• Lorem ipsum

Julius Meinl

Julius Meinl Espresso Premium bonen 1kg
Espresso Premium bonen 1kg
Zorgvuldig geselecteerde 100% Arabica bonen van vooraanstaande koffieplantages uit Brazilië en Midden-Amerika geven deze UTZ gecertificeerde Espresso zijn frisse smaak, delicate zoete nasmaak en zijn opmerkelijke zachte crema.
€13,69
Julius Meinl Crema Premium bonen 1kg
Crema Premium bonen 1kg
De fijnste Arabica bonen uit de kleurrijkste streken van Brazilië en Centraal Amerika en geselecteerde Robusta bonen uit Azië geven deze UTZ gecertificeerde melange zijn romige, fluwelen Crema en zijn intense aroma met tinten van hazelnoot.
€12,99
-5%
Julius Meinl Trend Espresso Classico bonen 1kg
Trend Espresso Classico bonen 1kg
Deze koffie is een combinatie van geselecteerde koffiesoorten uit Zuid- en Midden-Amerika en Azië - een mengsel van intense koffiesoorten, zowel in aroma als smaak.
€12,99€12,39
Julius Meinl Trend Caffe Crema Intenso bonen 1kg
Trend Caffe Crema Intenso bonen 1kg
Samengesteld uit geselecteerde bonen uit Zuid-Amerika en Azië, wordt deze rijke melange gekenmerkt door een vol en sterk aroma, een lang aanhoudende nasmaak en een romige crema, ideaal voor bereiding met melk.
€12,39
Julius Meinl Proefbakje Julius Meinl trend Espresso 200 gram
Proefbakje Julius Meinl trend Espresso 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€3,15
Julius Meinl

Hét Oostenrijkse koffiemerk. Gebrand op een uniek karakter. De lekkerste koffiesoorten met een vol en krachtig aroma.

Premium koffie met een persoonlijke service

Julius Meinl, sinds 1862 fabrikant van de beste Oostenrijkse koffie. Destijds waren koffiebars creatieve centra: plaatsen waar bekende artiesten, schrijvers en denkers elkaar ontmoette om revolutionere ideeën te discussiëren, werkten en projecten en inspiratie opdeden. Sinds toen, vijf generaties lang, heeft Julius Meinl de ziel van deze koffiecultuur rondom de wereld verspreid. Laat je inspireren door 155 jaar kwaliteit en creativiteit.