• Lorem ipsum

Pascucci

Pascucci Pascucci Extra Bar Classic Espresso bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Extra Bar Classic Espresso bonen 1kg
De koffiemelange is een sterke en volle espresso met een hoog cafeïnegehalte. De smaak kan worden omschreven als een mix van geroosterde broodkorst en pure chocolade.
€25,95
Pascucci Pascucci Caffe Gold Espresso 1kg koffiebonen
Pascucci
Pascucci Caffe Gold Espresso 1kg koffiebonen
Gold koffie is een zeer frisse koffie, erg zoet, met een zuivere smaak en een fruitig en bloemig aroma. Samengesteld uit natuurlijke en gewassen koffie, waaruit de hints van abrikoos, rijpe cacao, chocolade, amandelen en citrus naar voren komen.
€27,99
Pascucci Pascucci Biologische bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Biologische bonen 1kg
De aromatische zuurheid van goed gewassen Arabica overheerst op alles. Het is een primitieve koffie, zoet, delicaat ruw, met een heel fris aroma en een donkere nasmaak.
De fruitige noten van abrikoos, avocado en groene amandelen komen vooral naar voren.
€29,99
Pascucci Pascucci Extra Bar Mild Espresso bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Extra Bar Mild Espresso bonen 1kg
Deze koffie wordt "Mild" genoemd vanwege de bijna uitsluitend gewassen koffiebonen uit Midden-Amerika. De koffie heeft aangename bloemige noten met een vleugje specerijen, broodkruimel, chocolade, cacao en rijpe persimmon.
€25,95
Pascucci

Oorsprong Pascucci

Het was 1883 toen Antonio Pascucci, de zoon van wevers, besloot zich aan de handel te wijden en "industrieel" werd. Zij zal zich toeleggen op de handel in levensmiddelen, versterkt door het feit dat op 15 juli de overeenkomst tussen Italië en Engeland is ondertekend die de vrijheid van handel en scheepvaart tussen beide landen bekrachtigt. Onder de verhandelde voedingsmiddelen werden kolonialen en vooral rauwe koffie zijn passie.

In 1935 opende Mario Pascucci, toegewijd aan de voortzetting van het werk dat door zijn vader was begonnen, de eerste familiewerkplaats, in Monte Cerignone, geleid door zijn vrouw Domenica.

Het was na de oorlog toen Dino Pascucci, Mario's broer, zijn eigen café opende in Monte Cerignone en de eerste espressomachine installeerde, zijn specialiteiten waren koffie en sorbets.

Vam de jaren '50 tot de jaren '90

In de jaren vijftig besloot Alberto Pascucci de branderij te industrialiseren en installeerde hij de eerste productie-installatie.

In 1963 installeerde Alberto de brander met indirect vuur voor een homogene branding voor espresso.

In 1975 wijdde Caffè Pascucci zich uitsluitend aan espresso, de voedseldistributie werd verlaten om het project "enige kwaliteitskoffie" te starten. De extra bar milde blend is geboren, die natuurlijke Arabica en Robusta combineert met gewassen Arabica's. Dit wordt gevolgd door de gouden melange die de smaak van espresso innoveert. Zoete en meer aromatische koffiesoorten maken het goed.

In 1996 werd de Espresso School geboren, een opleidingscentrum gewijd aan espresso- en koffierecepten.

In de jaren negentig werd besloten om de cafetaria-ervaring opnieuw op te starten en te repliceren volgens het traditionele historische model, ontwerp en onderzoek om de ontwikkeling van coffeeshops van het merk Pascucci te bevorderen.

Vandaag

In 2000 werd het proefcentrum CAFFÈ PASCUCCI SHOP ingehuldigd, een repliceerbare winkel met één merk en het project voor een nieuwe fabriek bedoeld om de beste kwaliteit te verkrijgen, de locatie is nog steeds Monte Cerignone omdat het klimaat de vochtigheid in rauwe koffie stabiliseert. Het Pascucci brandsysteem (met sound management) zal later gepatenteerd worden.

In 2006 werd Alberto Pascucci door de Kamer van Koophandel onderscheiden voor het leiden van het familiebedrijf naar doelen van uitmuntendheid in kwaliteit.