• Lorem ipsum

Segafredo

-5%
Segafredo Intermezzo koffiebonen 1kg
Segafredo
Intermezzo koffiebonen 1kg
Deze koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, caramel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte créma van deze blend.
€7,99€7,59
-7%
Segafredo Casa Espresso bonen 8 x 1 kg
Segafredo
Casa Espresso bonen 8 x 1 kg
De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso, bereid in een café thuis, na te bootsen.
€71,92€66,96
Stukprijs: €8,37 / Kilogram
Segafredo Intermezzo koffiebonen 8 x 1 kg
Segafredo
Intermezzo koffiebonen 8 x 1 kg
Nieuwe verpakking. Deze koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, karamel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte crema van deze blend
€59,75
Stukprijs: €7,48 / Kilogram
-9%
Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1kg
Segafredo
Selezione Crema koffiebonen 1kg
Nieuwe verpakking, zelfde koffiebonen. Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€10,99€9,95
-9%
Segafredo Selezione Crema bonen 8kg
Segafredo
Selezione Crema bonen 8kg
Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, Mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€87,92€79,60
Stukprijs: €9,95 / Kilogram
Segafredo 100% Arabica koffiebonen 1kg
Segafredo
100% Arabica koffiebonen 1kg
Deze melange kenmerkt zich door tonen van citrus in de afdronk. Een volle aroma  met smaaktinten van noten en cacao. Een compositie voor liefhebbers van espresso met een authentieke smaak en een perfect lichtbruin crema.
€10,99
-14%
Segafredo Casa Espresso gemalen 250 gram
Segafredo
Casa Espresso gemalen 250 gram
de Casa Espresso is een melange van Arabica en Robusta. Rijker aroma, zwakke nasmaak en daardoor zeer geschikt voor doordrinkers.
€2,85€2,45
-6%
Segafredo Espresso Casa koffiebonen 1kg
Segafredo
Espresso Casa koffiebonen 1kg
De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso, bereid in een café thuis, na te bootsen.
€8,99€8,45
-9%
Segafredo Selezione Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo
Selezione Espresso koffiebonen 1kg
Nieuwe verpakking, inhoud exact gelijk gebleven.
Een melange van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€10,99€9,95
-19%
Segafredo Intermezzo gemalen 250 gram
Segafredo
Intermezzo gemalen 250 gram
de "twaalfcilinder" onder de Italiaanse espresso's: compromisloos sterk, vol van aroma, pittig van smaak met een fijne, fluweelzachte crema.
€2,79€2,25
-6%
Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,76
-4%
Segafredo Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€28,17€26,99
-1%
Segafredo 100% Arabica bonen 8kg
Segafredo
100% Arabica bonen 8kg
Deze melange kenmerkt zich door tonen van citrus in de afdronk. Een volle aroma met smaaktinten van noten en cacao. Een compositie voor liefhebbers van espresso met een authentieke smaak en een perfect lichtbruin crema.
€83,92€82,80
Stukprijs: €10,35 / Kilogram
-28%
Segafredo Intermezzo 16 pads
Segafredo
Intermezzo 16 pads
is een espresso koffie met een zachte afdronk. Mix van Arabica en Robusta koffie. Vers individueel verpakt na het roosteren, blijft de smaakvolle rijkdom volledig behouden.
€2,69€1,95
-6%
Segafredo Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€47,66€45,00
-9%
Segafredo Selezione Espresso bonen 8 x 1kg
Segafredo
Selezione Espresso bonen 8 x 1kg
Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€87,92€79,60
Stukprijs: €9,95 / Kilogram
Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen 1kg
Segafredo
Caffe Crema Classico koffiebonen 1kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een traditioneel Italiaans recept.
€9,39
Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo
Caffe Crema Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo Dolce Caffe crema bonen; deze milde melange van Arabica- en Robusta bonen van hoge kwaliteit staat garant voor een aromatische en afgeronde smaakbeleving.
€9,39
Segafredo Caffe crema Gustoso koffiebonen 1kg
Segafredo
Caffe crema Gustoso koffiebonen 1kg
Caffe crema Gustoso bonen; een lange, intensieve brandtijd geeft deze typisch Italiaanse melange van hoogwaardige Arabica- en Robusta-bonen een rijk, sterk aroma. Ideaal voor de bereiding van Caffè Crema met alle gangbare koffiemachines, na het malen.
€10,69
Segafredo Classico Aluminium cups voor Nespresso 10x
Segafredo
Classico Aluminium cups voor Nespresso 10x
Afgeleid van Arabica-koffiesoorten uit Zuid-Amerika, biedt de Classico aluminium capsule u een koffie die rijk is in de mond met tonen van honing en karamel.
€3,15
Segafredo Peru Aluminium cups voor Nespresso 10x
Segafredo
Peru Aluminium cups voor Nespresso 10x
Het microklimaat van de Peruaanse hooglanden is ideaal voor het verkrijgen van een 100% Arabica koffie. De Segafredo Peru is rijk en intens van smaak met fijne nuances van chocolade en karamel.
€3,15
Segafredo 100% Arabica Aluminium cups voor Nespresso 10x
Segafredo
100% Arabica Aluminium cups voor Nespresso 10x
Afgeleid van Arabica-koffiesoorten uit Zuid-Amerika, biedt de 100% Arabica-aluminiumcapsule u een koffie met bloemige aroma's en chocoladetonen.
€3,15
-8%
Segafredo Intermezzo Dolce Gusto cups 10x
Segafredo
Intermezzo Dolce Gusto cups 10x
Segafredo compatible Dolce Gusto Intermezzo capsules hebben een melange met een sterk karakter, in balans met Zuid-Amerikaanse Arabica. Koffie met een intense smaak en aroma, met een vleugje amandel.
€3,45€3,19
-1%
Segafredo Crema Classico bonen 8kg
Segafredo
Crema Classico bonen 8kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een Italiaans recept.
€75,12€74,32
Stukprijs: €9,29 / Kilogram
Segafredo

Er zijn veel redenen waarom Segafredo koffie een goede keuze is om te kopen

Wereldwijd erkend:

Segafredo is een wereldwijd erkend merk en wordt geleverd aan koffieliefhebbers over de hele wereld. Dit betekent dat hun producten gemakkelijk beschikbaar zijn en een betrouwbare keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige koffieproducten.

Hoge kwaliteit:

Segafredo staat bekend om zijn hoge kwaliteit koffiebonen. De bonen worden met zorg geselecteerd en gebrand om een rijke, volle smaak en aroma te creëren. Dit zorgt voor een heerlijke koffie-ervaring voor degenen die ervan genieten.

Traditionele Italiaanse stijl:

Segafredo is een Italiaans merk en het heeft een lange geschiedenis in de traditionele Italiaanse koffiecultuur. Hun koffie heeft een authentieke Italiaanse smaak en stijl, waardoor het een geweldige keuze is voor liefhebbers van Italiaanse koffie.

Verscheidenheid aan producten:

Segafredo biedt een breed scala aan koffieproducten, waaronder hele koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads, capsules en meer. Dit betekent dat er voor elk type koffieliefhebber een product beschikbaar is dat aan hun specifieke behoeften voldoet.