• Lorem ipsum

Kimbo

-1%
Kimbo Extra Cream bonen 1kg
Extra Cream bonen 1kg
Kimbo Extra Cream is een uitgelezen bonenkoffie van de Italiaanse branderij. Een perfect samengestelde melange van Arabica bonen uit Zuid-Amerika en de beste Aziatische Robusta bonen, die de zintuigen diep zal prikkelen.
€11,99€11,89
-5%
Kimbo Aroma Gold bonen 1kg
Aroma Gold bonen 1kg
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€14,25€13,49
Kimbo Prestige bonen 1kg
Prestige bonen 1kg
Vanaf €12,19 per kg. PRESTIGIEUZE MELANGE is een melange van zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen uit Latijns-Amerika (80%) en Robusta bonen van hoge kwaliteit uit Zuid-Amerika (20%).
€12,99
Kimbo Extreme Dark Roast  bonen 1kg
Extreme Dark Roast bonen 1kg
Kimbo Extreme Professional Line bonen; een mix van zorgvuldig geselecteerde Arabica bergvariëteiten uit Brazilië en Centraal-Amerika. De Extreme bonen worden geroosterd volgens de Napolitaanse traditie.
€12,95
Kimbo Superior blend 1kg
Superior blend 1kg
Vanaf €11,39 per kg. Professional line Kimbo superior blend koffiebonen hebben een onmiskenbaar aroma en een verleidelijk zachte smaak. Eersteklas koffie voor een uitstekend kopje espresso volgens de Italiaanse traditie. Origineel uit Napels.
€11,99
-4%
Kimbo Aroma Gold bonen 12kg  100% Arabica
Aroma Gold bonen 12kg 100% Arabica
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€161,88€155,40
Stukprijs: €12,95 / Kilogram
-4%
Kimbo Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Kimbo. Dit redelijk bekende merk bij fijnproevers zal vanzelf bekender gaan worden. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€51,68€49,68
Kimbo Top Flavour bonen 1kg
Top Flavour bonen 1kg
Vanaf € 12,79 per kg. Kimbo Top Flavour Professional Line koffiebonen; is een uitgelezen bonenkoffie, een melange van geselecteerde Arabica-variëteiten uit de bergen van topkwaliteit (plantages in Midden- en Zuid-Amerika).
€13,35
Kimbo

Kimbo is de koffiespecialist uit Napoli.

Er zijn twee hoofdsoorten koffie: Arabica met een intenser en zoeter aroma en Robusta, met een meer kruidig ​​en bitter aroma, met een hoger cafeïnegehalte. Kimbo SpA-experts selecteren ter plaatse de beste rauwe koffie van de twee belangrijkste variëteiten en sturen de monsters onmiddellijk naar de Napolitaanse fabriek, waar een team van experts product- en chemische tests uitvoert. Het is dus tijd voor de proevers, die groen licht geven aan de grondstof met behulp van de meest geavanceerde machine die er bestaat: hun neus en hun smaakpapillen.