• Lorem ipsum

Gimoka

Gimoka Gimoka Gusto Ricco bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Gusto Ricco bonen 1kg
Gimoka Gusto Ricco koffiebonen; is een combinatie van Indonesische Arabica (10%) en Braziliaanse Robusta (90%). De juiste branding geeft de koffie een smaak van gemiddelde intensiteit met subtiele hints van karamel. Gusto Ricco bonen.
€6,05
Gimoka Gimoka Gran Bar bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Gran Bar bonen 1kg
Uitstekend voor het maken van lange zwarte koffie. Het mengt ook goed met melk om een lekkere cappuccino en latte macchiato te maken.
€6,49
Gimoka Gimoka Gran Festa bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Gran Festa bonen 1kg
De koffie heeft een heerlijke lichte crema met een volle ronde smaak. Het is een zeer sterke koffie met een hoog cafeïnegehalte. 95% arabica en 5% robusta
€6,35
Gimoka Gimoka Dulcis Vitae bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Dulcis Vitae bonen 1 kg
is een melange van hele Robusta bonen uit Vietnam en Uganda. Dit geeft Dulcis Vitae een aangenaam, intens aroma en de romige koffie heeft een evenwichtige body en een evenwichtige structuur.
€6,49
-14%
Gimoka Gimoka Vellutato bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Vellutato bonen 1kg
Zacht en aromatisch. 100% Rainforest gecertificeerde Arabica-melange: kostbaar en duurzaam. Een licht gebrande koffie die zacht is in de mond en een aromatisch profiel gekenmerkt door bloemen- en gedroogd fruitgeuren en een hoge zuurgraad.
€9,99€8,59
Gimoka Gimoka Aroma Classico bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Aroma Classico bonen 1kg
Italiaanse espressobonen van Gimoka. Bestaat voornamelijk uit Robusta bonen met een vleugje Arabica koffie. De melange heeft een volle, krachtige smaak met herkenbare tonen van hout en cacao.
€6,89
Gimoka Gimoka Espresso24 bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Espresso24 bonen 1 kg
is een blend van geselecteerde Arabica bonen en Robusta rijke donkere gebrande. Intense, koffie met een karakteristieke bitterheid en een lichte fruitige tint. De blend is perfect voor het maken van klassieke Italiaanse espresso.
€6,39
-5%
Gimoka Gimoka proefpakket koffiebonen
Gimoka
Gimoka proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gimoka proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€44,14€42,00
-25%
Gimoka Gimoka Nero Black bonen 500 g THT 25-06-2024
Gimoka
Gimoka Nero Black bonen 500 g THT 25-06-2024
De blend is onderworpen aan een speciaal ontwikkelde methode voor het branden van bonen, waardoor de koffie een laag zuurgehalte en een dikke, donkere crème heeft.
€3,99€2,99
Gimoka Gimoka Gran Gusto gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Gran Gusto gemalen koffie 250 g
Gimoka Gran Gusto gemalen koffie 250g is door zijn sterkte en dikke room geschikt voor zowel klassieke espresso- als zuivelspecialiteiten, waarbij de melk de smaak van deze koffie niet overweldigt.
€1,99
Gimoka Gimoka Gusto Ricco gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Gusto Ricco gemalen koffie 250 g
Deze koffie onderscheidt zich door zijn uiterst delicate smaak, met hints van karamel en een heerlijk aroma. De langdurige cremalaag zorgt voor een extra genot voor de zintuigen. Het zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van een subtiel zure smaak.
€1,99
Gimoka Gimoka Professional Supremo bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Professional Supremo bonen 1 kg
Melange gekenmerkt door een medium branding die het mogelijk maakt om een ​​zachte en romige koffie te verkrijgen, met aroma's van amandel, karamel en donkere chocolade.
€8,59
Gimoka Gimoka Gran Festa gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Gran Festa gemalen koffie 250 g
is een geweldige mix van geselecteerde Arabica- en Robustabonen, die een verbazingwekkend lichte en milde smaak heeft, bloemig aroma met lichte pruimentonen.
€1,99
Gimoka Gimoka 5 sterren koffiebonen 1 kg
Gimoka
Gimoka 5 sterren koffiebonen 1 kg
Zoete, evenwichtige en medium-bodied mix. De delicate zuurgraad vermengt zich met het aroma in een amalgaam van sensaties die doen denken aan hazelnoot en gedroogd fruit.
€12,99
Gimoka Gimoka Aurum koffiebonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Aurum koffiebonen 1 kg
Uitgebalanceerde mix met een licht gesuggereerde zuurgraad en bijna stroperige body, gekenmerkt door een licht boeket van kruiden en een afdronk die doet denken aan bittere cacao. De room is geroosterde hazelnoot.
€10,49
Gimoka Gimoka Armonioso bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Armonioso bonen 1 kg
Een harmonieuze en uitgebalanceerde koffie in smaak en aroma. Een fijne melange met een lichte branding die de hints van chocolade en karamel volledig omhult. Ideaal voor gebruik, na het malen, met een mokka-koffiezetapparaat of espressomachine voor thuis
€9,49
Gimoka Gimoka Relax Cafeïnevrij gemalen koffie 250 g
Gimoka
Gimoka Relax Cafeïnevrij gemalen koffie 250 g
cafeïnevrije gemalen koffie Volle en rijke smaak van gemalen cafeïnevrije koffie. Een mengsel van cafeïnevrije koffie voor liefhebbers, voor wie cafeïne schadelijk kan zijn. Deze koffie heeft een licht zure smaak en een aangename, boeiende afdronk.
€2,99
Gimoka

Gimoka koffie 

Gimoka koffiebonen zijn geschikt voor diverse toepassingen, van thuis, buitenshuis en volautomatische koffiemachines. Koffiebonen zijn er in verschillende varianten, met verschillende intensiteit en aroma of formaat. Kies je favoriete.

Gimoka srl ​​​​is de tweede brander in Italië. 

Gimoka is een bekend koffiemerk dat zijn oorsprong heeft in Italië. Het wordt geproduceerd en gedistribueerd door het bedrijf Gruppo Gimoka, gevestigd in Brescia, Italië. Gimoka heeft een lange geschiedenis in de koffie-industrie en staat bekend om zijn traditionele Italiaanse koffie en espresso.

Herkomst Gimoka koffie

De koffiebonen die worden gebruikt voor Gimoka-koffie kunnen afkomstig zijn van verschillende regio's over de hele wereld. Uit 17 landen van herkomst kopen we meer dan 31 soorten koffie die meer dan 90 melanges creëren met verschillende kenmerken die voldoen aan de gunst van alle smaken van de consument. Italië heeft zelf geen grote koffieproductie, dus de bonen worden meestal ingekocht van geselecteerde koffieproducerende landen, zoals Brazilië, Colombia, Ethiopië en andere landen afhankelijk van de specifieke koffiemelanges die ze aanbieden.

Gimoka heeft een passie voor het leveren van kwaliteitskoffie met een authentieke Italiaanse smaak en is geliefd bij koffieliefhebbers over de hele wereld.

Koffiezone verkoopt Gimoka koffiebonen en gemalen koffie tegen altijd lage prijzen. U hoeft niet te zoeken naar Gimoka koffie aanbiedingen. Bestel bij ons altijd voordelig Gimoka koffie.