• Lorem ipsum

Costa

Costa Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa Coffee Caffe Crema Blend is een bonenkoffie die een mix is van hoogwaardige Arabica en Robusta. Het is een van de koffies geproduceerd door Costa Coffee bekend als een van de grootste koffieketens ter wereld.
€10,99
Costa Costa Signature Blend  donker gebrand koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend donker gebrand koffiebonen 1 kg
Het is een mix van Arabica en robusta, die werd gecreëerd aan het begin van het bestaan van het bedrijf, toen de gebroeders Costa op zoek waren naar de perfecte smaak van koffie. Na 112 pogingen werd de Signature Blend gemaakt.
€11,99
Costa Costa Signature Blend medium roast koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend medium roast koffiebonen 1 kg
is een medium gebrande medium koffie met een aangenaam zoete smaak. Bij het bereiden in de vorm van espresso, zullen we tonen van noten en karamel erin voelen. Als een koffie met melk, zal het ons verrassen met zijn koekjes nasmaak.
€11,99
Costa Costa caffè crema velvet medium roast bonen 1 kg
Costa
Costa caffè crema velvet medium roast bonen 1 kg
De medium branding brengt milde, rokerige tonen en een nasmaak van pure chocolade naar voren in zowel espresso- als melkkoffie. Ideaal voor melkachtige warme en koude composities.
€11,20
Costa Costa caffè crema intense extra dark roast bonen 1 kg
Costa
Costa caffè crema intense extra dark roast bonen 1 kg
De dubbele donkere branding gaf de koffie een intense, uitgesproken smaak met tonen van gekarameliseerde suiker, cacao en een bitterzoete afdronk. De melange is goed voor zowel espresso- als melkkoffie. Ideaal voor melkachtige warme en koude composities
€11,20
Costa

Bestel Costa Koffie en Ervaar de Magie

Ontdek zelf de magie van Costa koffie en geniet van een koffie-ervaring die al je zintuigen zal prikkelen. Bestel vandaag nog jouw favoriete Costa koffie en laat je verrassen door de smaak, de aroma's en de kwaliteit. Of je nu thuis van een kopje koffie wilt genieten of op zoek bent naar de perfecte koffie voor jouw horecazaak Costa koffie zal je verwachtingen over treffen.

Met Costa koffie beleef je elke dag een moment van pure verwennerij en geniet je van de hoogste kwaliteit koffie die er is.

Bestel nu jouw Costa koffie en laat je betoveren door de heerlijke smaken en aroma's die Costa te bieden heeft. Ontdek de wereld van Costa koffie en ervaar zelf de ongeëvenaarde koffieperfectie.