• Lorem ipsum

illy

illy illy Classico bonen 250 gram
illy
illy Classico bonen 250 gram
De genuanceerde smaak van CLASSICO uit de unieke, 100% Arabica-blend van illy biedt verfijnde tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn, met een zoete nasmaak. Voor de liefhebbers van een kopje koffie met een fluweelzachte smaak.
€5,69
illy illy Classico bonen 2 dozen 12x250 gram
illy
illy Classico bonen 2 dozen 12x250 gram
Met een perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid geeft de Classico de illy blend een zoete, bloemige/fleurige smaak met hints van geroosterd brood, karamel en chocolade.
€131,04
Stukprijs: €5,46 /
-7%
illy illy Nespresso Classico Espresso cups
illy
illy Nespresso Classico Espresso cups
De klassiek gebrande koffie heeft een zachte en fluweelachtige smaak en biedt de perfecte balans tussen zuur en bitter met tonen van karamel, oranjebloesem, jasmijn en een zoete nasmaak.
€4,19€3,88
illy Illy espresso classico 90 jaar editie bonen blik 250 g
illy
Illy espresso classico 90 jaar editie bonen blik 250 g
Om ons 90-jarig jubileum te vieren, hebben we een iconisch blik gecreëerd in beperkte oplage. Het blik is versierd met de symbolen van ons verhaal: de 5 logo's die deel uitmaken van onze zoektocht naar de beste kwaliteit van 1933 tot nu.
€5,49
-7%
illy illy Iperespresso Classico cups
illy
illy Iperespresso Classico cups
De genuanceerde smaak van CLASSICO uit de unieke, 100% Arabica-blend van illy biedt verfijnde tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn, met een zoete nasmaak. Voor de liefhebbers van een kopje koffie met een fluweelzachte smaak.
€7,49€6,99
-6%
illy illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
illy
illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
Maak kennis met illy koffie uit het 250 gram blik. Proef deze illy bonen allemaal. De blikken kun je eventueel hergebruiken. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€34,94€32,99
illy illy Intenso bonen 250 gram
illy
illy Intenso bonen 250 gram
Gedurfd, energiek zodoende een samenspel van echte smaken, een grote stap richting cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel.
€5,69
-7%
illy illy Nespresso Lungo cups
illy
illy Nespresso Lungo cups
De klassiek gebrande koffie heeft een zachte en fluweelachtige smaak die een perfecte balans biedt tussen zuur en bitter met tonen van karamel, oranjebloesem, jasmijn en een zoete nasmaak.
€4,19€3,88
-7%
illy illy Nespresso Forte Espresso cups
illy
illy Nespresso Forte Espresso cups
De sterk gebrande koffie heeft een rijke en gedecideerde smaak en biedt een omhullend aroma van geroosterd brood en een nasmaak van pure chocolade.
€4,19€3,88
-7%
illy illy Nespresso Decaf cups
illy
illy Nespresso Decaf cups
De cafeïnevrije koffie heeft een zachte smaak, met een cafeïnegehalte van minder dan 0,1%. De koffie biedt een perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid, met delicate tonen van karamel, chocolade en geroosterd brood, met een zoete nasmaak.
€4,19€3,88
illy illy Decaf Decafeine bonen 250 gram
illy
illy Decaf Decafeine bonen 250 gram
illy cafeïnevrije koffiebonen; 100% Arabica bonen. De unieke illy blend behoudt zijn karakter en smaak, zelfs zonder cafeïne. Met een cafeïne inhoud van niet meer dan 0.1%. Geschikt voor Espresso en Cappuccino te maken.
€5,69
illy illy Brasile Arabica bonen 250 gram
illy
illy Brasile Arabica bonen 250 gram
Deze Arabica koffie wordt geteeld op de hoge vlakken in het zuid oosten van Brazilië. Deze koffieboon heeft een aantrekkelijke, intense geur met opvallende tonen van karamel. Dit alles geeft een romige body.
€5,69
illy illy Intenso bonen 2 dozen 12x250 gram
illy
illy Intenso bonen 2 dozen 12x250 gram
illy Intenso koffiebonen; gedurfd, energiek zodoende een samenspel van echte smaken, een grote stap richting cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel.
€133,92
Stukprijs: €5,58 /
-7%
illy illy Iperespresso Lungo cups
illy
illy Iperespresso Lungo cups
De gebruike koffiebonen hiervoor zijn identiek aan de Classico capsules, echter is de maling grover waardoor het water sneller doorloopt. Lungo onderscheidt zich door dezelfde rijke aroma's en een volmondige body.
€7,49€6,99
-7%
illy illy Nespresso Intenso Espresso cups
illy
illy Nespresso Intenso Espresso cups
De intens gebrande koffie heeft een volle smaak en is licht bitter van smaak, met levendige tonen van cacao en gedroogd fruit.
€4,19€3,88
illy illy Colombia Arabica bonen 250 gram
illy
illy Colombia Arabica bonen 250 gram
Deze verfijnde Arabica koffie biedt een soepel evenwicht tussen zoetheid, bitterheid en zuurgraad. Het rijke aroma bevat verrassende tonen van karamel en noten en delicate hints van chocolade en geroosterd brood.
€5,89
illy illy Classico gemalen 250 gram
illy
illy Classico gemalen 250 gram
Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit. 100% Arabica koffie.
€5,69
illy illy Guatemala Arabica bonen 250 gram
illy
illy Guatemala Arabica bonen 250 gram
De koffie die wordt geteeld in de bergen van Guatemala heeft een complex aroma met opvallende tonen van karamel chocolade, en honing. Al deze tonen worden versterkt door het speciale brandingsprofiel. 
€5,99
illy illy Ethiopië Arabica bonen 250 gram
illy
illy Ethiopië Arabica bonen 250 gram
Deze bonen zijn afkomstig uit de regio Sidamo en dat staat bekend als het gebied waar de beste koffiesoorten vandaan komen. We voelen een aangename en milde zuurgraad met een combinatie van een bloemig aroma .
€5,69
-7%
illy illy Iperespresso Decaf Cups
illy
illy Iperespresso Decaf Cups
De unieke illy-blend behoudt zijn eigenschappen ook in de cafeïnevrij versie. Het cafeïnegehalte van deze koffie is niet hoger dan 0,1%.
€7,49€6,99
illy illy India koffiebonen 250 gram
illy
illy India koffiebonen 250 gram
Zijn volle smaak en diep intense aroma wordt gekarakteriseerd door kruidige nuances van zwarte peper en extra pure chocolade.
€5,99
illy Illy espresso classico 90 jaar editie gemalen blik 250 g
illy
Illy espresso classico 90 jaar editie gemalen blik 250 g
Om ons 90-jarig jubileum te vieren, hebben we een iconisch blik gecreëerd in beperkte oplage. Het blik is versierd met de symbolen van ons verhaal: de 5 logo's die deel uitmaken van onze zoektocht naar de beste kwaliteit van 1933 tot nu.
€5,49
-7%
illy illy Iperespresso Brazil cups
illy
illy Iperespresso Brazil cups
Deze Arabica koffie wordt gekweekt op de hoge vlakken in het zuidoosten van Brazilië. De koffie heeft een aantrekkelijke, intense geur met opvallende tonen van karamel. Al deze tonen worden versterkt door ons speciale brandingsprofiel.
€7,49€6,99
-16%
illy illy Classico MOKA gemalen 250 gram
illy
illy Classico MOKA gemalen 250 gram
Bestaat uit 100% Arabica bonen. In totaal negen verschillende Arabica variëteiten harmoniëren met elkaar. De medium branding heeft een iets grovere maling dan normale espressomaling, waardoor hij perfect is voor de bereiding als mokka.
€6,99€5,89
illy

