - met plantaardige drank of melk.
€26,50
The Yeah blend Gouden Kurkuma Latte bus 250 g
The Yeah blend
Gouden Kurkuma Latte bus 250 g
Vegan latte mix met kurkuma, gember, kaneel en peper. Kruidig, rustgevend en een heerlijke warme drank op elk moment van de dag! Ook bekend als Gouden Melk.
€23,50
The Yeah blend Geroosterde Matcha Latte bus 250g
The Yeah blend
Geroosterde Matcha Latte bus 250g
Vegan latte mix Hojicha stijl. De trendy drank uit Azië & de VS! De theebladeren van de Japanse groene thee worden geroosterd voordat ze worden gemalen. Hij wordt gekenmerkt door een unieke en licht nootachtige smaak.
€24,99
The Yeah blend Vegan Vanilla Chai bus 250 g
The Yeah blend
Vegan Vanilla Chai bus 250 g
Vegan chai latte mix met natuurlijke smaken van fijne vanille en verse Indiase kruiden. De aromatische vanille geeft dit kruidige drankje een extra smaakkick en rondt het perfect af.
€23,50
The Yeah blend Pink Superfood Latte bus 250 g
The Yeah blend
Pink Superfood Latte bus 250 g
Roze superfood latte mix voor een perfecte afwisseling met gojibessen, acaibessen, rode biet en kruiden. 100% veganistisch, 100% natuurlijk zonder smaak- en kleurstoffen.
€24,99
The Yeah blend Suikervrije kurkuma latte bus 250g
The Yeah blend
Suikervrije kurkuma latte bus 250g
Suikervrije en veganistische latte mix met kurkuma, gember, kaneel en peper. Kruidig, verwarmend en een heerlijke warme drank op elk moment van de dag! Ook bekend als Gouden Melk.
€24,99
The Yeah blend

Revolutionaire drankcreaties

Wat is er beter dan een complete koffie-, smoothie-, shake- en cocktailbar in een blikje? Yeah Blend uit Zuid-Duitsland biedt dit alles voor de foodservice met onweerstaanbare en trendy producten zoals Pink Matcha Latte of Turmeric Latte. Alle producten zijn veganistisch, zonder conserveringsmiddelen, zonder smaakstoffen, zonder kleurstoffen en zonder emulgatoren en vulstoffen. Alleen het product staat hier centraal. 100% natuurlijk!

Naast de hoge kwaliteit is dit natuurlijk ook goed voor het milieu, want door het ontbreken van alle toevoegingen is er veel minder verpakkingsafval.

Maar waarom revolutionair? Heel eenvoudig: alle producten van The Yeah Blend kunnen gemakkelijk en eenvoudig worden geïmplementeerd in elk bestaand concept en zijn zeer eenvoudig in gebruik, zelfs voor ongetraind personeel. 100% gegarandeerd succes en consistente kwaliteit!