• Lorem ipsum

Käfer

Käfer Käfer Caffe Crema Lungo bonen 1kg
Käfer
Käfer Caffe Crema Lungo bonen 1kg
Käfer Caffe Crema Lungo bonen; zachtjes geroosterd! Zacht-mild plezier met een licht fruitige noot. Voor de liefhebbers van mild koffiegenot! Onze speciale aanbeveling.
€8,69
Käfer Käfer Espresso Forte bonen 1kg
Käfer
Käfer Espresso Forte bonen 1kg
De volle, sterke, uitstekende koffiekarakteristiek wordt bekroond door een heerlijk weelderige crema. De koffie van een kenner. Ideaal geschikt voor alle standaard koffie- en espressomachines.
€8,69
Käfer

FIJNE KOFFIECREATIES VAN EEN GERENOMMEERD HUIS

Meer dan enig ander bedrijf staat Käfer voor de eis zijn klanten altijd alleen het beste te bieden. Als succesvolle partner en licentiehouder van dit traditionele Münchense bedrijf voeren wij de filosofie van het merk sinds 2007 door in elk Minges product: onze koffie-experts hebben in samenwerking met de chef-koks van Käfer bijzonder gezonde en exclusieve brandingen gecreëerd van de beste bonen. De laatste hand wordt gelegd aan de zorgvuldig samengestelde melanges in ons traditionele brandproces, de originele Minges long-life roast. Onder toezicht van onze ervaren brandmeesters worden edele koffieselecties gecreëerd voor de veeleisende fijnproever. Laat ons je verwennen!