• Lorem ipsum

Caprimo

Caprimo Caprimo Topping poeder 750 gram
Caprimo
Caprimo Topping poeder 750 gram
Een aangename mix van magere melk en lactose om uw dranken op te fleuren met een aantrekkelijk melkschuim, een fluweelzacht mondgevoel en een bevredigende nasmaak. Voor een 100% verse melksmaak en een zoete nasmaak.
€5,65
Caprimo Caprimo Topping Creamer 750g melkpoeder
Caprimo
Caprimo Topping Creamer 750g melkpoeder
Caprimo melkpoeder garandeert een stabiele schuimkraag en een heerlijk melkachtige, romige smaak. Het langdurige melkschuim van Caprimo Topping Creamer verfijnt cappuccino, latte macchiato en warme chocoladedranken.
€6,49
Caprimo Caprimo Choco paars lila poeder 1kg
Caprimo
Caprimo Choco paars lila poeder 1kg
Zachte en romige cacaodrank en heeft de rijke smaak van melk en een milde, ronde toets van cacao en vanille. Producent Callebaut
€5,99
Caprimo Caprimo Cappuccino Noisette 30% less sugar poeder 1kg
Caprimo
Caprimo Cappuccino Noisette 30% less sugar poeder 1kg
Cappuccino Noisette Minder suikers; rijke en romige instant cappuccino verrijkt met het verleidelijke aroma van hazelnoot. Een heerlijk gearomatiseerde, warme drank uit de automaat met 30% minder suiker. Producent Callebaut
€7,65
Caprimo Cappuccino Choco mint poeder 1kg
Caprimo
Cappuccino Choco mint poeder 1kg
Caprimo cappuccino Bevat 14,5% cacaopoeder - choco mint poeder; deze zachte en romige cacaodrank heeft de rijke smaak van melk en een milde, ronde toets van cacao en vanille.
€7,35
Caprimo Caprimo cappuccino poeder 1kg
Caprimo
Caprimo cappuccino poeder 1kg
Caprimo Cappuccino poeder; is een heerlijk alternatief om toe te voegen aan uw koffiemachine. De smaak is een perfecte balans tussen een heerlijk romige melksmaak, een pittige koffiesmaak en een volle cacaosmaak. Producent Callebaut
€7,19
Caprimo Caprimo Topping poeder 7,5kg
Caprimo
Caprimo Topping poeder 7,5kg
Caprimo Topping; biedt een ongelooflijk aangename mix van magere melk en lactose om uw dranken op te fleuren met een aantrekkelijk melkschuim, een fluweelzacht mondgevoel en een bevredigende nasmaak. Voor een 100% verse melksmaak en een zoete nasmaak.
€55,90
Stukprijs: €5,59 / Stuk
Caprimo Caprimo Cappuccino Caramel poeder 1kg
Caprimo
Caprimo Cappuccino Caramel poeder 1kg
Caprimo cappuccino - caramel poeder; de zoete smaak van karamel en zijn aantrekkelijke romigheid lenen zich perfect tot de cappuccinostijl en zorgen voor een heerlijke en bevredigende warme drank. Producent Callebaut
€7,35
Caprimo Caprimo Cappuccino Vanille poeder 30% less sugar 1kg
Caprimo
Caprimo Cappuccino Vanille poeder 30% less sugar 1kg
Caprimo Cappuccino Vanille met minder suiker; instant cappuccino met vanillesmaak, een streling voor de smaakpapillen. Rijk, smaakvol en met 30% minder suikers, zal het de warme drankenkaart in uw automaat nieuw leven inblazen. Producent Callebaut
€7,65
Caprimo Caprimo Cappuccino Irish poeder 1kg
Caprimo
Caprimo Cappuccino Irish poeder 1kg
Caprimo Irish Cappuccino; is een klassieke after diner drank die over de hele wereld wordt gedronken. Een evenwichtige drank die de romigheid van melkpoeder, de zoetheid van suiker en een extra kick van Irish Cream smaak combineert.
€7,65
Caprimo Caprimo Wild Fruit theepoeder zak 1kg
Caprimo
Caprimo Wild Fruit theepoeder zak 1kg
Speciaal ontwikkeld voor de vending markt, stimuleert Caprimo Wild Fruit Thee uw smaakpapillen met de zoete, hartverwarmende fruitige smaak van vers geplukt wild fruit. Deze bevredigende instant thee kan zowel warm als koud gedronken worden.
€6,49
Caprimo

Caprimo poeders zijn hoogwaardige instant poeders

Die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van professionals in de foodservice- en vending industrie en thuisgebruik. Deze poeders worden gekenmerkt door hun uitstekende smaak, kwaliteit en gebruiksgemak.

Caprimo poeders zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder koffie, cappuccino, chocolade, thee en andere warme dranken. Elk poeder biedt een rijke en volle smaakervaring, perfect voor het bereiden van heerlijke dranken die voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten.

De poeders lossen gemakkelijk op in warm water, waardoor ze snel en efficiënt te bereiden zijn. Ze zijn ontworpen om consistentie te bieden, zodat elke keer dezelfde smaak en kwaliteit worden gegarandeerd. Dit maakt Caprimo poeders ideaal voor drukke omgevingen waar snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn.

Daarnaast bieden Caprimo poeders vaak aanvullende voordelen, zoals schuimende eigenschappen voor cappuccino's, toegevoegde vitaminen en mineralen, en speciale formules voor lactosevrije of suikervrije opties. Hierdoor kunnen professionals in de foodservice-industrie een breed scala aan dranken aanbieden die voldoen aan de diverse voorkeuren en dieetvereisten van hun klanten.

Caprimo is heerlijke instantkoffie waarbij alleen topping & primo geschikt zijn voor grote koffieautomaten. 

Caprimo cappuccino

Caprimo cappuccino is in verschillende soorten te verkrijgen. Het assortiment caprimo cappuccino: 

  • - Cappuccino Choco mint
  • - Cappuccino Noisette
  • - Cappuccino Caramel
  • - Irish Cappuccino
  • - Cappuccino Vanille
  • - Cappuccino

Caprimo Topping

Caprimo topping biedt een aangename mix van melk en lactose om de dranken in een automaat een heerlijke melkachtige en mooie schuimlaag te geven. Topping zorgt voor een heerlijke afdronk op de cappuccino. Topping rond dus elk drankje af met een schuimige textuur met mooie randen. 

Caprimo topping mag dus niet ontbreken in uw koffieautomaat voor een heerlijke smaakbeleving.