• Lorem ipsum

Corsini

Corsini Caffè Corsini Espresso 1kg
Corsini
Caffè Corsini Espresso 1kg
Met deze koffiemelange krijg je een echte espresso - sterk en romig tegelijk, net als in een originele Italiaanse koffiebar.
€13,99
Corsini Caffè Corsini Gourmet 1kg
Corsini
Caffè Corsini Gourmet 1kg
De espressobranding van Caffè Corsini Gourmet haalt het volledige potentieel van de bonen naar boven en voegt subtiele tonen van zoete cacao en delicate chocolade toe aan het milde smaakprofiel.
€19,99
Corsini

Gemaakt in Toscane en uit Toscane, de kunst van koffie

Van generatie op generatie hebben we van ons geliefde land het DNA van geweldige kunstenaars, bekwame ambachtslieden en mensen met genialiteit en absolute flair geabsorbeerd, waardoor we een grote creativiteit en buitengewone vaardigheden hebben gekregen die we nu klaar hebben om de wereld in te gaan.

Corsini koffiebonen zijn de perfecte keuze voor iedereen die houdt van de speciale aroma's en de verfijnde branding van net gemalen koffie. De koffiebonen behouden alle smaken van de beste koffiesoorten uit verschillende landen over de hele wereld: Indonesië, Ethiopië, Hawaï, Colombia, Jamaica en natuurlijk Brazilië.

Dankzij voortdurend onderzoek en zorgvuldige processen garandeert Caffè Corsini de beste kwaliteit koffiebonenmelanges, voor elk wat wils. Het malen van je eigen koffie is een ritueel dat emoties oproept in een explosie van aroma's en smaken, zodat je kunt genieten van alle nuances van de koffie - inclusief de cafeïnevrije versie, die de body van een goede koffie behoudt.