• Lorem ipsum

Segafredo

Segafredo Segafredo Intermezzo koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Intermezzo koffiebonen 1kg
Segafredo intermezzo koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, caramel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte créma van deze blend.
€8,99
-3%
Segafredo Segafredo Casa Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Casa Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo Casa Koffiebonen, De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso.
€9,49€9,19
-6%
Segafredo Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1kg
Nieuwe verpakking, zelfde koffiebonen. Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€10,99€10,29
Segafredo Segafredo Intermezzo koffiebonen 8 x 1 kg
Segafredo
Segafredo Intermezzo koffiebonen 8 x 1 kg
Segafredo intermezzo koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, karamel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte crema van deze blend
€71,20
Stukprijs: €8,90 / Kilogram
-7%
Segafredo Segafredo Selezione Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione Espresso koffiebonen 1kg
Nieuwe verpakking, inhoud exact gelijk gebleven.
Een melange van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€10,99€10,25
-6%
Segafredo Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,76
-7%
Segafredo Segafredo Selezione Crema bonen 8kg
Segafredo
Segafredo Selezione Crema bonen 8kg
Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, Mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€87,92€81,52
Stukprijs: €10,19 / Kilogram
Segafredo Segafredo 100% Arabica koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo 100% Arabica koffiebonen 1kg
Deze melange kenmerkt zich door tonen van citrus in de afdronk. Een volle aroma  met smaaktinten van noten en cacao. Een compositie voor liefhebbers van espresso met een authentieke smaak en een perfect lichtbruin crema.
€12,89
Segafredo Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen 1kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een traditioneel Italiaans recept.
€9,25
-8%
Segafredo Segafredo Selezione Espresso bonen 8 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione Espresso bonen 8 x 1kg
Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€87,92€81,20
Stukprijs: €10,15 / Kilogram
-11%
Segafredo Segafredo Intermezzo gemalen 250 gram
Segafredo
Segafredo Intermezzo gemalen 250 gram
Segafredo gemalen koffie de "twaalfcilinder" onder de Italiaanse espresso's: compromisloos sterk, vol van aroma, pittig van smaak met een fijne, fluweelzachte crema.
€2,79€2,49
Segafredo Segafredo Casa Espresso bonen 16 x 1 kg
Segafredo
Segafredo Casa Espresso bonen 16 x 1 kg
Segafredo Casa Koffiebonen, De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso.
€146,40
Stukprijs: €9,15 / Kilogram
Segafredo Segafredo Speciale 100% Arabica koffiebonen 1 kg
Segafredo
Segafredo Speciale 100% Arabica koffiebonen 1 kg
100% Arabica bonen uit Zuid Amerika. Een uitgebalanceerd samenspel met tinten van pure chocolade, tonen van citrusfruit en de geur van honing. Een medium body met een zoete afdronk.
€16,99
Segafredo Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo Dolce Caffe crema bonen; deze milde melange van Arabica- en Robusta bonen van hoge kwaliteit staat garant voor een aromatische en afgeronde smaakbeleving.
€9,25
-4%
Segafredo Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€27,45€26,45
-7%
Segafredo Segafredo Intermezzo 16 pads
Segafredo
Segafredo Intermezzo 16 pads
is een espresso koffie met een zachte afdronk. Mix van Arabica en Robusta koffie. Vers individueel verpakt na het roosteren, blijft de smaakvolle rijkdom volledig behouden.
€2,69€2,49
-4%
Segafredo Segafredo Crema Classico bonen 8kg
Segafredo
Segafredo Crema Classico bonen 8kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een Italiaans recept.
€75,12€72,48
Stukprijs: €9,06 / Kilogram
Segafredo Segafredo Caffe crema Gustoso koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Caffe crema Gustoso koffiebonen 1kg
Caffe crema Gustoso bonen; een lange, intensieve brandtijd geeft deze typisch Italiaanse melange van hoogwaardige Arabica- en Robusta-bonen een rijk, sterk aroma. Ideaal voor de bereiding van Caffè Crema met alle gangbare koffiemachines, na het malen.
€9,25
Segafredo Segafredo Cafesenza koffiebonen cafeïnevrij 1 kg
Segafredo
Segafredo Cafesenza koffiebonen cafeïnevrij 1 kg
De beste kwaliteiten geteeld, geselecteerd en verbeterd met een natuurlijk decafeïnerings proces om alle aromatische eigenschappen van de koffie te behouden.
€21,99
Segafredo Segafredo Caramel Macchiato ijskoffie 12 x 235ml
Segafredo
Segafredo Caramel Macchiato ijskoffie 12 x 235ml
Smaakvolle, rijke, donker geroosterde Italiaanse Caramel Macchiato koffie & melk met karamel. Een kant-en-klare koffie voor liefhebbers en kenners van goede koffie. Drank op basis van koffie met lactosevrije melk en karamelsmaak.
€21,00
-4%
Segafredo Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€47,54€45,50
Segafredo Segafredo Classico Aluminium cups voor Nespresso 10x
Segafredo
Segafredo Classico Aluminium cups voor Nespresso 10x
Afgeleid van Arabica-koffiesoorten uit Zuid-Amerika, biedt de Classico aluminium capsule u een koffie die rijk is in de mond met tonen van honing en karamel.
€3,15
-7%
Segafredo Segafredo Casa Espresso gemalen 250 gram
Segafredo
Segafredo Casa Espresso gemalen 250 gram
de Casa Espresso is een melange van Arabica en Robusta. Rijker aroma, zwakke nasmaak en daardoor zeer geschikt voor doordrinkers.
€2,85€2,65
Segafredo Segafredo Vanille Espresso ijskoffie 12 x 235ml
Segafredo
Segafredo Vanille Espresso ijskoffie 12 x 235ml
De intense en rijke Segafredo Vanille Espresso + Melk is een combinatie van sterke, donker gebrande Italiaanse koffie, fijne vanille en verse melk. Voel de authentieke Italiaanse caffé sfeer en het sterke karakter.
€21,00
Segafredo

