• Lorem ipsum

Joerges Gorilla koffie

-8%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Superbar Crema bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Superbar Crema bonen 1kg
Een espresso voor die speciale momenten. Met een aromatische geur, een onvergelijkbare nootachtige smaak en een bijzonder stevige crema.
€13,99€12,89
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Café Creme bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Café Creme bonen 1kg
Uiterst fijn in de kop, edel, sterk en zeer aromatisch. Ideaal voor koffie uit het volautomatische koffiezetapparaat.
€13,25
-2%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Kaffeehaus melange bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Kaffeehaus melange bonen 1kg
Een melange van geselecteerde variëteiten, speciaal gebrand voor de Duitse smaak. Een volle, milde smaak met een aangename crema. Volmondig koffiegenot verfijnd met tonen van chocolade en noten.
€13,99€13,69
-4%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Crema No.1  bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Crema No.1 bonen 1kg
Een hoogwaardige samenstelling van de beste Arabica-koffiesoorten uit het hoogland. De fijnste smaakzuren strelen het gehemelte, de stevige crema streelt het.
€14,99€14,39
-7%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Espresso Delicato bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Espresso Delicato bonen 1kg
Geroosterd volgens Noord-Italiaanse traditie. Harmonieuze, heilzame, romige smaak. De Delicato smaakt echter niet alleen fantastisch als espresso, maar ook met melk als cappuccino, latte of latte macchiato.
€14,99€13,95
-8%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Bar Crema bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Bar Crema bonen 1kg
De speciale melange zorgt voor een pittig karakter en een kracht die de espressosmaak uitstekend tot zijn recht laat komen, zelfs in een caffè latte. Met een crema als fijn marmer.
€12,99€11,99
-4%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla proefpakket koffiebonen
Joerges Gorilla koffie
Gorilla proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gorilla proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€83,64€79,99
Joerges Gorilla koffie

In 2004 hebben we ons eigen merk ontwikkeld voor onze huisgebraad: Gorilla Coffee. Dit was ons antwoord op de trend dat steeds meer mensen volautomatische koffiezetapparaten in hun thuiskeuken installeren. Alle Gorilla soorten zijn door ons samengesteld. Ze worden steeds samengesteld met verschillende ingrediënten van Robusta- en Arabica-bonen en verschillen in sterkte en zuurtegraad, in volheid van smaak en graad van branding. Onze speciale manier van reinigen en branden van de koffiebonen zorgt altijd voor uitstekend genot. Met zes verschillende soorten, heeft Gorilla Coffee voor elk wat wils. Dus geef de aap wat suiker - en geniet van onze Gorilla. Alle variëteiten kunnen zonder problemen worden gebruikt op volautomatische koffiemachines en op Italiaanse espressomachines.