• Lorem ipsum

Mövenpick

Mövenpick Caffe Crema bonen 1kg
Mövenpick
Caffe Crema bonen 1kg
Mövenpick Caffe crema koffiebonen; de gebrande koffiebonen zorgen voor heerlijk koffie genot met een fluweelzachte cremalaag. Gemaakt van 100% Arabica bonen.
€10,29
Mövenpick Barista Espresso bonen 1kg
Mövenpick
Barista Espresso bonen 1kg
Deze krachtige en donkere espresso bonen zijn een mix van Arabica en Robusta koffiebonen. Ideaal voor koffiespecialiteiten als Latte Macchiato en Cappuccino en uiteraard de espresso. Bereid de espresso met 7 tot 9 gram koffie.
€10,29
-7%
Mövenpick Caffe Crema bonen 8kg - 100% Arabica
Mövenpick
Caffe Crema bonen 8kg - 100% Arabica
Mövenpick Caffe crema koffiebonen; de gebrande koffiebonen zorgen voor heerlijk koffie genot met een fluweelzachte cremalaag. Gemaakt van 100% Arabica bonen.
€87,60€81,52
Stukprijs: €10,19 / Kilogram
Mövenpick Gusto Italiano bonen 1kg
Mövenpick
Gusto Italiano bonen 1kg
Mövenpick Gusto Italiano koffiebonen; is een melange van koffiebonen die samengesteld is uit geselecteerde Arabica koffie uit Midden-Amerika en Robusta koffie uit Afrika gecertificeerd door Max Havelaar.
€10,29
-4%
Mövenpick Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick
Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick is al decennia lang één van de premium koffiesoorten. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar hooggehouden, want alleen een hoge kwaliteit van de bonen waarborgt een hoge kwaliteit in het kopje.
€54,65€52,65
Mövenpick Schümli bonen 1kg
Mövenpick
Schümli bonen 1kg
Mövenpick Schümli bonen; caffè Crema in zijn puurste vorm, als dit is wat u verlangt, moet u zeker Mövenpick Schümli proberen. Want deze zeer volumineuze en milde koffie laat niets te wensen over en overtuigt zelfs zeer veeleisende koffiedrinkers.
€10,29
Mövenpick El Autentico bonen 1 kg
Mövenpick
El Autentico bonen 1 kg
Mövenpick El Autentico koffiebonen; de koffie heeft en volle smaak en gemaakt van 100% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Voor duurzame verbetering van de levensomstandigheden van boeren in de landen waar de koffie vandaan komt.
€10,29
Mövenpick Der Himmlische bonen 1kg
Mövenpick
Der Himmlische bonen 1kg
Fijn en sensueel, een waar genot op elk moment van de dag. De bijzondere kenmerken van deze Mövenpick-koffie ontstaan onder meer door de selectie van geselecteerde hooglandkoffies.
€10,99
Mövenpick Der Himmlische gemalen 500 gram
Mövenpick
Der Himmlische gemalen 500 gram
100% Arabica gemalen koffie, uit de beste teeltgebieden. Koffie per kopje koffie is 7 tot 9 gram. Der Himmlische gemalen koffie, gemaakt van de allerbeste Arabicabonen.
€5,19
Mövenpick El Autentico gemalen 500 gram
Mövenpick
El Autentico gemalen 500 gram
Mövenpick el Autentico; gemalen koffie is 100% gemaakt door Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. El Autentico heeft een volle en substantiële smaak.
€4,99
Mövenpick Edle Komposition gemalen 500 gram
Mövenpick
Edle Komposition gemalen 500 gram
Mövenpick Edle Komposition; gemalen koffie deze lekkere Mövenpick-mix, samengesteld uit geselecteerde koffie van fijne koffie-aanbouwgebieden, biedt een harmonieuze genot door een intens en aromatische smaak.
€4,69
Mövenpick

De naam Mövenpick staat, binnen de internationale gastronomie, al jarenlang voor premium kwaliteit. “Mövenpick of Switzerland” wordt volgens de oorspronkelijke Zwitserse receptuur in de koffiebranderijen van J.J. Darboven gebrand. 

Voor deze speciale melanges zijn slechts zeer hoogwaardige bonen met een bijzonder rijk aroma geselecteerd. Een intensieve temperatuur controle bij het branden, gekoppeld aan de specifieke melange, zorgt voor de unieke smaak en het heerlijke aroma van deze premium koffie (Swiss Premium Quality).