• Lorem ipsum

Lucaffé

Lucaffé Mr. Exclusive bonen 1kg
Lucaffé
Mr. Exclusive bonen 1kg
Als u in Italië bij een top restaurant een cappuccino of latte besteld, grote kans dat dit met Lucaffe Mr Exclusive bereid is. Met deze Lucaffé 100% Arabica geniet u van de beste koffie verkrijgbaar.
€22,99
Lucaffé Mamma Lucia bonen 1kg
Lucaffé
Mamma Lucia bonen 1kg
Lucaffé Mamma Lucia bonen; een mengsel van 40% Zuid-Amerikaanse Arabica en 60% Robusta kersenbonen uit India. Lucaffé Mamma Lucia heeft een vrij hoog cafeïnegehalte, daarom is het een ideale aanvulling op elke ochtend om snel wakker te worden.
€13,49
Lucaffé Espresso Bar bonen 1kg
Lucaffé
Espresso Bar bonen 1kg
Lucaffé Espresso bar bonen; een mengsel van 40% Arabica en 60% Robusta kersenbonen. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in de gastronomie, een goede kwaliteit, knapperige koffie met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.
€14,09
Lucaffé Classic bonen 1kg
Lucaffé
Classic bonen 1kg
Lucaffé Classic koffiebonen; de klassieke Italiaanse koffie smooth and sweet.
Deze kwaliteits koffie is een mix van uitstekende Arabica bonen met een kleine toevoeging van top kwaliteit Robusta.
€17,49
Lucaffé Proefbakje Lucaffé Mamma Lucia 200 gram
Lucaffé
Proefbakje Lucaffé Mamma Lucia 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€3,37
Lucaffé Lucaffé® blucaffé excellent bonen 700 gr.
Lucaffé
Lucaffé® blucaffé excellent bonen 700 gr.
De branding is tussen medium caramel espresso roast en een donkere French roast. De smaak is bijzonder: hints van banaan met chocoladeachtige tonen.
€36,99
Lucaffé Lucaffé Lucaffetteria bonen 700 gr
Lucaffé
Lucaffé Lucaffetteria bonen 700 gr
Een dikke cremalaag vult de licht delicate smaak aan. Deze koffie is door Lucaffé speciaal bedacht voor horeca gelegenheden maar uiteraard ook superlekker om thuis te proberen!
€19,25
Lucaffé Lucaffé® pulcinella energy coffee bonen 700 gr.
Lucaffé
Lucaffé® pulcinella energy coffee bonen 700 gr.
De koffie bevat bijna twee keer zoveel cafeïne dan een normale koffie. Pulcinella voor diegene die de dag willen starten met een energie boost. Deze koffie is het resultaat van de samenwerking tussen Lucaffe en één van zijn Afrikaanse telers.
€14,99
Lucaffé Exquisit bonen 1kg
Lucaffé
Exquisit bonen 1kg
Lucaffé Exquisit bonen; is voor de liefhebbers van de zachte Arabica bonen, maar ook graag een toon van een vleugje chocolade waarderen. Dit door een melange van 90% Arabica en 10% Robusta bonen.
€19,99
Lucaffé

Lucaffe koffiebonen komen van een koffiebrander die is opgericht door een echte liefhebber, Gian Venturelli. Lucaffe-koffies zijn niet alleen interessante en decoratieve verpakkingen, maar ook hoogwaardige koffiebonen die perfect zijn voor automatische en semi-automatische koffiemachines.

Al onze koffies zijn het resultaat van zorgvuldig en gepassioneerd onderzoek.