• Lorem ipsum

Gepa Cafe

Gepa Cafe Gepa Cafe Si Cafe Crema Milano bonen 1kg
Gepa Cafe
Gepa Cafe Si Cafe Crema Milano bonen 1kg
Fluweelzachte maar toch stevige Café Crema. Een vleugje zacht zuur is inbegrepen en maakt het een perfect afgeronde koffie. Beoordeling: medium sterke koffie, uitstekende crema. Gepa Café Si Gepa Café Crema is biologisch en fair-plus gecertificeerd.
€30,99
Gepa Cafe Gepa Cafe Si Espresso Siciliano bonen 1kg
Gepa Cafe
Gepa Cafe Si Espresso Siciliano bonen 1kg
Gepa Espresso Cafè Si is ontworpen voor de chique horeca. Exclusief en speciaal dankzij de speciale Italiaanse branding. 70% Arabica en 30% Robusta bonen. Gepa Cafe Si Espresso is biologisch en fair-plus gecertificeerd.
€26,99
Gepa Cafe

Gepa Café is biologisch en fair-plus gecertificeerd.

Hoogwaardige biologische koffie uit uitzonderlijke teeltgebieden

Ook in de biologische koffiewinkel vind je koffiezeldzaamheden in ons assortiment. De omstandigheden voor deze bijzonder aromatische koffies zijn ideaal in de uitzonderlijke teeltgebieden, maar vereisen veel ervaring in de teelt en oogst. De kennis wordt van generatie op generatie doorgegeven. Sommige boeren oogsten de biologische koffiebonen exclusief voor GEPA. Leden van de ACPCU koffiecoöperatie in Oeganda, bijvoorbeeld, oogsten biologische koffiebonen, die worden opgenomen in "Organic Espresso Kampala", 

Wat betekent "biologisch" voor GEPA-koffie?

Het biologische aandeel in het hele koffieassortiment van GEPA is 84 procent. Onze biologische koffiesoorten dragen het biologische label van de EU of het Naturland-label.

  • Het Europese biologische keurmerk kenmerkt producten die zijn geproduceerd en gecontroleerd in overeenstemming met de EU-verordening voor biologische landbouw. In de biologische landbouw worden over het algemeen geen pesticiden en minerale stikstofmeststoffen gebruikt en wordt gestreefd naar een kringloopeconomie met zo veel mogelijk gesloten voedingskringlopen.
  • Naturland promoot biologische landbouw wereldwijd en is een van de grootste biologische landbouworganisaties. De eisen voor Naturland-boeren en -verwerkers zijn nog strenger dan de wettelijke eisen van de EU-verordening voor biologische landbouw. Het label wordt niet toegekend aan individuele producten, maar de hele boerderij moet werken volgens de richtlijnen van Naturland. Naast ecologische criteria omvatten de biologische normen van Naturland ook sociale richtlijnen.
  • Biologisch bij GEPA betekent ook: zonder genetische manipulatie!