• Lorem ipsum

Venessa

Venessa Venessa VT S+ Topping - 750g melkpoeder met 99,8% melkbestanddelen
Venessa
Venessa VT S+ Topping - 750g melkpoeder met 99,8% melkbestanddelen
Venessa VT S+ Topping is een melkpoeder dat voor 99,8% uit melk bestaat. Het speciale type melkpoeder voorkomt dat het melkpoeder gaat klonteren en garandeert altijd mooi, smakelijk melkschuim. ideaal voor vending en warme drankenautomaten.
€5,99
Venessa Venessa VT 20 Topping - 1kg melkpoeder 20% melkinhoud
Venessa
Venessa VT 20 Topping - 1kg melkpoeder 20% melkinhoud
Het weivrije product Venessa VT 20 Topping is goed oplosbaar zonder klonten te vormen. Dankzij het speciale eiwitgehalte in combinatie met vetten, die onmisbaar zijn als smaakdragers, ontwikkelt melkpoeder Venessa Topping een fijnporig en stabiel schuim.
€6,49
Venessa Venessa Koffie Creamer VCC 35 - 1kg
Venessa
Venessa Koffie Creamer VCC 35 - 1kg
Venessa koffiemelk maakt indruk met zijn romige smaak en hoge witmakende kracht, waardoor het zo zuinig is. Het ontwikkelt een zachte, aangename crème die heel dicht in de buurt komt van de eigenschappen van een goede topping.
€4,99
Venessa Venessa VDC 24 1kg cacao poeder
Venessa
Venessa VDC 24 1kg cacao poeder
Met een cacaogehalte van 24% smaakt Venessa VDC 24 heerlijk chocoladeachtig en de aangename zoetheid valt vooral in de smaak bij zoetekauwen. Een eersteklas instant chocolade die speciaal is ontwikkeld voor verkoopautomaten.
€7,99
Venessa VENESSA VDC 15 drinkchocolade 1kg
Venessa
VENESSA VDC 15 drinkchocolade 1kg
VENESSA VDC 15 voor romige drinkchocolade. Het poeder maakt indruk door zijn gemakkelijke oplosbaarheid en klontvrije stroming door uw machine. De smaak van het eindproduct zorgt ervoor dat uw klanten gegarandeerd terugkomen naar uw machine!
€5,49
Venessa Venessa VIC 100S Oploskoffie 500g
Venessa
Venessa VIC 100S Oploskoffie 500g
Venessa VIC 100S is de perfecte basis voor cappuccino, latte of latte macchiato. Deze oploskoffie biedt een uitstekende premium kwaliteit met de beste koffiebonen uit Zuid-Amerika en Afrika.
€16,99
Venessa Venessa suiker zak 1,5 kg
Venessa
Venessa suiker zak 1,5 kg
De meeste koffiedrinkers drinken hun koffiecreaties het liefst gezoet! Speel in op deze vraag door je klanten suiker te bieden voor extra zoeten. Perfect voor verschillende zoetniveaus in je volautomatische koffiemachine!
€4,49
Venessa VENESSA VVS Zoetstof 1,5 kg stazak
Venessa
VENESSA VVS Zoetstof 1,5 kg stazak
VENESSA VVS Zoetstof drievoudig zoet. Zoetstof voor uw verkoopautomaten en volautomatische koffiemachines! Het poeder is uiterst zuinig en maakt indruk met een aangename zoetheid die gemakkelijk te doseren is en geen bittere nasmaak heeft
€5,99
Venessa

Manufacturer: TSI GmbH & Co. KG, Südring 26, 27404 Zeven, Germany