• Lorem ipsum

Segafredo

-4%
Segafredo Intermezzo bonen 1kg
Segafredo
Intermezzo bonen 1kg
Deze koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, caramel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte créma van deze blend.
€7,99€7,65
-9%
Segafredo Selezione Crema bonen 1kg
Segafredo
Selezione Crema bonen 1kg
Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€10,99€9,99
-7%
Segafredo Intermezzo bonen 8 x 1 kg
Segafredo
Intermezzo bonen 8 x 1 kg
Deze koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, karamel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte crema van deze blend
€63,92€59,60
Stukprijs: €7,45 / Kilogram
-9%
Segafredo Selezione Espresso bonen 1kg
Segafredo
Selezione Espresso bonen 1kg
Een melange van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€10,99€9,99
-6%
Segafredo Espresso Casa bonen 1kg
Segafredo
Espresso Casa bonen 1kg
De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso, bereid in een café thuis, na te bootsen.
€8,99€8,49
-9%
Segafredo Selezione Crema bonen 8kg
Segafredo
Selezione Crema bonen 8kg
Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, Mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€87,92€79,92
Stukprijs: €9,99 / Kilogram
-4%
Segafredo Segafredo Crema bonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€28,17€26,99
-14%
Segafredo Casa Espresso gemalen 250 gram
Segafredo
Casa Espresso gemalen 250 gram
de Casa Espresso is een melange van Arabica en Robusta. Rijker aroma, zwakke nasmaak en daardoor zeer geschikt voor doordrinkers.
€2,85€2,45
Segafredo Caffe crema Gustoso bonen 1kg
Segafredo
Caffe crema Gustoso bonen 1kg
Caffe crema Gustoso bonen; een lange, intensieve brandtijd geeft deze typisch Italiaanse melange van hoogwaardige Arabica- en Robusta-bonen een rijk, sterk aroma. Ideaal voor de bereiding van Caffè Crema met alle gangbare koffiemachines, na het malen.
€9,39
Segafredo Caffe Crema Classico bonen 1kg
Segafredo
Caffe Crema Classico bonen 1kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een traditioneel Italiaans recept.
€9,39
-6%
Segafredo Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€47,66€45,00
-7%
Segafredo Casa Espresso bonen 8 x 1 kg
Segafredo
Casa Espresso bonen 8 x 1 kg
De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso, bereid in een café thuis, na te bootsen.
€71,92€67,12
Stukprijs: €8,39 / Kilogram
-8%
Segafredo Organica bonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Organica bonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,49
-9%
Segafredo Selezione Espresso bonen 8kg
Segafredo
Selezione Espresso bonen 8kg
Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€87,92€79,92
Stukprijs: €9,99 / Kilogram
-19%
Segafredo Intermezzo gemalen 250 gram
Segafredo
Intermezzo gemalen 250 gram
de "twaalfcilinder" onder de Italiaanse espresso's: compromisloos sterk, vol van aroma, pittig van smaak met een fijne, fluweelzachte crema.
€2,79€2,25
Segafredo Caffe Crema Dolce bonen 1kg
Segafredo
Caffe Crema Dolce bonen 1kg
Segafredo Dolce Caffe crema bonen; deze milde melange van Arabica- en Robusta bonen van hoge kwaliteit staat garant voor een aromatische en afgeronde smaakbeleving.
€9,39
Segafredo Proefbakje Segafredo 100% Arabica 200 gram
Segafredo
Proefbakje Segafredo 100% Arabica 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,87
Segafredo Intermezzo Dolce Gusto cups 10x
Segafredo
Intermezzo Dolce Gusto cups 10x
Segafredo compatible Dolce Gusto Intermezzo capsules hebben een melange met een sterk karakter, in balans met Zuid-Amerikaanse Arabica. Koffie met een intense smaak en aroma, met een vleugje amandel.
€3,45
Segafredo Intermezzo 16 pads
Segafredo
Intermezzo 16 pads
is een espresso koffie met een zachte afdronk. Mix van Arabica en Robusta koffie. Vers individueel verpakt na het roosteren, blijft de smaakvolle rijkdom volledig behouden.
€2,69
Segafredo Intenso Aluminium cups voor Nespresso 10x
Segafredo
Intenso Aluminium cups voor Nespresso 10x
Een melange van Arabica-koffiesoorten uit Zuid-Amerika en Afrika, de aluminium Intenso-capsule biedt u een aanhoudende koffie in de mond met tonen van chocolade en citrus.
€3,25
-1%
Segafredo Crema Classico bonen 8kg
Segafredo
Crema Classico bonen 8kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een Italiaans recept.
€75,12€74,32
Stukprijs: €9,29 / Kilogram
-1%
Segafredo Gustoso Caffe crema bonen 8kg
Segafredo
Gustoso Caffe crema bonen 8kg
Caffe crema Gustoso bonen; een lange, intensieve brandtijd geeft deze Italiaanse melange van Arabica- en Robusta-bonen een rijk, sterk aroma. Ideaal voor de bereiding van Caffè Crema met alle gangbare koffiemachines, na het malen.
€75,12€74,32
Stukprijs: €9,29 / Kilogram
Segafredo Classico Aluminium cups voor Nespresso 10x
Segafredo
Classico Aluminium cups voor Nespresso 10x
Afgeleid van Arabica-koffiesoorten uit Zuid-Amerika, biedt de Classico aluminium capsule u een koffie die rijk is in de mond met tonen van honing en karamel.
€3,25
Segafredo Casa Dolce Gusto cups 10x
Segafredo
Casa Dolce Gusto cups 10x
Segafredo compatible Dolce Gusto® Espresso Casa capsules is Arabica en Robusta blenden met een aangename zachtheid en licht kruidig ​​geroosterd brood.
€3,45
Segafredo

ECHTE ITALIAANSE ESPRESSO


De speciaal aangelegde plantages in Hawaï staan garant voor koffieculturen van de hoogste kwaliteit, die zorgvuldig worden gemelangeerd en gebrand in moderne brandinstallaties. De bijzondere kenmerken van elke boon moeten zo goed mogelijk tot hun recht komen. De exclusief voor de horeca ontworpen Caffè melanges zijn met zorg samengesteld. De beste Arabica- en Robusta-kwaliteiten, die de echte Italiaanse espresso een onmiskenbare smaak en een uniek aroma geven.

De missie van Segafredo bestaat erin de unieke Italiaanse espresso een thuis te geven in de wereld en zo een cultuurgoed te exporteren. In heel Europa en ook in Italië is Segafredo de belangrijkste. Segafredo Zanetti is het grootste koffiemerk uit Italie. U kent het wellicht van sport sponsoring; Segafredo-Trek. 

Segafredo heeft alle smaken om elke koffie variaties mee te zetten. Of het nu een espresso is, of cappuccino, latte etc. U kunt heerlijke koffie maken met Segafredo. Ook een crema koffie, bestel de lekkerste koffiebonen om Selezione crema koffie te zetten. 
Diverse Barista's zijn liefhebber van Segafredo koffie. Zij gebruiken diverse soorten om in hun espressomachine te doen. 
Wij verkopen deze koffie tegen zeer concurerende prijzen en ook kunt u profiteren van staffelkorting op alle Segafredo koffie.