• Lorem ipsum

Nannini

Nannini Nannini Espresso Classica Tradizione bonen 1kg
Nannini
Nannini Espresso Classica Tradizione bonen 1kg
Espresso Classica van Nannini bevat meer dan 55% Arabica. De intense smaak, dankzij het sterke aroma met een lichte citrustoets en een aangenaam intense nasmaak van cacao, amaretto en geroosterd brood, maakt deze espresso tot een Italiaans origineel.
€19,50
Nannini Nannini Espresso Ducale bonen 1kg
Nannini
Nannini Espresso Ducale bonen 1kg
De fluweelzachte smaak en een duidelijk vleugje cacao maken deze espresso zo speciaal. Deze melange heeft een vleugje pure chocolade, wat de espresso romig maakt. Een lichte nasmaak van bosvruchten zoals bramen en frambozen kenmerken de Ducale melange.
€20,50
Nannini

De geschiedenis van het merk Nannini is al meer dan honderd jaar verbonden met Siena. Het is tussen de historische gebouwen van de stad van de Palio dat de elegante cafés worden geboren en de typische zoetigheden van de Sienese traditie vorm krijgen, die tegenwoordig uit de stadsmuren komen om in het buitenland te worden gewaardeerd.

Maar al in 1919 combineerde Guido Nannini de kunst van het patisserie met een passie voor een onderwerp dat in die tijd bijna onbekend was in Italië: roosteren. Zelfs vandaag de dag blijft het merk Nannini een state-of-the-art koffie leveren waarin de balans tussen koffies van de beste oorsprong zich vermengt met ervaring, technologische evolutie en professionaliteit om hun kwaliteiten, aroma's en smaken te versterken.

Vandaag de dag vertelt het merk Nannini een eeuwenoud verhaal dat verband houdt met het vermogen om te innoveren, maar altijd goed verankerd blijft in de traditie, en biedt het in Italië en de rest van de wereld de oorspronkelijke smaak van Siena en Toscane, of het nu gaat om gebak, koffie, olie of wijn.