• Lorem ipsum

Caffe Diemme

Caffe Diemme Caffè Diemme Miscela Oro bonen 1kg
Caffe Diemme
Caffè Diemme Miscela Oro bonen 1kg
Miscela Oro is een exquise melange van topkwaliteit van Caffè Diemme, uitsluitend gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze bonen komen uit teeltgebieden zoals Brazilië Alta Mogiana, Tanzania Kilimanjaro, India Arabica, El Salvador High Grow en Colombia Suprem
€19,95
Caffe Diemme

De kunst van het maken van blends

Sinds 1927 creëren we melanges met een verfijnde persoonlijkheid, ontworpen om unieke aromatische en smaakprofielen in het kopje te bereiken.

Een daarvan is Miscela Super, het vlaggenschip van Caffè Diemme, met een zoete en delicate afdronk, onze 100% Arabica. Hieraan worden twee heerlijke melanges van Arabica en lagere percentages Robusta toegevoegd, voor sterkere smaken zoals die van Bar Prestigio of smaken met meerdere zintuiglijke tonen zoals die van de Aromatic Blend. Binnen het assortiment is er geen gebrek aan de klassieke cafeïnevrije blend, Caffè Bianco Diemme.
 
Caffè Diemme markeert het begin van de ondernemersgeschiedenis van de familie Dubbini, nu in de derde generatie. Naast de degelijkheid van traditie en familiewaarden, is er ook de mogelijkheid om innovatieve producten en diensten aan te bieden voor een allround ervaring in de wereld van koffie.

Een gecontroleerde toeleveringsketen die de hoogste kwaliteitsnormen garandeert:

  • absoluut respect voor koffie, de omgeving waarin het wordt verbouwd en degenen die het verbouwen;
  • Nauwgezette selectie van groene koffie van de beste plantages
  • Constante controles op importprocessen.