• Lorem ipsum

La Brasiliana

Geen producten gevonden...
La Brasiliana

La Brasiliana koffie uit Italië - opgericht in 1948

Elke koffieboon die we zorgvuldig uitkiezen, komt van topkwaliteit plantages, geselecteerd om hun unieke eigenschappen en het vermogen om de essentie van hun herkomstland te vertegenwoordigen. We reizen door bergketens en over vlaktes, van Brazilië tot Vietnam, en van Colombia tot India, om ervoor te zorgen dat we enkel de fijnste natuurlijke schatten aanbieden, terwijl we onze toewijding aan duurzame methodes voortzetten die zowel het milieu als de lokale gemeenschappen ten goede komen.

Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan op een ontdekkingstocht: van klassieke melanges die al generaties lang koffieliefhebbers bekoren, tot innovatieve creaties die moderne smaaktrends in je koffiekopje brengen zonder ooit de diepe verbinding met ons rijke verleden te verliezen. Elke slok van La Brasiliana neemt je mee op een verkenning van voortreffelijke koffie, waar traditie en vernieuwing samensmelten om je momenten van authentiek genot te bieden.

Geschiedenis
Opgericht in 1948 in Ferrara door Carlo Govoni, is La Brasiliana een icoon van Italiaanse kwaliteit in koffie geworden. Door de generaties heen, van Carlo tot Gian Carlo, van Pierluigi tot Elisabetta, heeft elke generatie van de familie Govoni hun steentje bijgedragen aan de groei van het merk. Hun onwankelbare focus op kwaliteit, innovatie, en duurzaamheid heeft La Brasiliana vandaag gemaakt tot wat het is. Met meer dan 75 jaar ervaring, vertegenwoordigt La Brasiliana Italiaanse espresso wereldwijd, trouw aan een familie-erfenis die de cultuur van premium koffie viert.