• Lorem ipsum

Nescafé koffie

-4%
Nescafé koffie Gold oploskoffie 6x200 gram - THT 2024
Gold oploskoffie 6x200 gram - THT 2024
NESCAFÉ GOLD oploskoffie; is een karakteristieke premium koffiemelange. Aan deze NESCAFÉ® GOLD zijn nu fijngemalen Arabica koffiebonen toegevoegd, waardoor de zachte smaak en het rijke aroma nog beter vrijkomen.
€38,94€37,50
Stukprijs: €6,25 /
Nescafé koffie Gold oploskoffie 200 gram
Gold oploskoffie 200 gram
NESCAFÉ GOLD oploskoffie; is een karakteristieke premium koffiemelange. Aan deze NESCAFÉ® GOLD zijn nu fijngemalen Arabica koffiebonen toegevoegd, waardoor de zachte smaak en het rijke aroma nog beter vrijkomen.
€6,49
-7%
Nescafé koffie Braziliaanse Lungo 12x10 cups
Braziliaanse Lungo 12x10 cups
Geschikt voor Nespresso machines behalve de Vertuo machines. Je proeft het zonlicht en de passie van de boeren direct in je NESCAFÉ Farmers Origins Lungo Brazil. Deze onovertroffen, soepele en gebalanceerde lungo gloeit met de geroosterde tonen van graan.
€40,68€37,68
Stukprijs: €3,14 /
-12%
Nescafé koffie Nescafé oploskoffie Original 200 gram
Nescafé oploskoffie Original 200 gram
Laat de intense smaak van NESCAFÉ Original je zintuigen prikkelen terwijl het rijke aroma van deze unieke melange naar boven komt. De speciaal geselecteerde koffiebonen worden zorgvuldig gebrand en dubbel gefilterd.
€5,99€5,29
-7%
Nescafé koffie Nescafe Gold Decaf oploskoffie 200 gram
Nescafe Gold Decaf oploskoffie 200 gram
NESCAFÉ GOLD Decaf is een premium cafeïnevrije koffiemelange. Deze NESCAFÉ GOLD heeft een zachte smaak en rijk aroma.NESCAFÉ GOLD oploskoffie. Bij deze Nescafé koffie hoeft u alleen 150ml heet water toe te voegen.
€9,99€9,29
Nescafé koffie Colombiaanse Cafeïnevrije Espresso 10 cups
Colombiaanse Cafeïnevrije Espresso 10 cups
AANBIEDING - VANAF €3,04 PER DOOSJE Dankzij hun expertise selecteren de boeren alleen de beste koffiebonen, waardoor deze Arabica-melange het klassieke fruitige koffiekarakter van deze regio heeft weten te behouden, ook zonder cafeïne.
€3,39
-8%
Nescafé koffie Afrikaanse Ristretto 10 cups
Afrikaanse Ristretto 10 cups
AANBIEDING - VANAF €3,04 PER DOOSJE. Een zoet smakende koffie die je niet snel zult vergeten, het barst van de tonen van wilde bessen. Ethiopische en Ugandese boeren dragen het erfgoed van 's werelds eerste koffiebonen. Dit proef je terug in deze koffie.
€3,69€3,39
Nescafé koffie Nescafé Espresso Original sticks
Nescafé Espresso Original sticks
Een klein maar bijzonder intens kopje koffie met een zachte crèmelaag - geniet van een intense espresso, zonder machine.
€3,99
Nescafé koffie Nescafé Mocca sticks
Nescafé Mocca sticks
NESCAFÉ Mocca wordt gemaakt van een mix van speciaal geselecteerde Robusta- en Arabica-bonen van hoge kwaliteit. Voor iedereen die houdt van een lekkere, pittige koffie met een verrassend volle mokka smaak en een mooi crema laagje.
€3,89
-29%
Nescafé koffie Nescafé Gold Chocolate & Caramelised Hazelnut Latte
Nescafé Gold Chocolate & Caramelised Hazelnut Latte
NESCAFÉ GOLD Chocolate & Caramelised Hazelnut Latte, een balans van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De perfecte combinatie van verantwoord geteelde Arabicabonen, met een luchtige melkschuimlaag en een van cacao & hazelnoot.
€3,49€2,49
-8%
Nescafé koffie Braziliaanse Lungo 10 cups
Braziliaanse Lungo 10 cups
AANBIEDING - VANAF €3,04 PER DOOSJE Je proeft het zonlicht en de passie van de boeren direct in je NESCAFÉ Farmers Origins Lungo Brazil. Deze onovertroffen, soepele en gebalanceerde lungo gloeit met de geroosterde tonen van graan.
€3,69€3,39
Nescafé koffie Nescafé Espresso Intenso sticks
Nescafé Espresso Intenso sticks
Met NESCAFÉ® GOLD Espresso Intenso maak je een intense Espresso zonder apparaat. Geniet van de rijke fluweelzachte crèmelaag en een vol aroma. Espresso intenso is krachtig van smaak en bestaat uit 100% Arabica-koffiebonen
€3,99
Nescafé koffie Gold Wiener Melange Mocha sachets
Gold Wiener Melange Mocha sachets
