• Lorem ipsum

Bristot

Bristot Bristot Espresso bonen 1kg
Bristot
Bristot Espresso bonen 1kg
Evenwichtige espressobranding met intens aroma, lichte zuurgraad en toetsen van chocolade, noot, karamel en bruine suiker. Exquisite bonen uit Brazilië, India en Vietnam. Wij adviseren bereiding als espresso of mokka in de espressomachine of in de mokkapo
€8,89
Bristot Bristot Classico intenso e Cremoso koffiebonen 1 kg
Bristot
Bristot Classico intenso e Cremoso koffiebonen 1 kg
Bristot Classico intenso e Cremoso koffiebonen is Italiaanse koffie met een intense smaak en een heerlijk romig laagje. Bristot Classico intenso e Cremoso is de typische ontbijtkoffie voor wie 's ochtends wakker wil worden.
€8,95
Bristot Bristot Classico Intenso bonen 1kg
Bristot
Bristot Classico Intenso bonen 1kg
Het is een uniek mengsel van Arabica en Robusta (in een juiste balans van schalen) voor wie een rijk, intens aroma en sterke cafeïne zoekt. Het gaat uitstekend samen met melk.
€8,65
Bristot Bristot 100% Arabica bonen 500 g
Bristot
Bristot 100% Arabica bonen 500 g
Milde zuurgraad en matige intensiteit. Intensiteit 7 uit 10. Hele bonen met smaakhints van biscuit, karamel, geroosterd brood. Deze blend is bedacht en ontworpen voor huishoudelijke koffiemachines.
€6,99
Bristot Bristot Classico Oro gemalen 2 x 250 g
Bristot
Bristot Classico Oro gemalen 2 x 250 g
Een zachte volle, blend ontworpen voor iedereen die geobsedeerd is door de klassieke chocoladetonen van koffie.
€5,69
Bristot Bristot Espresso bonen 500 g
Bristot
Bristot Espresso bonen 500 g
Een sterk karakter en een gedurfde smaak met smaak hints van cacao, specerijen en granen. Een melange van Braziliaanse, Afrikaanse en Zuidoost-Aziatische koffie met een sterke body en een intense smaak
€4,99
Bristot Bristot Crema Oro bonen 500 g
Bristot
Bristot Crema Oro bonen 500 g
Intens aroma en zachte smaak. Smaak hints: Specerijen, Karamel, Sandelhout. Intensiteit 9 uit 10.
50% Arabica, 50% Robusta.
€5,99
-7%
Bristot Bristot Cremoso Alu 10 cups
Bristot
Bristot Cremoso Alu 10 cups
Het typisch Italiaanse branden en de traditionele blend benadrukken de kenmerken van Colombiaanse en Braziliaanse koffie. Een vleugje Indiase Robusta geeft body en rondheid in de beker. Hints van karamel, geroosterde noten en cacao.
€3,00€2,79
-7%
Bristot Bristot  100% Arabica Alu 10 cups
Bristot
Bristot 100% Arabica Alu 10 cups
Brazilië Alta Mogiana en fijne Midden-Amerikaanse grote hoogten vormen alleen deze verfijnde mix van Arabica. In de cup drukt het zich uit met een verrassend intens en delicaat aroma, een evenwichtige body en een aangenaam aanhoudende nasmaak.
€3,00€2,79
Bristot Bristot Classico Intenso e Cremoso gemalen 2 x 250 g
Bristot
Bristot Classico Intenso e Cremoso gemalen 2 x 250 g
het is een volle intense koffie, verkregen door zorgvuldig Arabica en Robusta oorsprong te selecteren. Smaaknotities: tabak, hout en melkchocolade.
€4,99
-7%
Bristot Bristot koffiebonen proefpakket 4 x 500 g
Bristot
Bristot koffiebonen proefpakket 4 x 500 g
Ontdek met dit Bristot proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€32,24€29,95
Bristot Bristot Biologische bonen 500 g
Bristot
Bristot Biologische bonen 500 g
Heerlijk vol met een vleugje citrusachtige zuren. Geschikt voor thuis koffie of espresso van te maken. Smaak hints: chocolade, amandel en licht kruidig. Intensiteit 8 uit 10.
€9,99
Bristot Bristot Brasile bonen 225 g
Bristot
Bristot Brasile bonen 225 g
Alta Mogiana is een van de meest traditionele koffieteeltregio's in Brazilië en staat wereldwijd bekend om het pruduceren van een kopje koffie van uitstekende kwaliteit. Deze koffie unieke zoetheid balanceert perfect met zijn lichaam en zuurgraad.
€5,49
Bristot Bristot India Plantation Mysore bonen 225 g
Bristot
Bristot India Plantation Mysore bonen 225 g
De bodemsamenstelling en het klimaat dat kenmerkend is voor dit land, brengen deze koffie kruidige en een voorname exotische houttonen, gedragen door een lichte maar levendige zuurgraad.
€5,49
-7%
Bristot Bristot Lungo Americano Alu 10 cups
Bristot
Bristot Lungo Americano Alu 10 cups
Brazilië Alta Mogiana en fijne Midden-Amerikaanse grote hoogten vormen alleen deze verfijnde mix van Arabica. In de cup drukt het zich uit met een verrassend intens en delicaat aroma, een evenwichtige body en een aangenaam aanhoudende nasmaak.
€3,00€2,79
Bristot Bristot Decaf bonen 500 g
Bristot
Bristot Decaf bonen 500 g
Deze cafeïnevrije koffiemelange met organische zuren accentueert chocoladesmaken en biedt Braziliaanse arabica-gewassen en biedt een smaakervaring met een volle smaak.
€5,99
Bristot

Bristot koffie: de echte Italiaanse espresso

Denk even aan espresso. Welk merk komt in je op dat een onvergelijkbare espressosmaak in je kopje tovert? Dat klopt - Caffè Bristot uit het pittoreske stadje Belluno in de gelijknamige provincie in Noord-Italië. De traditionele branderij, op slechts een uur rijden van Venetië, brandt originele Italiaanse espresso. Bristot koffie is niet langer alleen bekend in de Dolomieten, maar is populair in heel Europa en zelfs de hele wereld. Hoewel de oorspronkelijke familiebranderij al enige tijd eigendom is van Procaffè AG, vormen de ethische waarden van de stichter - integriteit, eerlijkheid en transparantie - nog steeds de basis van de bedrijfsfilosofie. De klant staat altijd centraal bij alles wat zij doen. Ze willen immers verwend worden met het ware genot van Bristot. Andere bekende koffiemerken zoals Deorsola en Breda behoren eveneens tot de wereldwijd actieve Procaffè AG groep.