• Lorem ipsum

Mauro Caffe

Mauro Caffe Mauro De Luxe bonen 1kg
Mauro Caffe
Mauro De Luxe bonen 1kg
Mauro Caffe de Luxe koffiebonen: De De Luxe-lijn dankt zijn aangename chocoladearoma aan het land van herkomst van zijn bonen, waar koffieplanten vaak groeien omringd door cacaoplantages.
€15,99
Mauro Caffe Mauro Miscela Forte koffiebonen 1 kg
Mauro Caffe
Mauro Miscela Forte koffiebonen 1 kg
perfect uitgebalanceerde samenstelling van de Arabica-variëteit (20%) uit Brazilië, gecombineerd met Robusta bonen geteeld in Vietnam. Mauro is marktleider in Zuid-Italië en Sicilië. Sterke melanges met een hoog aandeel sterke smaakvariëteiten van Robusta
€11,99
Mauro Caffe Mauro Prestige bonen 1kg
Mauro Caffe
Mauro Prestige bonen 1kg
Voor degenen die van de smaak van goede koffie houden, is de Prestige-lijn gecreëerd, een volle koffie, met een gemiddeld cafeïnegehalte en een percentage fijne Arabica- en Robusta-koffies.
€15,99
Mauro Caffe Mauro 100% arabica bonen 1kg
Mauro Caffe
Mauro 100% arabica bonen 1kg
Mauro Caffe Centopercento koffiebonen: Met 100% Arabica kwaliteit is de Centopercento lijn een verfijnde en exclusieve blend.
€18,39
Mauro Caffe Mauro Miscela Intensa bonen 1 kg
Mauro Caffe
Mauro Miscela Intensa bonen 1 kg
Een espressomelange met een ideale balans van Arabica en Robusta en fijne koffiebonen van verschillende oorsprong, die harmonieus samenwerken in een intense en sterke mix, met fruitige aroma's, cacaotonen en een kruidige afdronk van kruiden.
€11,49
Mauro Caffe

Caffe Mauro ook wel Mauro Caffe - maakt van ontspanning een culinair hoogtepunt.

Wanneer je denkt aan authentieke Italiaanse koffie, is Caffe Mauro een naam die onmiddellijk in je opkomt. Dit prestigieuze koffiemerk, rechtstreeks uit het hart van Italië, staat synoniem voor kwaliteit, traditie en een ongeëvenaarde smaakervaring.

Het Siciliaanse leven en de koffiecultuur komen echt tot leven met een kopje Mauro-koffie. 

Geschiedenis en erfgoed
Caffe Mauro, opgericht in de schilderachtige regio's van Italië, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Door de jaren heen heeft het merk zijn recepten verfijnd en geperfectioneerd, waardoor het een favoriet is geworden bij koffieliefhebbers wereldwijd.

Ongeëvenaarde smaak
Elke boon van Caffe Mauro wordt zorgvuldig geselecteerd en gebrand om de rijke aroma's en smaken van Italiaanse koffie te belichamen. Of je nu houdt van een sterke espresso of een zachte cappuccino, Caffe Mauro biedt een blend die je zintuigen zal prikkelen.

Duurzaamheid en kwaliteit
Naast het bieden van heerlijke koffie, zet Caffe Mauro zich ook in voor duurzaamheid. Het merk gebruikt ethische sourcing-praktijken en investeert in duurzame verpakkingen, waardoor het niet alleen goed is voor de smaakpapillen, maar ook voor onze planeet.

Wereldwijde erkenning
Met distributeurs en liefhebbers over de hele wereld, heeft Caffe Mauro zijn stempel gedrukt als een van de toonaangevende koffiemerken. Het is niet alleen een drankje, maar een ervaring, een traditie en een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Conclusie
Als je op zoek bent naar de echte smaak van Italië in een kopje, dan is Caffe Mauro de perfecte keuze. Proef de traditie, de kwaliteit en de liefde die in elke boon gaat, en laat je meevoeren naar de schilderachtige Italiaanse koffiehuizen met elke slok. Proost op perfectie met Caffe Mauro!