• Lorem ipsum

Buisman Multiserve

Buisman Multiserve Buisman Café Latte Caramel 300 gram
Buisman Multiserve
Buisman Café Latte Caramel 300 gram
Heerlijke romige koffie met lekkere karamelsmaak en veel melkschuim. Deze heerlijke romige koffie met veel melk- en een karamelsmaak is geschikt voor de zoete momenten in het leven.
€3,98
Buisman Multiserve Buisman Classic Aroma pot 175 g
Buisman Multiserve
Buisman Classic Aroma pot 175 g
Met een schepje Buisman maakt u koffie krachtiger en lekkerder. Deze smaakversterker doet wonderen aan uw koffie. Bij het branden verliest koffie 80% van haar suikers. Classic Aroma vult dit weer aan. U kunt het bij elke manier van koffiezetten gebruike
€3,15
Buisman Multiserve Buisman Cappuccino 200 gram
Buisman Multiserve
Buisman Cappuccino 200 gram
Instant koffie met magere melkpoeder. Schep 2 eetlepels poeder (ca. 10g) in een koffiekop. Schenk hierbij al roerende heet, niet meer kokend water (ca. 100ml) wacht ca 1 minuut en roer nogmaals. Klaar is uw heerlijke Cappuccino.
€3,49
Buisman Multiserve Buisman Cacao bus 250 g
Buisman Multiserve
Buisman Cacao bus 250 g
Puur natuurlijk en intens van smaak, 100% cacaopoeder van Buisman. Ontdek de intense cacao smaak in u heerlijke zoete én hartige gerechten of maak zelf uw eigen verrukkelijke chocolademelk met onze cacaopoeder.
€4,29
Buisman Multiserve Buisman Latte Macchiato 260 gram
Buisman Multiserve
Buisman Latte Macchiato 260 gram
Instant koffie met magere melkpoeder en suiker. Schep 2 eetlepels poeder (ca. 14g) in een koffiekop. Schenk hierbij al roerende heet, niet meer kokend water (ca. 100ml). Wacht ca. 1 minuut en roer nogmaals. Klaar is uw heerlijke Latte Macchiato.
€3,89
Buisman Multiserve Buisman pot hot chocolate 300 gram
Buisman Multiserve
Buisman pot hot chocolate 300 gram
Na een frisse wandeling is er niets zo lekker als een dampende kop hot chocolate. Hij smaakt trouwens even heerlijk vol en romig na het doen van de afwas of het checken van je mail.
€3,59
Buisman Multiserve

Geniet van onze verrassende koffie-en chocoladedranken. Bepaal je eigen smaak, doseer zelf.

Cappuccino

Een alltime favorite in een handomdraai. Krachtige koffie met een extra dikke laag melkschuim. Instant genieten!

Latte Macchiato

De lekkerste latte. Een milde espresso met een luchtige laag melkschuim.

Latte Caramel

Ook zo’n zin in een lekkere latte? Gun jezelf een extraatje. Een goede koffiesmaak, melkschuim én krachtige karamel. Dat is gegarandeerd genieten!

Hot Chocolate

Er gaat toch niets boven een dampende kop warme chocolade? Met onze Hot Chocolate heb je dat in een handomdraai voor elkaar.