• Lorem ipsum

Kimbo

-5%
Kimbo Extra Cream bonen 1kg
Kimbo
Extra Cream bonen 1kg
Kimbo Extra Cream is een uitgelezen bonenkoffie van de Italiaanse branderij. Een perfect samengestelde melange van Arabica bonen uit Zuid-Amerika en de beste Aziatische Robusta bonen, die de zintuigen diep zal prikkelen.
€11,99€11,45
-2%
Kimbo Aroma Gold bonen 1kg
Kimbo
Aroma Gold bonen 1kg
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€14,25€13,99
-4%
Kimbo Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Kimbo
Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Kimbo. Dit redelijk bekende merk bij fijnproevers zal vanzelf bekender gaan worden. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€51,68€49,68
Kimbo Prestige bonen 1kg
Kimbo
Prestige bonen 1kg
PRESTIGIEUZE MELANGE is een melange van zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen uit Latijns-Amerika (80%) en Robusta bonen van hoge kwaliteit uit Zuid-Amerika (20%).
€14,75
-3%
Kimbo Top Flavour bonen 1kg
Kimbo
Top Flavour bonen 1kg
Kimbo Top Flavour Professional Line koffiebonen; is een uitgelezen bonenkoffie, een melange van geselecteerde Arabica-variëteiten uit de bergen van topkwaliteit (plantages in Midden- en Zuid-Amerika).
€14,45€13,95
-4%
Kimbo Superior blend 1kg
Kimbo
Superior blend 1kg
Professional line Kimbo superior blend koffiebonen hebben een onmiskenbaar aroma en een verleidelijk zachte smaak. Eersteklas koffie voor een uitstekend kopje espresso volgens de Italiaanse traditie. Origineel uit Napels.
€13,39€12,89
-2%
Kimbo Aroma Gold bonen 12kg  100% Arabica
Kimbo
Aroma Gold bonen 12kg 100% Arabica
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€167,88€164,28
Stukprijs: €13,69 / Kilogram
Kimbo Extreme Dark Roast  bonen 1kg
Kimbo
Extreme Dark Roast bonen 1kg
Kimbo Extreme Professional Line bonen; een mix van zorgvuldig geselecteerde Arabica bergvariëteiten uit Brazilië en Centraal-Amerika. De Extreme bonen worden geroosterd volgens de Napolitaanse traditie.
€13,75
Kimbo Kimbo Macinato Fresco gemalen koffie 250 g
Kimbo
Kimbo Macinato Fresco gemalen koffie 250 g
Een mix van Braziliaanse Arabica bonen (80%) en Robusta (20%) zorgvuldig geselecteerd en zwaar gebrand volgens de Napolitaanse traditie. Gemiddeld cafeïnegehalte.
€3,29
Kimbo Cafeïnevrije bonen 500 g
Kimbo
Cafeïnevrije bonen 500 g
Deze koffie bevat dan wel geen cafeïne, maar u kunt er zeker van zijn dat het rijke aroma en de volle smaak van een klassieke Italiaanse espresso bewaard zijn gebleven. Kimbo Decaf - de perfecte combinatie van zoetheid en body
€7,49
Kimbo Kimbo Gusto Napoli gemalen koffie 250g
Kimbo
Kimbo Gusto Napoli gemalen koffie 250g
Een volle, zoete en intense gebrande en gemalen koffie, met hints van pure chocolade en kruiden. Een zintuiglijke reis door de straten van Napels.
€2,99
-22%
Kimbo Premium Espresso Bar bonen 1 kg THT 15-06-2023
Kimbo
Premium Espresso Bar bonen 1 kg THT 15-06-2023
Kimbo Espresso Bar Premium is een koffie die bestaat uit 30% Robusta bonen. Het mengsel heeft een gemiddeld cafeïnegehalte en zal geweldig zijn tijdens een middagpauze van het werk.
€12,89€9,99
Kimbo Cafeïnevrije gemalen koffie 250 g
Kimbo
Cafeïnevrije gemalen koffie 250 g
De koffie wordt gekenmerkt door zeer intense en rijke aroma's, zoete noten en persistentie. Door de medium branding is dit een koffie met een gemiddelde body.
€4,99
Kimbo

Kimbo is de koffiespecialist uit Napoli.

Als liefhebber van koffie weet u dat Italiaanse koffie bekend staat om zijn unieke smaak en ongeëvenaarde kwaliteit. Kimbo, een toonaangevend Italiaans koffiemerk, brengt de betovering van Italiaanse koffie rechtstreeks naar uw kopje. Met onze zorgvuldig geselecteerde koffiebonen kunt u genieten van de authentieke smaak en het aroma waar Italië om bekend staat.

Kimbo koffie brengt de passie en het vakmanschap van Italiaanse koffie naar uw koffiemomenten. Onze bonen worden met liefde verbouwd, zorgvuldig geselecteerd en deskundig gebrand om de rijke smaak en het karakteristieke aroma te behouden. Met Kimbo kunt u de echte Italiaanse koffiecultuur ervaren, gewoon bij u thuis.

Kimbo is al meer dan 50 jaar een synoniem voor kwaliteit en traditie in de Italiaanse koffiewereld. Onze bonen worden met de grootste zorg behandeld om ervoor te zorgen dat elke kop koffie perfect is. Van de teelt van de koffiebessen tot het branden van de bonen, elke stap in het proces wordt zorgvuldig gecontroleerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Bestel vandaag nog en ervaar de betovering van Kimbo:


Laat u verleiden door de heerlijke smaak en het aroma van Kimbo koffiebonen. Bestel vandaag nog en ontdek waarom Kimbo de favoriete keuze is van koffieliefhebbers over de hele wereld.