• Lorem ipsum

Tiktak

-7%
Tiktak  Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Met Mountain High kies je voor een melange van 100% topkwaliteit Arabica koffiebonen uit Colombia, Brazilië en Guatemala. Het speciale karakter van deze melange herken je aan het rijke aroma en de volle, zachte smaak.
€23,75€21,99
Tiktak  Tiktak Latin Dance koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Latin Dance koffiebonen 1 kg
Het geslepen karakter van deze koffie herkent u aan het heerlijke aroma, de verfijnde smaak en de frisse, rinse afdronk. Het dieper en langer branden geeft deze melange de kenmerkende volle body. Een briljante melange van 100% kwaliteit Arabica koffiebone
€24,99
Tiktak  Tiktak Samba koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Samba koffiebonen 1 kg
Een blend met een krachtige body en rijk karakter die zich kenmerkt door een milde afdronk en lage subtiele rinsheid.
€18,95
-8%
Tiktak  Tiktak Cappuccino topping 1kg
Tiktak
Tiktak Cappuccino topping 1kg
Met zijn zachte textuur en rijke smaak maakt deze heerlijke cappuccino topping van jouw kopje koffie een waar kunstwerk. Strooi het poeder over je warme drankje en zie hoe het zich verspreidt als een wolk, waardoor een prachtige melkschuimlaag ontstaat.
€12,99€11,98
Tiktak  Tiktak Fresh Brew Extra gemalen koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Fresh Brew Extra gemalen koffie 1 kg
Met Fresh Brew kiest u voor een uitgebalanceerde melange van hoofdzakelijk Arabica koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze kwalitatief hoogstaande zilvermerk melange herkent u aan het rijke aroma, de volle body en een zachte smaak.
€12,99
Tiktak  Tiktak Excelente Instant koffiepoeder 500 g
Tiktak
Tiktak Excelente Instant koffiepoeder 500 g
Met Tiktak Excelente kies je voor een kwalitatief hoogwaardige vriesdroog melange van uitsluitend Robusta koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze instant koffie herken je aan het heerlijke aroma, de krachtige body en volle, milde afdronk.
€44,99
Tiktak  Tiktak Organica Dark Roast koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Organica Dark Roast koffiebonen 1 kg
Met Organica (biologische) Dark Roast kiest u voor een melange van kwaliteit Arabica en Robusta biologisch verbouwde koffiebonen uit verschillende landen, zoals Mexico, Peru en Tanzania. Het speciale karakter van deze melange herkent u aan het rijke aroma
€21,99
Tiktak  Tiktak Superieur snelfilterkoffie koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Superieur snelfilterkoffie koffie 1 kg
Snelfilterkoffie. Met Superieur kiest u voor een extra krachtige roodmerk melange van een constante smaak en hoge kwaliteit. Het pure, pittige smaakkarakter en het volle aroma ontstaan door het dieper branden.
€12,99
Tiktak  Tiktak Rood Extra snelfilter gemalen koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Rood Extra snelfilter gemalen koffie 1 kg
Snelfilterkoffie. Een uitgebalanceerde melange van hoofdzakelijk Arabica koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze kwalitatief zilvermerk melange herkent u aan het rijke aroma, de volle body en de zachte smaak.
€13,99
Tiktak  Tiktak Rood Extra standaard gemalen koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Rood Extra standaard gemalen koffie 1 kg
Deze koffie is wat grover gemalen dan snelfilterkoffie. Een uitgebalanceerde melange van hoofdzakelijk Arabica koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze kwalitatief zilvermerk melange herkent u aan het rijke aroma, de volle body en de zachte smaak.
€13,99
Tiktak

Tiktak koffie uit Nederland

Onze Oer-Hollandse koffie, beter bekend als de ‘’suyvere koffij’’ van Klaas Tiktak, wordt gebrand in Groningen. Kwalitatief goede koffie, zonder poespas, gepresenteerd in een strakke no-nonsense productlijn. Leverbaar in espresso, instant, filter en fresh brew koffie.

Tiktak koffie keten

Tiktak heeft een eigen koffieplantage in het midden van Brazilië. Nossa Senhora Da Guia Exportadora de Cafè. Deze plantage is de grootste aaneengesloten plantage ter wereld. Hier worden alleen de beste Arabica en Robusta koffiesoorten verbouwd.

Koffie wordt wereldwijd verbouwd rondom de evenaar. Hoogteligging, klimatologische omstandigheden en de gesteldheid van de bodem ‘vormen’ deze struik. Pas drie jaar na de aanplant groeit de koffiebes tussen de groene, leerachtige bladeren. Van de vele soorten zijn er voor de koffiecultuur maar twee belangrijk: de Coffea Arabica en de Coffea Robusta.

Het onthullen van het smaakkarakter van de koffieboon is het domein van onze melangeurs. Ze herkennen en onthouden de vele geur- en smaaknuances van de koffieboon. En brengen deze aandacht in kaart, zoals vier generaties Tiktak koffie melangeurs vóór hen dat ook deden. Deze koffiewetenschap is de basis voor de constante kwaliteit en smaak van Tiktak.

Tiktak koffie staat voor kwaliteit. Het geheim hiervan ligt mede in onze onderscheidende manier van koffiebranden. De uitgekiende Tiktak melanges worden gebrand op een bed van hete lucht, waarbij de koffie als het ware danst. Dit ‘rotating fluidbed’ principe zorgt voor een optimale branding. Zo komt het typische karakter van onze koffie tot volle wasdom.

Traditioneel vakmanschap uit Groningen.

Tiktak is een bekend Nederlands koffiemerk dat al meer dan 150 jaar bestaat. Het bedrijf werd opgericht in 1865 in Groningen en begon als een theeproducent. Later breidde Tiktak zijn assortiment uit met koffie en groeide het uit tot een gerenommeerd merk in Nederland.

Tiktak staat bekend om zijn kwaliteitskoffie en biedt verschillende soorten koffieproducten aan, waaronder filterkoffie, bonenkoffie, gemalen koffie en koffiepads. Het assortiment omvat zowel reguliere koffie als biologische en fairtrade-opties.

Naast koffie levert Tiktak ook aanverwante producten, zoals thee, topping en vriesdroogkoffie. Het merk is verkrijgbaar in supermarkten, speciaalzaken en horecagelegenheden in heel Nederland.

Tiktak hecht ook belang aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn lid van de Sustainable Coffee Challenge en werken aan het verduurzamen van hun productieprocessen en het ondersteunen van koffieboeren wereldwijd.