Waarom is illy blend uniek?

De unieke illy blend is ontstaan uit de combinatie van negen verschillende Arabica koffiebonen, rechtstreeks geselecteerd door de telers van de beste koffiegewassen ter wereld. Een symfonie die een unieke smaak geeft, waarbij iedere variëteit een noot toevoegt aan het eindresultaat. Het aandeel van elke arabica variëteit wordt constant geëvalueerd, om een excellente en constante smaak te garanderen.

Welke smaak intensiteit Illy heeft jouw voorkeur?

illy classico of Intenso?

Dankzij verschillende brandprofielen, die het aroma en body harmoniseren, is het mogelijk om van de unieke illy blend te genieten in 2 verschillende smaken:

Classico (rode band), als je van een kopje koffie houdt met een zachte en fluweelachtige smaak.
Intenso (bordeauxrode band), als je de voorkeur geeft aan een volle en robuuste smaak. 

Wat kost Illy koffie?

De topokwaliteit illy koffie koopt u bij Koffiezone het voordeligst.

Wie verkoopt Illy koffie?

illy koffie bonen, illy gemalen koffie koopt u bij Koffiezone. Wij als Illy verkooppunt bieden Illy koffie proefpakket en grootverpakking aan.

Hoeveel gram voor een kopje koffie?

De richtlijn is 7 gram per kopje met ca 100 tot 125 ml water.

Waar komt Illy koffie vandaan?

Illy-koffie komt oorspronkelijk uit Italië. Het merk Illy is opgericht in 1933 in Triëst, een stad in het noordoosten van Italië. Het staat bekend om zijn hoogwaardige koffieproducten en is wereldwijd geliefd bij koffieliefhebbers. Illy-koffie wordt gemaakt van geselecteerde koffiebonen van over de hele wereld en heeft een uitgesproken smaakprofiel.

Wat is de afkomst van Illy koffie?

De Illy-koffie wordt gemaakt van koffiebonen die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Illy koopt hoogwaardige koffiebonen van diverse koffieproducerende landen, zoals Brazilië, Colombia, Costa Rica, India en Ethiopië. Deze bonen worden vervolgens zorgvuldig gebrand en gemengd om de kenmerkende smaak van Illy-koffie te creëren. Het specifieke land van herkomst van de bonen kan variëren, afhankelijk van het type koffie en de melange die wordt gebruikt. Dit staat vermeld op de verpakking.

Koffiezone verkoopt illy koffiebonen en gemalen koffie tegen altijd lage prijzen.

Je hoeft niet te zoeken naar illy koffie aanbiedingen. Bestel bij ons altijd voordelig illy koffie.