NESCAFÉ® GOLD Wiener Melange is een koffie met een volle melkschuimlaag en een vleugje cacao. Maak thuis in een handomdraai deze heerlijke koffie met een zachte en verleidelijke chocoladesmaak.
€3,39
Nescafé koffie Gold Crema oploskoffie 100 gram
Gold Crema oploskoffie 100 gram
Rijk van smaak tot de laatste druppel een heerlijk verfijnde premium koffie met een zachte cremalaag gemaakt van 100% natuurlijke Robusta en Arabica koffiebonen verantwoord geteeld met duurzame landbouwtechnieken.
€4,39
-3%
Nescafé koffie Nescafé Gold Espresso oploskoffie 100 gram
Nescafé Gold Espresso oploskoffie 100 gram
Dit Espresso blend is gemaakt van 100% Arabica-bonen die geteeld zijn in de beste koffieregio’s. Wij branden de koffiebonen zorgvuldig tot we de rijke, intense smaak hebben bereikt die nodig is voor deze klassieke Espresso.
€4,09€3,95
Nescafé koffie Nescafé Gold Zacht en Rijk sticks
Nescafé Gold Zacht en Rijk sticks
NESCAFÉ GOLD is een karakteristieke premium koffiemelange. Aan deze NESCAFÉ® GOLD zijn nu fijngemalen Arabica koffiebonen toegevoegd, waardoor de zachte smaak en het rijke aroma nog beter vrijkomen.
€3,99
Nescafé koffie Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie
Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie
NESCAFÉ GOLD Cappuccino, brengt het echte koffiebargevoel bij je thuis. Een zorgvuldig geselecteerde melange van smaakvolle melk en authentieke NESCAFÉ-koffie is wat onze NESCAFÉ GOLD Cappuccino, met haar heerlijk volle melkschuimlaag, zo lekker maakt.
€3,39
Nescafé koffie Nescafé Gold Double Choc Mocha sachets
Nescafé Gold Double Choc Mocha sachets
NESCAFÉ® GOLD Double Choc Mocha is een ware traktatie: een intense koffie met extra chocoladesmaak om direct thuis, of waar je maar wilt, van te genieten. Heerlijke koffie vol chocoladesmaak
€3,39
Nescafé koffie Nescafé Gold Cappuccino Cafeïnevrij sachets
Nescafé Gold Cappuccino Cafeïnevrij sachets
Als je op zoek bent naar een Cappuccino zoals je die kent uit de koffiebar, maar dan zonder cafeïne en met het gemak van oploskoffie, is NESCAFÉ® GOLD Cappuccino Decaf de oplossing voor jou.
€3,39
-7%
Nescafé koffie Afrikaanse Ristretto 12x10 cups
Afrikaanse Ristretto 12x10 cups
Geschikt voor Nespresso machines behalve de Vertuo machines. Een zoet smakende koffie die je niet snel zult vergeten, het barst van de tonen van wilde bessen. Ethiopische en Ugandese boeren dragen het erfgoed van 's werelds eerste koffiebonen.
€40,68€37,68
Stukprijs: €3,14 /
Nescafé koffie Nescafé Gold Latte Amaretto sachets
Nescafé Gold Latte Amaretto sachets
NESCAFÉ® GOLD Amaretto Latte is een heerlijke Latte met een zachte smaak van bitterkoekjes. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een lekkere Amaretto Latte te maken in een mum van tijd, dankzij deze heerlijke koffiemix.
€3,39
Nescafé koffie Nescafé Iced Cappuccino sachets
Nescafé Iced Cappuccino sachets
Onze verfrissende NESCAFÉ® GOLD Ice Cappuccino is speciaal gemaakt om koud van te genieten! Voor degene die een ijskoude koffiebreak willen…
€3,49
Nescafé koffie Nescafé Frappé sticks
Nescafé Frappé sticks
Nescafé Frappé is een verfrissende melkkoffie die je koel houdt. Je kunt ‘m mengen met een lepel, of schudden met een shaker. Voeg wat ijs toe, roer je koffie en geniet van je heerlijk koele traktatie.
€3,59
Nescafé koffie Nescafé Gold caramel latte oploskoffie
Nescafé Gold caramel latte oploskoffie
Nescafé Gold caramel latte oploskoffie 8 sachets. Ontdek de Nescafé gold latte karamel, nu lekkerder dan ooit met het verbeterede receptuur! Gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en hoofdzakelijk van natuurlijke afkomst.
€3,39
Nescafé koffie

Koffie smaakt beter als het met respect is verbouwd

Ruime keuze in Nescafe oploskoffie, Nescafe ijskoffie, koffiecups, koffie zakjes en Nescafe koffiespecialiteiten. Verbetering van levensomstandigheden | Betere toekomst voor boeren | Bijdrage leveren aan duurzaamheid. 

Of het nu gaat om een kopje koffie in de vroege ochtend, een cappuccino in de namiddag of een espresso na het eten. Snel een lekkere koffie maken zonder koffiemachine, Nescafe.