Segafredo is een bekend koffiemerk

Dat wereldwijd wordt erkend om zijn hoogwaardige koffieproducten. Het merk werd opgericht in 1973 door Massimo Zanetti in Italië, waar het zijn oorsprong heeft in de traditionele Italiaanse koffiecultuur. Segafredo is uitgegroeid tot een symbool van kwaliteit, authenticiteit en passie voor koffie.

Segafredo biedt een breed scala aan koffieproducten

Waaronder koffiebonen, gemalen koffie, capsules en koffiepads. Het merk staat bekend om het gebruik van hoogwaardige koffiebonen, die zorgvuldig worden geselecteerd uit verschillende regio's over de hele wereld. Deze bonen worden met grote zorg gebrand om een uitgebalanceerde smaak en aroma te bereiken.

De koffie van Segafredo wordt gewaardeerd om zijn rijke en volle smaak, met tonen van chocolade, noten en een subtiele zuurgraad. Of je nu een espresso, cappuccino, latte of gewoon zwarte koffie wilt, Segafredo biedt een verscheidenheid aan opties om aan verschillende smaakvoorkeuren te voldoen.

Naast de koffie zelf heeft Segafredo ook een sterke aanwezigheid in de horeca-industrie, waar het zijn koffieconcept naar voren brengt. Segafredo Cafés worden wereldwijd geopend en bieden een gezellige sfeer waar koffieliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete koffiecreaties.

Segafredo heeft zich ook gecommitteerd aan duurzaamheid

En werkt samen met boeren en lokale gemeenschappen om de koffieteelt op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te bevorderen. Ze streven naar ethische handelspraktijken en investeren in sociale initiatieven om de levensomstandigheden van koffieboeren te verbeteren.

Segafredo Zanetti is de complete naam.

In het kort staat Segafredo voor Italiaanse koffie-excellentie, met een rijke smaak, hoogwaardige ingrediënten en een passie voor het creëren van de perfecte kop koffie.

Koffiezone verkoopt Segafredo koffiebonen, koffiepads, koffiecups en gemalen koffie tegen altijd lage prijzen.

Je hoeft niet te zoeken naar Segafredo koffie aanbiedingen. Bestel bij ons altijd voordelig Segafredo koffie.

Welke Segafredo voor cappuccino?

Segafredo selezione Crema bonen kun je perfect gebruiken om cappuccino mee te zetten of om zwarte koffie mee te maken.