• Lorem ipsum

Caffè Izzo

Caffè Izzo  Caffe Izzo Gold bonen 250 gram OP=OP
Caffè Izzo
Caffe Izzo Gold bonen 250 gram OP=OP
Bijzonder divers aroma wat overtuigt met een perfecte crema. Uitstekend geschikt voor piston en volautomaitsche koffiemachines. Bestel voordelig online en snel leverbaar. Staffelkorting bij 6 blikken.
€4,99
-10%
Caffè Izzo  Caffe Izzo Silver bonen 250 gram OP=OP
Caffè Izzo
Caffe Izzo Silver bonen 250 gram OP=OP
Harmonieuze koffiemelange van 95% arabicabonen en 5% robuuste bonen. Fruitig aroma met weinig zuur. Zachte crema. Hersluitbaar blik zorgt voor langer plezier. Kan in elk koffiezetapparaat worden bereid. Shop voordelig izzo koffie, staffelkorting.
€4,99€4,49
Caffè Izzo
Izzo koffiebonen- AWARD-WINNEND BEDRIJF IN DE KOFFIESECTOR

Tot op heden, na meer dan 40 jaar, is onze espresso in staat geweest om koffieliefhebbers over de hele wereld te veroveren, die in onze merkkenmerken van onmiskenbare en onmisbare smaak en aroma herkennen.

Koffie Izzo - Caffe met Italiaanse geest
Koffie Izzo - dat is intens gearomatiseerde en genietbare koffie met Italiaanse flair. Het merk werd in 1979 opgericht door Vincenzo Izzo, die er altijd naar heeft gestreefd koffie met Napolitaanse kenmerken te produceren volgens traditionele brandingsmethoden. Dit is nu enkele decennia gelukt en de koffie van de voet van de Vesuvius is een echt begrip geworden. Ondanks de constante groei van het bedrijf en de internationale expansie is de branderij tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan haar oorspronkelijke filosofie en beschouwt zij de kwaliteit van de koffie nog steeds als haar hoogste goed. Oprichter en beschermheer Vincenzo Izzo is ook nog steeds het hart en de ziel van de groep.

Hoe succesvol Izzo werkelijk is, blijkt vooral uit de indrukwekkende exportcijfers naar Azië en de VS. Ongeveer 70 procent van de totale productie van de onderneming wordt naar deze twee landen verscheept. De branderij is dus niet alleen in Italië en Europa actief, maar lijkt ook wereldwijd steeds meer succes te oogsten. Ook de producten portefeuille en de afzonderlijke bedrijfssectoren zijn in de afgelopen decennia gestadig uitgebreid. Vandaag staat het merk Izzo niet alleen voor gebrande koffie van hoge kwaliteit, espresso of pods, maar ook voor een wereldwijd opererend franchisesysteem voor koffiehuizen. Hierdoor heeft het merk een aanzienlijke exclusiviteit kunnen verwerven en zijn wereldwijde netwerk aanzienlijk kunnen uitbreiden.

De kwaliteit van de Napolitaanse koffie staat echter nog steeds op de eerste plaats. Ondanks de dynamische groei is de oprichter van het bedrijf meestal zeer bescheiden en concentreert hij zich volledig op het karakter van zijn caffè-variëteiten.