• Lorem ipsum

Starbucks

-4%
Starbucks Starbucks Espresso dark roast 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Espresso dark roast 12x10 capsules
De Espresso Roast is intens en karamelachtig zoet, zo goed dat die nooit meer veranderd is. Een perfecte basis voor een latte. Donkere branding.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks Cafe Verona 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Cafe Verona 12x10 capsules
Geniet nu thuis van uw favoriete STARBUCKS koffie. STARBUCKS CAFFÈ VERONA: De koffie van een ware liefde met geroosterde zoete smaken en een vleugje donkere cacao.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks Italian Style Roast 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Italian Style Roast 12x10 capsules
Intens met een rijk en diep profiel met tonen van gekarameliseerde suiker, deze donkere Italian Style Roast heeft een diepe smaak die z'n weerga niet kent. Intens en geroosterd.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks Pike Place Roast 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Pike Place Roast 12x10 capsules
Een zachte, evenwichtige koffiemelange uit Latijns-Amerika met subtiele, volle smaken van chocolade en geroosterde noten.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks House blend roast 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks House blend roast 12x10 capsules
Een speciale melange van fijne koffiebonen uit Latijns-Amerika, met een volle smaak en evenwichtige noten- en cacaotonen, plus een vleugje zoet door de branding.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks Espresso Caramel 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Espresso Caramel 12x10 capsules
Starbucks Smooth Caramel: Proef deze melange van karamelsmaak en boterachtige noten voor een puur moment van genot.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks Single-Origin Colombia 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Single-Origin Colombia 12x10 capsules
Geniet thuis van uw favoriete Starbucks koffie. Starbucks SINGLE-ORIGIN COLOMBIA: Een 100% Colombiaanse koffie met een ronde body, fruitige smaak en nootachtige afdronk.
€49,88€47,88
-4%
Starbucks Starbucks Blonde Espresso 12x10 capsules
Starbucks
Starbucks Blonde Espresso 12x10 capsules
Starbucks BLONDE ESPRESSO ROAST: Een bijzonder zachte en evenwichtige koffiemelange uit Latijns-Amerika met zoete, levendige noten voor een milde espresso met een fluweelzachte smaak.
€49,88€47,88
Starbucks

Starbucks, de wereldleider in premium koffie.

Starbucks: Een geschiedenis van succes en innovatie in koffie

Starbucks is uitgegroeid tot een bekend merk dat synoniem staat met premium koffie en een unieke koffiebeleving. Het bedrijf werd in 1971 opgericht in Seattle, Washington, door Jerry Baldwin, Zev Siegl, en Gordon Bowker. Wat begon als een enkele koffieboetiek aan Pike Place Market, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met duizenden vestigingen in meer dan 80 landen.

De oorsprong en groei van Starbucks

De naam Starbucks is geïnspireerd door het klassieke literaire werk "Moby Dick" van Herman Melville, wat een hint geeft naar de avontuurlijke geest en passie voor het ontdekken van uitzonderlijke koffie. In de vroege jaren focuste Starbucks zich voornamelijk op het verkopen van hoogwaardige koffiebonen en apparatuur, maar in 1987 onderging het bedrijf een transformatie onder leiding van Howard Schultz. Schultz introduceerde het idee van de Italiaanse koffiebarervaring, waar klanten niet alleen koffie drinken, maar ook genieten van een gastvrije en sociale omgeving.

Starbucks heeft een sterke merkidentiteit opgebouwd door voortdurend te investeren in kwaliteit, innovatie, en klantbeleving. Hun uitgebreide menu biedt een breed scala aan koffiespecialiteiten, theeën, gebakjes, en lichte maaltijden. Starbucks' toewijding aan innovatie is duidelijk zichtbaar in hun regelmatig vernieuwde seizoensgebonden drankjes en hun inspanningen om gepersonaliseerde klantbelevingen te creëren via hun Starbucks Rewards-programma. Sommige zeggen ook wel: Starbucks heeft koffie voor iedereen toegankelijk gemaakt. Alle soorten smaaktoevoegingen heeft ervoor gezorgd dat zij meer mensen koffie hebben leren drinken.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Naast hun focus op hoogwaardige producten, is Starbucks ook een voorloper op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het bedrijf zet zich in voor ethisch verantwoorde koffie-inkoop, milieuvriendelijke verpakkingen, en gemeenschapsprojecten wereldwijd. Starbucks' Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E.) Practices zorgen ervoor dat de koffie wordt ingekocht van duurzame bronnen, waarbij de levensstandaard van boeren wordt verbeterd en milieueffecten worden verminderd.